Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Órákat töltöttem már el várakozással. Órákat öltünk bele darkkal. Nem megy. Valszeg azért, mert nincs publikus IP-m, és valami nagyon szarul lehet megírva, mert ennek ellenére minden más sony-s szolgáltatás megy (meg a winesek is), csak ez nem. Meg persze semmilyen szervert nem tudok futtatni emiatt, de azt leszarom.

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Legyél online ugye networknél ne legyen jelszó, csilingelj néha váltogass local és worldwide között és így is néha várni kell akár 10 percet opcionális bossoknál többet is, de van úgy hogy azonnal jön valaki ez mákfaktor, ismerőst hívsz jelszóval néha ahoz is kell 5perc

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Ha ott akarod folytatni, tedd rest módba a gépet, ne kikapcsold.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.08. 10:33:59

Moby
Valami félreértettél. Itt a bossokon (meg a huntereken) kívül _MINDEN_ enemy újra megjelenik, ha elhagyod a helyet, vagy meghalsz (és azért hagyod el).
Itt nincs olyan, hogy "kipucolod" a helyet, és az ki van pucolva 😊. Amíg ottvagy, addig igen, amint visszamész hunter's dreambe, megint tele lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.08. 10:35:47

Még mindig nem sikerült mentenem.kipucoltam pár utcát pedig és legyőztem valami nagy mobot aki a kaput ütötte aztán éjjel kiléptem most vissza és kezdem megint az első lámpától😞
Moby
Amúgy arra gondolok, hogy ez lehet az a memory leak bug, amitől csak csökkent mozgással futnak a bossok. Ma megpeóbálom hideginditással.

Moby
Igen, ezt szeretném, csak nem működik nálam 😞 Senki nem tud bejönni. Hiába minden.

/mármint a coop, meg az egész online rész

Tatyla
Hmmm érdekes próbálj behivni egy idegent ketten nem tudja majd kit molesztaljon

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
olyan közel vagyok hozzá, hogy a zsebében turkálok, ÉS CSAK VARÁZSOL. Nem támad. Egyszersem, mióta először bentjártam nála.

ma nekem is 3 ora alvas volt, pedig 11-kor mar agyban voltam. mar kapcsoltam volna le a lampat, amikor az a brillians ötletem tamadt, hogy bekapcsolom vagy 20 percre a BB-t, s megnezek valamit gyorsan.

peeeeersze: 2-3 oras epik csata következett Reloaded Amygdala-val az egyik Chalice-ben.<#idiota>.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.08. 10:03:15

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
Közel legyél hozzá ha felemelkedik ugorj el közelről nem varázsol

yesname
Annak vagy 30x futottam neki mire megfeküdt. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Na ennyit az alvásról...LOL fél háromig viaskodtam Logarius papával. Nem találom a fogást rajta. Elsőre majdnem levágtam, aztán megváltozott a viselkedése. Azóta csak varázsol, bármit csinálok vele. Nem hajlandó harcolni, így meg nem tudom parryzni sem. Csak nyomja a kikúrt bloodvarázslatait, én meg csépelem, de ez így sehova nem vezet, ő többet sebez, mint amennyire én képes vagyok. Nem tudom backstabbelni, nem áll egy helyen fél másodpercet sem, mögékerülni sem lehet, repked feszt.
Ilyenkor jól jönne a segítség, de az a kurva coop nem megy bármit csinálok.

Tatyla
Egyik fegyver csak chaliceben esik

darkSectorxxx
Fasza ezekszerint a többi fegyver már most elérhetőnek kéne llenni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Mindened megmarad. A kasza érhető el csak NG+ba boss után egyből

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
tudom.én is imádom ezt,de egyben utálom is ezért.hehe xd
darkSectorxxx
Munka helyett , ezt amugyis örömmel szoktam csiinálni. 😊

Vannak olyan fegyverek amik csak NG+ ban elérhetőek? mert nekem 5 hiányzik.

Ja és megmarad a nálad lévő itemek és a store-ban tároltak is?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

AntiHero
Ez a jó játék. 😊 Ezeket imádom. Amikor még munka helyen is azon agyalok, mi lesz még. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
amúgy részben ezért utálom az ilyen játékokat,annyira magába szippant hogy más nem is létezik addig és egyszerűen amég nem érek a végére tartson bármeddig is mert nem rohanok nincs nyugtom alig alszom stb😄
Myselor
azt hogy ma alvás lesz 😄 ezt nem te döntöd el a játék hehe xd
balee4
4 maradt, de elég volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
Érdekes, ahogy a fehér ruhát, ami szerintem a legjobb azt sem láttam senkinél, nekem megvan mind a 2 item, 1 darab van ezekből elvileg azt cserélgetni kell,a villáomt nem sokkal ezelőtt szereztem, én benéztem minden négyzetcentit, betettem azt hogy sok és fontos itemeket kapjak, és dobálgatott mindent, szerintem ezek opcionálisak ezért nincs meg sokaknak gondolom.

Nagyon durva, mert ugye a fir/bolt papirokat jelenti csak ez ugye végtelen.

És így elég durvaságos lv10-en a vajazós késem ezzel. 😊

darkSectorxxx
Oks. 😊

darkSectorxxx
Nekem azé nem volt 10 perc, de ilyen izmos fegyóval nem csoda, legtöbb enemy 1 ütés. 😄 most a nagy vasgolyósat lecsaptam másodpercek alatt Ward-ban amiből csak 1 van ugye, régen meg alig bírtam vele. 😊

Moby
mit?

