10
-
hunbalee #10 Mi lenne ? Mint minden csúcs tech sosem tudja meg a halandó ember hogy létezik.
Ha az 1940-es években igaz csak pár percre ,de "sikerült" akkor most vajon hol tarthatnak? Sosem tudjuk ,meg úgysem. -
bdzsana #9 Ezekért a hozzászólásokért szeretek ide jönni. Két mondatban megválaszoljátok a tudomány legnagyobb nyitott kérdéseit:D -
bdzsana #8 És mi van ha feltalálják a teleportálást? A taxisok majd az ellen is tiltakozni fognak és betiltják mint az Uber-t :D -
hunbalee #7 Valamit mondani kell.Azt mégse vallhatják be hogy valójában az időutazást feszegetik meg a teleportálás fejlesztik über szintre! -
Katalizátor #6 Szerintem még most telefonálj oda a CERN-nek, nehogy felesleges köröket fussanak ezek az idióták, drága pénzekért!
Bátorkodom javasolni azt is, hogy oszd meg velük tudásodat, melyet birtokolsz, legyen az javára az egész emberiségnek! Szerintem simán hozza majd a Nobelt! -
#5 "Nem tudjuk.. miért van az anyagból olyan sok, míg az antianyagból olyan kevés"
Azért mert még azt sem tudják mi az antianyag. Az elektronnak ugyanis nemcsak a pozitron az antianyaga hanem a proton is az.
Nem annihilálódnak, mert eltérő a keringési frekvenciájuk, ezért nem tudnak egymásra "felszállni"
Más: "a sötét anyag ismeretlen és az elkövetkező években remélhetőleg többet megtudunk a sötét anyagról"
A sötét anyag molekuláris hidrogén, ami a földfelszínről nem látszik, mert az IR vonalait elnyeli a légkör. De az ESA már 20 éve fellőtt egy IR spektroszkópot a légkör fölé és kimutatták a jelentős mennyiségű H2-t ami elegendő a hiányzó sötét anyag kipólására. Szerintem ez nagy égés. -
#4 Csak nehogy a tenoristák kezébe kerüljön... Rohadjanak meg! -
kissssss #3 már lassan itt Európában is... -
Amergin #2 Afrikába' meg éheznek! -
hunbalee #1 Most már lehetne valami féregjárat megnyílás vagy robbanás ahol sok sok ember szuperhős/szupergonosz lesz. Mert ezek nélkül uncsi :(