7
  • T2k
    #7
    Ja persze, lépést kellene tartaniuk, pl. úgy hogy a fosdízelekhez ajándékba adnának néhány kemoterápiás kezelésre szóló kupont is.
  • Sith
    #6
    Lassan lehet hogy tartani kéne a lépést de a toyota valamit jól csinál...
    http://www.statista.com/statistics/271608/global-vehicle-sales-of-automobile-manufacturers/
  • [UNQL]Echo
    #5
    Eros dizel es benzines turbok?Ameddig a gari tart aztan (vagy meg elotte) vezermulanc megnyulas,turbo halal,kettostomegu lendkerek csere,reszecskeszuro dugulas stb.Sok sikert ezekhez.Javaslom olvass utana pl a Nepiteleten vagy Totalcar online podcast musoraban mekkora szopo van a csucsdizelekel es a kis benzines turbokkal.Arrol nem is beszelve, hogy pl a Mazda mit alkotott a Skyactiv technologiaval turbo es minden egyeb nelkul.
  • Tetsuo
    #4
    A riválisok innovációit a Toyota alapozta meg. Az Audi pl. utána kullog a motorfejlesztésben.
  • Ender Wiggin #3
    ez jó, de lassan tartani kéne a lépést a riválisokkal, akik erős dízel és kis benzines turbókkal jönnek, míg a Totyota szarakodik az unalmas, régi, konzervatív és összehasonlítva már gyenge szívó benzineseivel meg a fosdízeleivel, melyek szintén messze maradnak a konkurenciától.
  • NEXUS6
    #2
    +1
  • CairoJack
    #1
    Nagyon-nagyon-nagyon helyes. Jó döntés, nagyon remélem, hogy bejön nekik anyagilag is. Én egyáltalán nem szeretném, ha ezek az adattolvaj, vicc cégek még az autókba is beletrollkodjanak a percenként szétfagyó, és az óvodások által is felhekkelhető sz@*jaikkal. Inkább legyen egy független, zárt rendszer, ami biztonságos, stabil, és ha kell, minden mobil rendszerrel együtt tud működni.
    Baromira nem szívesen vennék olyan autót, amint iBirka vagy Lagdroid OS felel bármiért is.
    Hajrá, Toyota, a többiek meg remélem róluk vesznek példát, főleg a német luxusszekerek.