Myselor
pedig nagyon mondtad.hehe xd
Moby
Amúgy ezt a tüzet meg villámot hogyan/honnan? Gem?

Moby
És hogy örültem, hogy meglett shortcut...pont nullaszor használtam 😄D

Moby
Valamit csinált a szolgáltatóm! Ugyan publikus IP-m továbbra sincs, de elindul online a cucc. A köv bossnál behívlak (ma se lesz alvás 😄DD)

Moby
65
Nincs még sajna olyanom 😊 A transzformáció után elbaszta a lelkem a dolgot, ugyanis ott beálltam a lábai közé, és ütöttem a tenyereit meg a fejét, ahogy bírtam 😄 Haa elugrott, visszabújtam, és repeat. De vagy 10 percig ment a csata. Elfáradtam a végére IRL is 😄

darkSectorxxx
Amúgy örülök nked akkor bevárlak a NG+ -al. 😊

darkSectorxxx
😄DDDDDDDDD milyen gif

ki kellett ugranom a városba most értem haza, még kicsit kutakodom, aztán vagy dungeon vagy NG+
De dungeont szerinte ráérek NG+ után is nem?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 23:32:48

TDC Geronimo

😄

darkSectorxxx
Az buta szörny, amit irtam taktika az kell ellene. 😊
Úgy már nem vészes, meg ugye nem mindegy melyik szörnynél mennyi szintlépéssel mész oada. 😄
Hányas vagy?

Megvan már a tüz és villám fegyver kiegészítő? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 23:31:25

Moby
Amigdala eslőre
LOL
úgy remeg a kezem, hogy nem bírom megírni a posztot 😄DDD

darkSectorxxx
Amúgy nekem az a nagy űlény aranyos volt, vigyázni kellett, de aranyos volt. 😊
Ja és a erős fegyóm mellé még annyit hogy az sem volt utolsó segítség hogy 23 (720-as) életerő volt nálam....99 darab volt a tárolomban és szinte mindig mert annyi echo van hogy tudom pótolni, régen meg nem tudtam szenvedtem csak. 😄

Amúgy a farkasokra..............
Moby a megmondhatója, szabájosan féltem a farkasoktól! De nagyon.
Mikor Yahram-nál vagy hol volt a toronyőr, attól jobbra lent sok farkas, és ott úgy öltem őket mintha pillangókat kapkodnál egy hálóval a mezőn.
Mert amúgy a lechter előtt az a legjobb farmhely. Nem használtam szintlépésre, mert annyit nem tököltem de mindig itemeket farmolok csak, vial-antidote.

Én most csak úgy fejlődtem hogy a bóklászással szerzett echo-kat költöttem el, és semmi de szó szerint semmi itemet nem nyomtam el!

Most állok 87-es szinten!
~66 óra játékidő, 2 főbossz és challange-ek visszavannak és még asszem pár titkos item, amit nem szedtem őssze esetleg hunterek.
Vitality 42
Endurance 23
Strenght 32
Skill 15
Bloodtinge 10
Arcane 15

Eddig. 😊

AntiHero
én is 2xra vertem le. Mert elsőre benéztem azt a nagy fényes támadást. + poti se volt. 😄

no azert ugyesnek is kell lenni + az se art, ha marad par potion gehrman utan.<#ejnye1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Ja azt tudtam csak összekevertem a temetőőrrel, az a 2. boss. 😊

darkSectorxxx
Jaaa igen én a faterra...elnézést. 😄

darkSectorxxx
ja thx, igazából amit tanácsoltam Kongynak azt alkalmaztam (gyakoroltam) kb a csonti óta, mert igaz a fejüket érdemes ütni a nagy sebzés végett, de az én fegyómmal már tökmindegy hol ütöttem őket, azt igazából nem figyelek SEMMIRE, nem szabad figyelni a karakteredet!!!!

A szemed a mozgásán legyen az ellenfélnek és azonnal észlelni ha elkezdi a támadást, és érdemes tuddni, amiket tegnap írtam.

A Beast Roar, és a Bone egy ideig sérthetetlenné tesz.
Csakúgy mint a tökéletes gurulás! Hiába gurulsz bele az ütésekbe, ha időben gurulsz nem sebződsz meg, mintha elgurulnál alóla....nem annyira pofon egyszerű tudom, énis átmentem ezen, nem akarok okoskodni, de mindenkinek maga kell ezt kitapasztalnia.

Vannak a végén az agyszívók, ott is ezzel a 2 technologiával elkerülheted a csapdájukat vagy oldalirányba kell kitérni, csak szük helyen jobb a Beast Roar.

balee4
Igen, Gehrman után van még egy titkos boss.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gehrman-t írt eddig is. Te a faterra gondolsz 😊

darkSectorxxx
Várj most akkor te hol vagy az előbb még a boss-nál tartottál a játék végén. 😄

TDC Geronimo
elsőre? 😮

gz hozzá, mert az egy okádék boss 😄

darkSectorxxx
Mit mondtam....😊
Én is fostoskodtam, kérdezd moby-t vagy a többieket akik a stream-ben segítkeztek elláttak tanácsokkal. 😊
Annyira kezddő voltam hogy nem is tudtam hogy lehet javítani a fegyveren mert ha elhasználódik akkor kevesebbet sebez. 😄

darkSectorxxx
Aham, geci volt de Uppernél mind2 boss elsőre megvolt, lehet mert én ekkora már 82-es szintű lettem.

LV10-es áramos fegyverrel.

balee4
Köszi, de harmadszorra sikerült, nem kellett volna úgy beszarnom tőle. 😄