44
Hand of Fate Akció Kártya Szerepjáték
-
#4 Én most játszottam körmérkőzést az idegerndszeremmel az öreg Hamu Királya ellen, de legyőztem. A 4 zseton lehetőségemből konkrétan 1 zsetont szereztem meg, kihagytam a macerás mezőket, és persze volt egy kis szerencsém. De esküszöm eddig ez volt a legszopósabb leosztás, szerintem te is ennél jársz, mert azt hiszem ez a negyedik.
Amúgy azt figyeltem, hogy nem ám akkor kapsz csak zsetont ha legyőzöl mindenkit, hanem morális döntés alapján is osztja. Volt, hogy megöltem egy részeg banditát aki almát lopott tőlem, és meg lett mondva, hogy nézzek magamba, és szépen visszarakta az öreg a zsetont a kis tégelyébe -.- -
#3 Androidra találkoztam már ilyennel ahol egy asztalnál mesélnek, még az asztal szinét is meg lehet változtatni :) de ennyire kidolgozott mint ez még nem volt.
Minden esemény lap le van modellezve egy helyszinnel és tényleg visszaadja a régi mesélős vagy megkockáztatom azokat a régi lapozgatós könyvek hangulatát, megjegyzem azt is megcsinálták már androidra ugyanígy mesélnek benne , tehát nem egyedi csak profin kidolgozott.
Viszont nagyon nehéz, azt ne feledd hogy nem csak a tárgyaidat tudod bepakolni a pakliba, de az eseményeket is TE pakolod !!!
Így aminél nagyon sokat szívsz azt kivehető, már ha nincs lelakatolva.
Bőven lenne mit a lapokról itt beszélgetni vagy nyerő stratégiákról.
Jelenleg a 4. szintet nem tudom megcsinálni.
Nekem az a fájó pontja a játéknak hogy az elején mindig nulláról kezdünk minden kalandot,ez adja a veszett nehézségét bár a serlegnél választható némi táp majd...
Ha idővel rá tudsz jönni hogy kever a gép akkor az roppant sokat segítene. -
#2 Ma próbáltam ki, és teljesen beszippantott! Nagyon jó kis játék szerintem.
Engem leginkább az atmoszféra szívott be: az egész környezet, a kártyarajzok, a szövegrendszer, a hangok. Nem volt alkalmam élőben szerepjátékokkal játszani, de ez majdnem olyan :D
Nem kell világmegváltást várni tőle, sőt semmit de akkor tuti nem csalódsz benne. Az viszont tuti, hogy ilyen játékot még nem csináltak. Teljes mértékben egyedi. Eddig 3-4 játszmát toltam az öreggel, és végigizgultam az egészet! Remélem bőven van még tartalom.
Ja, és meghaltam, tehát bebuktam az egyik játszmát Ilyen se volt mostanában, hogy meghaljak egy pcs játékban..
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.02.22. 18:11:33 -
#1 Egy remek kis gondolkoztatós kártya alapú szerepjáték kombó
Steam
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.02.21. 12:46:09