World of Tanks Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ez ám a korrekt
Na szóval, elég volt belőle
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).

1. 7th Armored 56%
2. PD Müncheberg 14.5%
3. 3rd Division 9%
4. 60th Division 6%
5. 10th Mountain 5.5%
6. PD Holstein 3%
7. 41st Division 2.5%
8. 11th Airborne 2%
9. PD Schlesien 1%
10. 4th Division 0.5%
Az adatok 200 csatából származnak.
1% = 2 csata
Magas szint = 8000 pontos paklitól felfelé.
Az utolsó patch - 7th Armored erősítve, 60th Division gyengítve - nagy hiba volt szerintem.
Több játékos játszik 7th Armoreddel magas szintű csatákban manapság, mint az összes többi HQ-val együttvéve.
Utoljára szerkesztette: Akitlosz, 2016.01.16. 04:29:25
S már leírták itt neked, hogy olyan nincsen, hogy egy lapot csak egy nemzet paklijába lehet rakni. Minden lapot be lehet tenni minden főhadiszálláshoz. Más kérdés, hogy nem mindig érdemes, mert nemzeti bónuszt adnak 7-es szintig, 8-as szinttől pedig már típus bónuszt is.

Az viszont érdekelne, hogy ki milyen paklikat állított össze német oldalon.
Clausewitz : 364->73,65% 21.battalion: 137->89,78% 4.div: 89->74,16% kurmark: 69->95,65% 😊 2.armored: 81->67,9% 11.squadron: 131->71,76% 7.tankcorps: 93->76,34 3.airborne: 202->73,27% jüterbog: 158->65,19%
Az 1-eseket nem írom mert ott amatőrök is vannak, nem adna valós képet, illetve a tier8-akat se írom mert ott még nincs minden kifejlesztve.
A jüterbog-ot komolytalan deck-nek tartom, arra jó ha valaki gyorsan pl munkahelyről akar játszani akkor ezzel lehet mert vagy te kapsz ki max 10 körön belül vagy ő.
Ha valaki szeret gondolkodni, vagy fél a demenciától egyéb elbutulástól annak Clausewitz, gyorsan kell gondolkodni mert hosszú gém várható és nem kéne idő-hiány miatt kikapni, viszont itt majdnem minden körben számolni kell, ez nem sablon játék lesz.
Ha valaki szeret könnyen nyerni annak Kurmark.
Ha valaki hosszú sakk szerű gémet akar annak 21.battalion
A többinek megvan a szépsége, airborne - partizán taktik, 11.squadron - 99hp-és lee-t csináltam egyszer 😊 az m2mt-éknek köszönhetően.
Így van!
Mindenesetre, tervezik az új lapokat, szóval gondolom ha látják, hogy a németek gyengébbek, ők is fognak kapni, csak idő kérdése.
"egy szovjet lap különleges képessége csak szovjet HQ esetén működik"
Na, ez új. 😊 Tehát akkor egy szovjet bázis nem tud Blitz-elni egy Bison-nal, vagy Marder-rel ezek szerint.
"Kártyajáték, ez ilyen. Mikor neked jön jó lapod, gondolom akkor nem tűnik fel ez a "hiba" 😊"
De nekem SOHA nem jön ilyen megmentő lap...
"Ami meg nagyon érdekes, hogy vannak bázisspecifikus lapok"
Ez nem igaz, ezeket a lapokat te is berakhatod a paklidba pl: egy szovjet lapot amerikai pakliba. A zászlócska a lapon csak azt mutatja, hogy egy szovjet lap különleges képessége csak szovjet HQ esetén működik.
"amikor egy pic előnyre teszel szert, és véletlenül nyerésre állnál, az ellenfélnek mindig pont olyan lapja jön"
Kártyajáték, ez ilyen. Mikor neked jön jó lapod, gondolom akkor nem tűnik fel ez a "hiba" 😊
Ami meg nagyon érdekes, hogy vannak bázisspecifikus lapok, pl. a Bison, amit elvieg csak német bázis hozhat be, de akkor szovjet, vagy amerikai bázis hogy hozhatja be mégis? Meg azok a rejtélyes dolgok, hogy főként szovjet bázis elleni harcban, amikor egy pic előnyre teszel szert, és véletlenül nyerésre állnál, az ellenfélnek mindig pont olyan lapja jön (pl. bázisvédő kártya), amivel simán megfordítja a meccset.
Szóval szopjál faszt WG, ezt az amúgy jó kis játékot is sikerült elbaszni a faszágaitokkal.
meg a piros kardos egységek a zsoldosok? azokat nem kötelező kifejleszteni?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.25. 20:29:58
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Contacts -> Friends -> Settings -> Challenge to a Duel
It\'s a trap!!! :)
Tegnap kezdtem, mentem 10 meccset, amiből 8-at megnyertem. 😊 Az első meccsem egy magyar srác ellen ment, ő volt az egyetlen, aki megvert, de aztán nagyon ráéreztem (a másikból még kezdésnél white flag-eltem véletlenül, mert azt hittem bot ellen mentem be). 😄
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.27. 02:04:09
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/preorder-cbt-access/
CBTEUPREM
Április 10-éig lehet beütni.
6 lapot osztanak kezdetnek, de a második játékos már rögtön húz is egyet, így ő 7 lappal kezd.
Aztán kevés lap igazán különleges, több fajta is jó ugyanarra, azaz általában nem csupán 3 darab lapunk van egy pakliban ugyanarra a feladatra.
Így elég magas az esélye annak, hogy van a kezünkben megfelelő lap induláskor.
Akinek meg mégsem tetszenek a lapjai kérhet egyszer újraosztást 2000 ezüstért.
Szóval van a szerencsének szerepe a játékban.
Csak kevés.
Még annyi sincsen mint az ultiban.
Kifagyni pedig mindenki kifagy időnként. 3 perce van a játékosnak visszatérnie a játékba. Ha ennyi idő alatt nem tér vissza akkor veszített csak.
Az, hogy az elején milyen lapokat kapunk, mit oszt a játék, az igen is szerencse.
Sok meccset nyertem sajna úgy, hogy az ellenfél kifagyott.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jelentkezni kellett tesztelőnek a WOT-ban, és miután elfogadták a jelentkezést csak be kell jelentkezni a World of Tanks-os felhasználónévvel és máris lehet játszani.
777 csatánál tartok éppen 56%-os győzelmi aránnyal.
A játék a szokásos receptet követi, vagy rengeteg időt, vagy rengeteg pénzt kell beleölni, vagy a kettőt együtt, ha az ember sikeres akar lenni benne.
Állítólag a teszt után az addig eredményeket törölni fogják, és lehet elölről kezdeni majd. <#rinya>#rinya>
Annyiból jobb, hogy itt nincsen csapat, nincsen kire fogni.
Bár itt is az ellenfelek szerint csak azért nyerek, mert szerencsés vagyok, vagy nekik technikai problémájuk van. Nyilván csak ezek lehetnek a magyarázatok. Technikai problémája mindenkinek van, nem is kevés, s a pakliját is mindenki maga rakja össze, s közel egyenlő erejűek kerülhetnek csak össze.
Micunak jár a koszönet érte !
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Aztán most e-mail.emre kaptam olyat hogy állítólag az eu-s on is tesztelhetek de nem kaptam invite kódot és így nem tudok belépni. Szerintetek hogy fogok tudni belépni eu-ra így?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA