12
-
ostoros #12 A cikkről nekem ez jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=60lmDCGgW9k -
kvp #11 A katonai felhasznalasnak lehet valamennyi jovoje, de az utasgepeknel inkabb a teljesen ember nelkuli iranyitas a valoszinubb, mert konnyen automatizalhato folyamatrol van szo. Egyebkent meg a repulok mellett barminek az iranyitasat vizsgalhatnak, mert idealis esetben a gondolatvezerles folyamata fuggetlen az iranyitott rendszertol, tehat egy kave automata es egy repulo iranyitasa is megoldhato kell, hogy legyen ugyanazon rendszert hasznalva. (csak az elobbire kevesbe adnanak penzt, pedig a kifejlesztett hardver szempontjabol nagyjabol mindegy min gyakorolnak) -
ostoros #10 Szívesen :) -
SirBubu #9 köszi
miután megláttam, hogy 9 perces, először úgy gondoltam, az illem kedvéért csak belenézek, de végül végignéztem az egészet
jó volt -
#8 Látom a jövőt
"Kedves utasaink üdvözlöm önöket a British Airwas New York-i járatán a személyzet nevében.Kérem csatolják be biztonsági öveiket, kisebb turbulenciába értünk. És most átadom a szót elsőpilótánknak a neves fizikusnak Stephen Hawkingnak, aki otthonából irányít bennünket. Jó utat kívánok!"
XD -
M2 #7 Muter pont így néz ki mikor a haját melírozza, és olyankor ő is gondolatokkal irányít! :-) -
ostoros #6 Nyugodjon békében! -
#5 Ahh, Amerika Hofija:) Egek, ő is már 7 éve, hogy eltávozott...:/ -
ostoros #4 Sirbubu
Ajánlom neked a következő videót:
George Carlin - Euphemisms
https://www.youtube.com/watch?v=vuEQixrBKCc -
SirBubu #3 a bocsánatodat kérném, Ender Wiggin, de olyan, hogy "stewardess", már nincsen
a nevük: "flight attendant"
köszönöm
(az viszont megint biztos, hogy a stewardess jobban hangzik, de itt nem ez a kérdés)
:DD -
Sir Cryalot #2 -megintcsak szép példája ez a divatos,menő(?), visszásságoktól sem mentes "outnerding" jelenségnek...
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.02.26. 20:54:32 -
Ender Wiggin #1 remek. és miközben a pilóta a leszállást vezényli gondolatban, meglátja a stewardess miniszoknyás seggét és megszakad a gondolatmenet. a következményeket ki tudja mindenki találni...