205
Dragon Ball Xenovers
-
Negritis #205 -
Negritis #204 expert mission 15 nem kicsit szívás :D -
Negritis #203 nem engedi hogy sg-n lejátszuk :D -
#202 -
Negritis #201 nekem rohadtul tetszik hogy a mesterek most már nem random jönnek elő hanem progress függő és onnantól fix a helyük
valamint a fenti large timeriftek is jók lettek
élmény repülni a városban mikor eljutsz arra a pontra
az expert missionokhöz is mászkálni kell
de az elején kicist meh, true viszont all in all nekem jobban tetszik mint az előző
hozzáadtak jó dolgokat és a "core feeling" megmaradt -
#200 ja értem.amúgy ott és nem tudtam :) köszi a tippet.hát a mountok meg a város is vicc szerintem.nem jött be.aztán úgy elvesztettem az érdeklődésem a játék iránt.de majd lehet adok még neki egy esélyt :) -
Negritis #199 a tutorialban? ott szar a gombkiírás meg lehet csinálni simán
ha rákeresel pár helyen el is mondják
nekem a "mount"ok nem tetszenek de maga a város hangulatos és tetszik
nekem jobban tetszik mint az első -
#198 én nekem hatalmas csalódás.a városban valamiért kibaszott hülyén fut,és szerintem nagyon rossz lett a port.pl van egy támadás amit be sem lehet vinni.igazából egy combo-ról van szó aminek a végén elütöd az ellent odateleportálsz és még elrúgná.vagy 100x próbáltam és sose rúgja el.furcsa dolgokat tapasztaltam én le is töröltem.nekem az első rész jobban tetszett -
Negritis #197 én tolom :D
bár nem eleget sajnos, munka mellett nem könnyű :D
én imádom a sima pve részét, viszont jah az extreme missionokhöz max 2-3 ember volt az elmúlt héten -
ChipHazard #196 Hali, a 2. részel játszik itt valaki PC-n? én előszőr letöltöttem, azt kedvet kaptam hozzá és megvettem, de ugy tünik hogy Pc-n az online közösség anyira nem nagy. Ennek jobban utána kellet volna néznem elötte XD , de x-box1-re meg tul drága lett volna mert kelelt volna hozzá egy gold elöfizetés is, és az ugy már messsze 20ezer fölött lett volna.
Nah mindegy azért a single része is jö, de igazából a PVP miatt vettem meg
-
Negritis #195 nagyon epic ez a trailer
-
Negritis #194 steam oldal
már előrendelhető, 50€
-
Negritis #193 -
Negritis #192 -
Negritis #191 -
amindenesblog #190 Csekkoljátok le a Xenoverse Mod videóm! :)
https://youtu.be/mHYZh7Nzhos -
#189 Hmm kedvet kaptam rá -
Negritis #188 benéztem jó hosszú kihagyás után
a 3.dlc-s cuccokat még nem vágom de a játék még mindig jó :D -
Negritis #187 a játék nem kicsit grindfest, de ettől még DBZ és fun :D
főleg h lassan jön a DB Chou :D -
Toonami #186 na neeeeeee!!!!!!! :D De most megtört a jég!!! ugy a 40.-ik után folyamat beadta :D -
Negritis #185 anno mikor 6. v 7. kívánságot csináltam a 7. gömb valami 200 próbálkozásba került :D -
Toonami #184 Szia.Hát én akár hogy probálkozom mindig csak Material Items van!!!!!!!30-ból 20-szor bejön a patroller de nincs key item.Valamit rosszul csinálok??? -
Negritis #183 gamefaq tanács
én pq2 "farmolását" javaslom
levered a tien-krilin-yamcha triót aztán ha nincs patroller akkor restart
ha van levered ha dobott "key item"-t akkor mész tovább ha nem akkor restart
talán ez a leggyorsabb, de van még pár hasonló -
Toonami #182 Sziasztok! Valaki segítsen pls!!!!! hogy tudom a leggyorsabban összeszedni a gömböket???DLC 3 van!!!!!Elöre is köszi. -
Negritis #181 http://www.saiyanisland.com/2015/06/dragon-ball-xenoverse-max-level-increase-to-99/ -
Negritis #180 ez alapján ahogy nézem eléggé hasonló lesz, amit ÉN személy szerint nem bánok
bár a hossztávú siker kérdéses
3. sztori DLCről tudni valamit? meg arról hogy lesz-e még utána?
