Állat előzetest kapott A sejt rendezőjének új scifije

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ezután miért nézzem meg ?😊)) "

mert lehet, hogy csak a film felét láttad benne.
mégvadabbdisznó
Támogatom a behelyettesítésre vonatkozó ötleted. <#hehe>

De szép bauxit, honnan van?

hát ezt nem hiszem el...

a múltkor valaki azon durrogott, hogy miért "brutális" egy csomó cikk címe

változtatás történt, "brutális" helyett kaptunk "állat"-ot, erre föl van, akinek meg ez nem tetszik

amondó volnék, hogy szavazást kéne kiírni, hogy legközelebb mi legyen. én javasolnám a "vaddisznó"-t.

helyettesítsük csak be ennek cikknek a címébe: "Vaddisznó előzetest kapott A sejt rendezőjének új scifije". szerintem teljesen korrekt

másfelől viszont teljesen mindegy is, mert úgysem lehet mindenki kedvére tenni ez ügyben sem

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

(Kicsit én is gondolkodtam rajta időnként, hogy miért pont sejt cell-cell ...)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.06. 14:31:44
Azért azt úgy nekifutásból rúgnám tökön, aki a vízzel lassan megtelő celláról szóló filmet "A sejt"-re fordította. Tótisz vó't-e?
Valami csavarnak kell még lennie a filmben, nem hinném, hogy az egész sztorit mindenestől ellőnék a trailerrel.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.06. 12:58:28
sárkánylovag
Az előzetesből az egész film megérthető volt.
Ezután miért nézzem meg ?😊))
Omega
Állati hülye aki keveri a főneveket és a mellékneveket. Ez általános iskola alatti színvonal bakker.

Azon kívül, hogy találgatni sem kell majd a sztorit illetően, mert a trailer gyakorlatilag mindent elmondott, ezt a filmet egyetlen nagy csavar mentheti csak meg, amiről remélem, hogy a készítők - a saját érdekükben is - belerakták a forgatókönyvbe.
Mint a Halhatatlanság Rt. című könyvben. Jó 50 éves sztori. Singh most eléggé visszafogta magát látványban...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Immortality created dinosaurs.... Várjunk, az egy másik film XD