Sébastien Loeb Rally Evo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Ja en is ezt gondolom. Pl a kozos palya tokeletes pelda erre, ismerve a regiek nyomvonalat. Persze a tobbit nem lattuk, de azokat lehet nem gondoltak ujra. Ami rohadtul zavar, az a mindenhol derekig ero csunya fu, ami egyertelmuen a palya reszletek, novenyzet, hianyossagait akarja eltakarni.
De mig a dirt rally azt sugallja minden egyes kanyarjaval, (megha nem is igy tortent) hogy gondosan meg van tervezve, minden bucka az uton a kozvetlen korulotte levo novenyzet, domborzat, lyuk, kavics, tusko stb. Errol meg megint az sut, mit regen, vagy mint a wrc5-ben. Hogy odahanytak (generaltak) egy 10x10-et terepet, aztan a szerkeztovel vegighuztak hol legyen a "nyomvonal", ami gyakorlatilag ra tette arra a bazi nagy fure az utat, es kesz. Ahol a random faktor kb nulla es minden mintha kapaval csinaltak volna olyan egyforma.
Illetve ez a nem is olyan tavol levo megjeleno fak, gallyak is eleg illuzio romboloak.

szerintem

Azt írják fb-n, hogy lesz. Attól, hogy megjelenik, még lehet belőle demó kipróbálás céljából. Régen is így volt minden játéknál. Már nagyon kíváncsi vagyok.
grebber
Ebből már nem lesz pc-s demó 😞

Next PC upgrade: 2022

Adam Jonas
Ez a játék - szerintem - ha a DiRT Rally előtt 1, de inkább 2 évvel jelenik meg, akkor lehetett volna sikeres. Ahogy egyre több videót látok a játékról, az az érzetem, hogy egy DiRT Rally klónnal állunk szemben. Vagy legalábbis, nagyon sok mindent onnan próbáltak meg koppintani, és nem valami újat vagy eredetit kitalálni.

kemszi2
ha össze ráznánk a dirt autó kínálatát meg ezt akkor már jó is lenne 😄
(bár itt is vannak érdekes besorolások)

Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.01.17. 15:47:55
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Különc
Nem kell paráznod tőle, mert nincs benne fizika

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kemszi2
a pc-s demóról még semmi hír?
Szabi
még 15nap.. 😄

Adam Jonas
Dobozos verzió leginkább a konzolosok miatt kell (meg a PC-s műgyűjtőknek). Gondolom akkor úgy voltak vele, ha már XBOX-ra meg PS4-re ki kell adni dobozos verziót, akkor megcsinálják a PC-s társadalomnak is a dobozos verziót.. (Ami gyaníthatóan egy lemezt fog tartalmazni, egy kézikönyvet, meg egy Steam aktivációs kódot.)

grebber
Is-is ez az örli szarság.
Amelyik cég láthatóan foglalkozik vele jönnek update-ek értelmes a game nem szarkupac ott megértem kell a folyamatos pénz a fejlesztésre /látják mennyi embert érdekel.
Az érem nem napos oldala pedig amik már évek óta örli szarok és nem történik semmi sem + mindemellett egy rakás szar.
A valve bevezethetne erre igazán valami szarkupac szűrőt illetve lenne valami idő limit.

f2d
Nem vagyok felháborodva, sőt ellenkezőleg örülok, hogy végre több fejlesztő is lehetőséget lát a rallyban. A dirt-öt meg kimondottan jónak tartom, csak ez az üzletpolitika nem tetszik, egyszer eladom 1.0-ként (szerintem befejezetlenül), utána meg 4 hónap múlva újra dobozban (remélhetőleg befejezve). Valóban 6 helyszín van benne, kevésnek tűnt, mert az is.
Ha már helyszínek, én a Safari Rally-t hiányolom nagyon a hozzá való felszerelésekkel, pótkerék a tetőn, kenguru rács, tetőre kivezetett légbeszívó, stb.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Adam Jonas
Segítek:

https://en.wikipedia.org/wiki/Dirt_Rally

"Dirt Rally is a racing video game developed and published by Codemasters for Microsoft Windows. An early access version of the game was released on 27 April 2015, via digital distribution service Steam. Full version game was released on 7 December 2015.<1> The launch trailer<1> for the game announced PlayStation 4, Xbox One and physical PC DVD versions to be launched on 5 April 2016."

Az április dátum a dobozos (és konzolos) verzió megjelenését jelenti. Az 1.0-val a játék hivatalosan késznek tekinthető. Az autókat pedig mint mondtam, nagy valószínűség szerint DLC formájában fogják kiadni. Ergo nem értem még a felháborodásodat ez ügyben.

A helyszínek száma meg nem négy, hanem jóval több: Monte-Carlo, Wales, Görögország, Németország, Finnország, Svédország. És gyanús nekem, hogy az autó DLC-k mellé (vagy azokkal együtt) jönni fog még 1-2 helyszín (Írország, Portugália, stb.).

f2d
Kész? A beígérthez képest hiányos autó lista, csak négy helyszín, rengeteg textúra hiba. Nálam valahogy a Dirt még nincs kész, ilyen állapotban adják 10€-ért, és akkor rendben van.
Szerintem az április 5-ös dátum nem véletlen.

Adam Jonas
De, a DiRT már készen van - hivatalosan is megjelent még decemberben az 1.0. Javítások és DLC-k lesznek még hozzávl viszont.