sajnos az utóbbi időben nem tudtam játszani mert még nincs fent a gépem pesten -
Negritis #179 anno volt egy dbonline amit asszem 1 éve zártak be, de csak ázsiában tudok szerverről
ha az jött át "nyugatra" az marha jó (nekem pl ez a mirás történet is tetszett egy mmo-ba is beleférhet)
de azért vannak fenntartásaim -
#178 Tudom, nem ide tartozik ,de ezmiez? :D
-
Negritis #177 nah DLC letudva, nekem tetszik de az zavar hogy még mindig csak lengetik hogy mi lesz a vége :D
mondjuk 2 jó poén volt a végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a vegita-trunks kézfogás nekem tetszett tipikusan leírja a karaktereket és a 2 viszonyát
valamint ki istenke főzési tudományával való poénkodás is bejött -
Negritis #176 ez a sorozatban is kiderül amúgy :D
sőt, ha emlékszel a Cell Gamesre ott ugye azt hiszik hogy az ebédet hozták meg mikor Goku azt mondja Gohannak hogy most te jösz :D -
#175 A Gohan egy értelmes japán szó. Mik derülnek ki egy autós tréfából :)
http://player.hu/auto-motor-2/audi-a8-gohan/ -
csakRicsi #174 valakinek nincs meg a pre-order dlc 360-ra,aki át is tudná küldeni becsomagolva email-re?:D mert azt vadászom égen földön.... -
Negritis #173 még nem lesz fent pesten a gépem sajna szal nekem majd csak 7végén lesz aktuális -
#172 Japánban a DLC 2 Április 7.-én érkezik. Az USA és EU-ról még nincs hír. Maximális szint 85-re emelték. Vagyis kapunk újabb 15 attribute pontot.
Tartalma:
4 playable characters – Towa, Mira, Eis Shenron, and Nuova Shenron
3 Time Patrol Quests (story mode)
3 Parallel Quests
Pan GT as a Master and her 5 Master quests
5 full costumes from Pan, Gogeta, Super 17, Mira and Towa.
24 signature moves from Pan, Mira, Towa, Eis Shenron and Nuova Shenron
6 new Z-Souls:
- Eis Shenron’s Z soul – I’m doing fine.
- Nuova Shenron’s Z soul – That’s how I fight!
- Pan’s Z soul (Master) 1 – This is my best move!
- Pan’s Z soul (Master) 2 – Dumped agaaaain!
- Mira’s Z soul – I feel it… A powerful energy!
- Towa’s Z soul – Revival of the Demon Realm is at hand
-
Negritis #171 nem, új slotra kreálod az új karaktert és igen az elején kedvedre válogathatsz
kicist mmo-s ez a rész -
csakRicsi #170 ez nem egészen világos bocsi:D most van egy 80-as saiyan-om:D tegyükfel,hogy csinálok egy namek-et,akkor a saiyan-t baszhatom?:D eltűnik és az helyett lesz a namek,vagy a namek kap egy új slotot ott az elején és kedvemre váltogathatom őket?:D -
Negritis #169 ha csinálsz egy új karit akkor az olyan lesz mintha a mostanit 1-1be kicserélnéd
marad a mester és minden progress ahogy volt -
csakRicsi #168 ezeket vágom,de vagy patroller nincs,vagy gömböt nem dob:D de majd ráállok erre a try-olásra akkor:D 3 majmoson már megkaptam múltkor:D xp-t meg már baszhatom meg fullos a karakterem:DD kár egy lvl80 fölé nem megy:D és olyat egyébként lehet benne,hogy kezdek egy másik karaktert,de minden marad a régi?:DD mármint,hogy ugyanúgy ki van tolva a sztory,a PQ-k stb:D csak mondjuk az új karakterrel is elkezdenék szórakozni,hogy fejlődjön:D még 2 db PQ hiányzik,amikor kis trunks-al kell dumálni,meg amikor goten-el..::D de egyszerűen nemtudom átvinni őket,fullos karakterrel:D nagyfelkúr.....gotenes végén ottvan ugye ssj goku,goten meg gohan:DD elcipőznek mint a szart.....a trunksosnál is gohan-goku a vége asszem:D azokis mindig leszednek:D amúgy köszi a segítséget:) -
#167 Mr. Satan meg Majin Buu szaladásán azért felnevettem mikor mentem velük :D -
Negritis #166 ha nem ad key itemet akkor egyből menü és RETRY nem biztos hogy lesz megint patroller
de nincs kisebb esélye mintha "frissen" kreált PQ lenne
szóval még mindig ez a leggyorsabb megoldás
én asszem a PQ2-t szoktam csinálni, de van aki a PQ12 (talán) amire esküszik
ginyuu force, saiyan training (krilin-tien-yamcha + gohan-pico) ez a 2 fő menő
ezen kívül van még pár pl a 3 majom végén is jöhet ami egész jó XP-t ad + bardock set
gohan adja a friezát öld meg küldit, annak a végén is jöhet ugye patroller
valamint van a super saiyan bargain sale vagy melyik amit meg szintén gohan ad annak az elején is jöhet még a SKY zónában a wastelandhez közeli kapu mellett szokott lenni
ilyenkor bemész pl a ginyuu-ba ha látod hogy nincs ott a patroller a helyén akkor egyből retry amíg nem lesz ott
ha nem esik gömb akkor megint