Sébastien Loeb Rally Evo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mig a dirt rally azt sugallja minden egyes kanyarjaval, (megha nem is igy tortent) hogy gondosan meg van tervezve, minden bucka az uton a kozvetlen korulotte levo novenyzet, domborzat, lyuk, kavics, tusko stb. Errol meg megint az sut, mit regen, vagy mint a wrc5-ben. Hogy odahanytak (generaltak) egy 10x10-et terepet, aztan a szerkeztovel vegighuztak hol legyen a "nyomvonal", ami gyakorlatilag ra tette arra a bazi nagy fure az utat, es kesz. Ahol a random faktor kb nulla es minden mintha kapaval csinaltak volna olyan egyforma.
Illetve ez a nem is olyan tavol levo megjeleno fak, gallyak is eleg illuzio romboloak.
szerintem
(bár itt is vannak érdekes besorolások)
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.01.17. 15:47:55
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Amelyik cég láthatóan foglalkozik vele jönnek update-ek értelmes a game nem szarkupac ott megértem kell a folyamatos pénz a fejlesztésre /látják mennyi embert érdekel.
Az érem nem napos oldala pedig amik már évek óta örli szarok és nem történik semmi sem + mindemellett egy rakás szar.
A valve bevezethetne erre igazán valami szarkupac szűrőt illetve lenne valami idő limit.
Next PC upgrade: 2022
Ha már helyszínek, én a Safari Rally-t hiányolom nagyon a hozzá való felszerelésekkel, pótkerék a tetőn, kenguru rács, tetőre kivezetett légbeszívó, stb.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
https://en.wikipedia.org/wiki/Dirt_Rally
"Dirt Rally is a racing video game developed and published by Codemasters for Microsoft Windows. An early access version of the game was released on 27 April 2015, via digital distribution service Steam. Full version game was released on 7 December 2015.<1>1> The launch trailer<1>1> for the game announced PlayStation 4, Xbox One and physical PC DVD versions to be launched on 5 April 2016."
Az április dátum a dobozos (és konzolos) verzió megjelenését jelenti. Az 1.0-val a játék hivatalosan késznek tekinthető. Az autókat pedig mint mondtam, nagy valószínűség szerint DLC formájában fogják kiadni. Ergo nem értem még a felháborodásodat ez ügyben.
A helyszínek száma meg nem négy, hanem jóval több: Monte-Carlo, Wales, Görögország, Németország, Finnország, Svédország. És gyanús nekem, hogy az autó DLC-k mellé (vagy azokkal együtt) jönni fog még 1-2 helyszín (Írország, Portugália, stb.).
Szerintem az április 5-ös dátum nem véletlen.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.03. 11:20:23
Nem próbálta még senki? Érdekelne a Dirt-tel összehasonlítva, de nem találok róla semmi értelmeset. Az általános vélemények eléggé megoszlanak, páran írják, hogy jobb a játékmenete (fizika,ffb?), mint a Dirt-nek. Nem is értem, miért nem jön ki PC-re a demó.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.01.03. 10:00:13
Lesz külön Thrustmaster kormány a játékhoz?
Még mindig senki nem próbálta a konzolos demót?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy fejlesztés alatt lévő játékot meg nem nagyon akarok megvenni, majd ha már elkészült.
Facebookon szóvá lett téve és a pc-sekkel mi van. Ezt válaszolták:
"Hey Top Drivers! At the moment the DEMO will be available only on PS4™ and Xbox One® Digital Stores, stay tuned because soon we will also release a PC DEMO. Have a great time playing together #SLRallyEVO! We're looking forward to hear your feedback!"
Maga az útszakasz, amin megy, vizuálisan korrekt, de körülötte az a fűnek nevezett förmedvény...áhh, a hányinger jött rám, komolyan mondom.
Jo persze, csak hasonlo de akkor is. Viszont a bena fizikan felul, eddig a leggyengebb resze a jateknak pont a palyak vonalvezetese volt. Mintha egy 4x4-es terkepen veletlenszeruen rajzoltak volna szakaszokat, hogy kijojjon x kilometer. Illetve az, hogy rohadtul lemasoltak mondjuk a palyak felet, igy a sved rally gyakorlatilag megegyezett mondjuk a spanyollal, csak ho helyett fu volt.
Szoval egy lepessel mar biztos elorebb vannak, mint eddig jartak.
Viszont a gyalazatos palyakat iden megorokolte a wrc 5. Na ott duplan igaz, az eddigi milestone modi a palya vonalvezeteset nezve. 5 perc alatt elmegya a kedvem az egesztol.
szerintem
Utoljára szerkesztette: f2d, 2015.10.16. 19:53:57
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Cserebe meg csunyan is nez ki, a dirt rally korberohogi kulsoleg. ( vezetesi elmenyben is 99 %)
Sot azzal mar jatszan is lehet.
Persze ki fogom probalni biztosan.
szerintem
1. A megjelenés nagyon közel van, ahhoz képest, hogy prealpha stádiumban vannak.
2.
Ha nem is lesz szim, de élvezetes lesz a vezetes, már a pályákért megér egy misét. Elvileg sok jó, klasszikus autó ill. helyszín lesz a gameben. Reméljük összeszedik magukat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.