9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3234 Mikulás fekszik, még van egy futásom, aztán wet nurse-t későbbre hagyom, előtte próbáljunk bemenni a csajomhoz. -
#3233 Jah próbálok
Kár ezért, hogy nem lehet mentést kezelni külön vagy valamogy megoldani, lehet kellene kezdenem egy új mentést. :S
Itemeket vásárolok inkább.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.19. 21:41:02 -
#3232 Ja én ütögettem hátba, csak akkor gurultam egyet ha volt ideje ütni a másolatnak de ritka pillanat volt, mert a vajazóval kinyitva felfelé legyintek és pont elértem mindig a másolatát mielőtt kaszabolt volna, max 2x nem akkor meg hátrálás és töltöttem életet. :) -
#3231 Ne fejlődj már, ha akarsz mással is játszani vagy pvpni a későbbiekben -
#3230 156 cagyok de ez mgé nem gond elvileg te is több leszel mire coop-ozunk. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.19. 21:38:16 -
#3229 Ott mindig kell várni. Én is először futkároztam, hogy most mi a retek van. Wet nurse az egyik legjobb boss -
#3228 Ja sokat sebez de könnyü volt 2x-ra már tudtam mifán terem, végig mögötte voltam a klonnak meg legyintettem egyet pluszban és elillant. :) -
#3227 Wet Nurse csinálta végre a többi képességet is, nem csak vagdalkozott, mint az első 2 végigjátszáskor. :D
Ja és megöltem és bugos lett kellett várnom kb 20 másodpercet mire kiírta hogy vége...:D
Ez low volt. -
#3226 NAGYON remélem E3on lesz DLC bejelentés és kapunk hozzá vagy 2-3 tartalmasabb packet. Aztán egy második részt is valamikor. A man can dream :( -
#3225 Gondolom, pink köd+klónok :) -
#3224 Uristen 2.-ra lement, ez egy idióta low boss, még köddel is. -
#3223 ??? -
#3222 :D
Most nurse azt csinálja amiről meséltetek eddig. :DDDDDDDDDDD
van remény. -
#3221 Álj meg ott, és ne fejlessz, mer kiesel a távból. -
#3220 Azt a crowfeather setem üti :)
/és még amellé is bebaszom, ahogy beérek Mergo's Loftba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 21:20:49 -
#3219 És mit akartál csinálni vele nem sokkal azelőtt mielőtt nekiálltam játszani? :D
Wet Nurse után megállok hogy megvárjalak, vagy NG +++ -ba legyen coop?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.19. 21:19:12 -
#3218 Elindítottam, beléptem a játékba, megláttam az első képet, és az instant gondolatom az volt, hogy remélem már hegesztik a második részt...mindezt 100 óra után is.
-
#3217 Köszönöm.
Ja a wet nurse hiányzik. :D
Elmentem a kőért azt azt hittem készen vagyok, ?D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.19. 21:18:03 -
#3216 fater
amelia
shadow of y.
rom
the one unborn
mikulás
wet nurse -
#3215 Srácok a fővonalhoz kit kell még megölni? :D Már szinte mindenki meghalt. :D nem tudom megjegyezni mely boss-ok kötelezők. :D -
#3214 Na 10-es lett az LHB fegyó ia. :D -
#3213 Ja okés. :) -
#3212 Nem játszom már ma, meg ahogy írtam most 2-3 nap szünet, patchig. -
#3211 Na coop? :) -
#3210 De enemy-től sokszor, azt a frezy-t nem mindenhol van időm benyomni. :D -
#3209 Ashen Set és még a runa sem kell -
#3207 Felmegy a csík, bedobszvegy sedativeot, és csók. Méregtől hányszor haltál? Frenzy ugyanaz...ugyanúgy van rúna, ugyanúgy van antidote(sedative). -
#3206 Hát ha felmegy a csík? vagy kapjon el egy nagyfejű? Pók-Hunter-Kutya-Farkas ? :D
Ezek szájbakurnak akár hátba tök nem számítva rá, vagy beragadsz, vagy egy oriás megdob kaviccsal, vannak ám erős szörnyek. :) -
#3205 +200-as frenzyrúnával nem tudom hogy az istenben lehet megpandelni frenzytől. Vagy nagyon szar ruha van rajtad. -
#3204 Blood Rock-ot én sem mert rejtett helyen van youtube-on néztem meg. :D
Na most jön a Mikulás BOSS. :D -
#3203 Jó nem azért mondom, csak én akarom kimaxolni a fegyókat. :D -
#3202 Hozzáteszem +7es a ludwigom ,mert a 9es kaszát meg a 9es axet se használom és a blood rockot se találtam meg elsőre. Ez kombinálva a fos gemekkel, amit a játék elém rakott, elég fospermet a sebzésem, így én nehezebb fokozaton tolom! :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.19. 20:24:29 -
#3201 Arra értem ha 2x meghal valaki .:) Nem olyan rika 2x meghalni van pár szar enemy így is...kutyák meg az összes frenzy-s. :) -
#3200 Jajj nyugi van olyan trükköm amivel mondom viccesen könynen kinyírható mind3 boss....Anti-nak meg Slick-nek mutattam, te nem tudom hogy láttál-e. :)
Persze a pakliban benne van a bukta hogy egyszer-kétszer hibázol, de nem vészes, ma az első zorro boss-tól kell elvárni hogy sikerüljön amit én csináltam a többi meg van megbízható taktika.
Nekem legalábbis, bármikor bemegyek széjjerugom mind3 boss-t a felezősbe, az utána lévő nehéz....na az kemény. -
#3199 Én azt má otthagyom. Megvan ami kell, kenyszerből má nem futkosok. -
#3198 Semmi köze a pontoknak a halálokhoz. Csak ha valaki annyira béna, hogy el is veszti, de ezen a szinten az már ritka. -
#3197 Én most megyek a 3. Blood Rock-ért. :D -
#3196 ELÉG baze...1 élet is elég, csak mennyire jó házhoz menni a maflásért? :) -
#3195 Sokat harcolt és keveset halt a pro. :D -
#3194 Akkor te tudnál coop-ozni velem nem?