Igen, én is azt nézem, hogy a friss videókon már nem olyan rossz az autók mozgása, de ez úgyis csak vezetéskor derül ki. Nyilván pályaautós fizikát (iR) nem kell várni tőlük, de a Dirt nagyon élvezhetőre sikerült. Talán ha aszfalton egy kicsit jobb lenne, akkor azt mondanám, hogy tökéletes. Viszont ha ez esetleg lenne olyan jó, viszont pluszba modolható lenne (főleg pálya), akkor egyértelműen ezt választanám.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.03. 11:20:23
f2d
Ez alapján nem lehet megitélnini, egyébként meg az utóbbi videókon egyre ígéretesebb.

f2d
A Dirt még nincs kész, így nem kizárt.

grebber
Állítólag később jön majd a pc-s demó...

oneal1
kipróbálnám nagyon, de a videók alapján a fizikától nagyon parázok! 😊

!Forza Ferrari!

Addig is itt van egy normális belső kamera, ha eddig valaki nem értette volna, hogy mitől olyan gyors.<#buck> Azok a féktávok.<#wow1>
<#taps><#idiota>

Nem próbálta még senki? Érdekelne a Dirt-tel összehasonlítva, de nem találok róla semmi értelmeset. Az általános vélemények eléggé megoszlanak, páran írják, hogy jobb a játékmenete (fizika,ffb?), mint a Dirt-nek. Nem is értem, miért nem jön ki PC-re a demó.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.03. 10:00:13
oneal1
valószínű azt hogy vegyék le a nevét a borítóról 😄

!Forza Ferrari!

f2d
Ugyan mit mondhatott a Mester?

Lesz külön Thrustmaster kormány a játékhoz?
Még mindig senki nem próbálta a konzolos demót?

alma2
Kicsit bovebben,ha probaltad? 😊

szerintem

Totti5
Ugyan olyan mint eddig. Rossz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

f2d
Tudom én is, de a hivatalos oldalon ez a dátum van mindhárom platformra.
Egy fejlesztés alatt lévő játékot meg nem nagyon akarok megvenni, majd ha már elkészült.

A Dirt Rallyt megveheted a steamen 38€-ért. És ez már a "teljes" verzió.
f2d
Valaki próbálta már? Kíváncsi vagyok milyen, mert a WRC 5 elég gyenge lett, még árkádnak is, a Dirt megjelenés meg még messze van (ápr. 5., ha minden igaz).

grebber
Dec 24-én érkezik a demo (Ps4, xbox one-re)

Facebookon szóvá lett téve és a pc-sekkel mi van. Ezt válaszolták:

"Hey Top Drivers! At the moment the DEMO will be available only on PS4™ and Xbox One® Digital Stores, stay tuned because soon we will also release a PC DEMO. Have a great time playing together #SLRallyEVO! We're looking forward to hear your feedback!"

oneal1
ha kapnánk egy RBR szintű fizikát úgy szarnám telibe a grafikát ahogy van! 😄

!Forza Ferrari!

Adam Jonas
Egy Sweet Lamb-et nagyon nem tudsz másképpen modellezni. 😊 Ez kb. olyan, mint Spa és Nord a mostani, új generációs szimulátoroknál.

Maga az útszakasz, amin megy, vizuálisan korrekt, de körülötte az a fűnek nevezett förmedvény...áhh, a hányinger jött rám, komolyan mondom.

alma2
Haha, latom megirigyeltek a milestone-nal a dirt rally "valos" palyaszakaszait, na de ennyire nem kellett, volna, hogy ugyanazt beleteszik 😊
Jo persze, csak hasonlo de akkor is. Viszont a bena fizikan felul, eddig a leggyengebb resze a jateknak pont a palyak vonalvezetese volt. Mintha egy 4x4-es terkepen veletlenszeruen rajzoltak volna szakaszokat, hogy kijojjon x kilometer. Illetve az, hogy rohadtul lemasoltak mondjuk a palyak felet, igy a sved rally gyakorlatilag megegyezett mondjuk a spanyollal, csak ho helyett fu volt.
Szoval egy lepessel mar biztos elorebb vannak, mint eddig jartak.
Viszont a gyalazatos palyakat iden megorokolte a wrc 5. Na ott duplan igaz, az eddigi milestone modi a palya vonalvezeteset nezve. 5 perc alatt elmegya a kedvem az egesztol.

szerintem

grebber

Szabi
inkább a fizikát csinálták meg jóra <#idiota>

grebber

f2d
Ez az új video a korábban megjelentekhez képest már egészen fogyaszthatónak tűnik, az autók egész másként mozognak. De lehet, hogy csak ügyesen lett összevágva.
Utoljára szerkesztette: f2d, 2015.10.16. 19:53:57

f2d

grebber
grebber
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

f2d

f2d

grebber

alma2
Nem tudom mennyire ismered a sorozatot, de pont a palyak amik annyira rosszak egysikuak, egyformak voltak, hogy kb mindegy melyik orszagban mentel, ugyanazok a szakaszok elojottek ilyen pofatlansagot meg mastol nem lattam.
Cserebe meg csunyan is nez ki, a dirt rally korberohogi kulsoleg. ( vezetesi elmenyben is 99 %)
Sot azzal mar jatszan is lehet.
Persze ki fogom probalni biztosan.

szerintem

Ez még csak a prealpha, a fizika még messze van a véglegestől, szóval egyelőre még korai leírni, bár két baljós jelet én is talátam.
1. A megjelenés nagyon közel van, ahhoz képest, hogy prealpha stádiumban vannak.
2.
Ha nem is lesz szim, de élvezetes lesz a vezetes, már a pályákért megér egy misét. Elvileg sok jó, klasszikus autó ill. helyszín lesz a gameben. Reméljük összeszedik magukat.
alma2
Aki hiu volt es remenykedett, itt a szomoru valosag.

szerintem

<#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Adam Jonas
Amíg Diego Sartori a SimBin-nél volt, az R3E elég ratyi volt. Eljött, az R3E feljavult azóta. <#banplz>

Bízzatok benne, hogy ez az átok nem folytatódik. 😄