Így néz ki Sylvester Stallone ismét Rockyként

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"És számomra nevetséges amikor ily nyugdíjasokat látok olyan szerepekben amit 20-40 éveseknek találtak ki. "

Tehat 1 bokszedzo 20-40 eves kellene, hogy legyen...mkay, nincs tobb kerdesem, a vedelem mara visszavonul. A tobbi kioregedett szereppel kapcsolatban, ugye pont nem a nagy atlagot szemelyesitik meg a filmekben, szoval az ervelesed kb minden alapveto logikat nelkuloz....(Ford-Han Solo, a SW univerzum egyik legjobb pilotaja es csempesze, Stallone-Rocky, a semmibol hiresse valo boxolo, Rambo, a hadseregeket felkezzel elintezo veteran, Arnold-Terminator, a gyilkolo robot aztan meg vegkepp nem atlagos...De pl az Expendables 3-ban is pont olyan oreg veteranok, akik ugyan meg hellyel-kozzel tartjak a lepest a fiatalokkal, de mar egyre nehezebben)
És ki mondta hogy nyírja ki magát ezt honnan veszed??
Ne haragudjál de a szöveg értéssel problémáid vannak és ahogy el nézem elég nagyok.
BooMiller
Nézzük a tényeket😊 szerepe szerint.. tehát ha valaki egyszer boxolo volt az 40 éves nyírja ki magát mert az a méltósággal ki öregedni😄 Lepukkant manust játszott az előző részben is itt is nem boxolot bazze hanem edzőt!!
Az itt fikázó kis köcsögöket meg fél kézzel baszná szét😊)

"Lattam olyan 60+ evest, aki a mai 20-30 evesek brutalisan tulnyomo tobbseget porig alazza fizikumban es allokepessegben es meg mutogatja is... Mert nem akar a szemetje meltosaggal megoregedni....😛"

Persze mindenki tud felhozni ilyen példát de nem ez az átlag valljuk be.
És számomra nevetséges amikor ily nyugdíjasokat látok olyan szerepekben amit 20-40 éveseknek találtak ki.
Bár mennyire is kedvelem a régi gárdát a régi nagy neveket már ki öregedtek ennyi,persze addig amíg lesz ember aki megnézi őket moziba addig fognak filmeket is forgatni.
Bezzeg a Swarci meg a Willis, meg a Ford...ok aztan nem ilyenek 😄 (mondjuk a listabol csak Arnoldot tartom valoban cikinek, mert ugy nez ki, mint aki osszement es berancosodott 1 fozoprogramos mosasban 😄)
Lattam olyan 60+ evest, aki a mai 20-30 evesek brutalisan tulnyomo tobbseget porig alazza fizikumban es allokepessegben es meg mutogatja is... Mert nem akar a szemetje meltosaggal megoregedni....😛
Hát ez van. A John Rambóba még nem kellet CGI a futós jelenetekhez, az még teljesen vállalható volt szerintem. (Azt hittem egyébként, hogy Stallone rendezi ezt az új Rockyt , de nem)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.20. 14:39:39
Azért valahol szánalmas hogy nem tud méltóságáll megöregedni és ha már mindenképpen filmezik akkor a korához méltó filmekben szerepelni.
Hozzá rakom hogy én kedveltem a filmjeit de már öreg az ilyen akciózáshoz keménykedéshez.
Azért az is érdekes hogy Hollywood nem tudja pótolni a régi nagy vagy közepes akció sztárokat és nyugdíjas színészeket futtat.
És ez most nem csak Stallone-ra igaz.

Semmi szégyen nincs benne. Miért lenne szégyen, ha tetszik egy film valakinek?
szerintem nem szégyen az áltad "bizonyos rétegnek" nevezett csoportba tartozni.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Egy bizonyos rétegnek valóban az tetszik, főleg itt Magyarországon népszerű, ami nem csoda. De egy ötlettelen feldolgozásért a többség sosem fog lelkesedni.
NEXUS6
+1

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Fikázóknak: ti is lesztek majd vén trottyok, csak rátok a kutya sem lesz kíváncsi!
A filmet én nem temetem.
Hiába görcsöl ezeken a macsó szerepeken, akkor is az Oscar a legjobb filmje.
NEXUS6
Höhöhö.... ez ciki!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát nem tudom mit mondjak..... Legalább megborotválkozhatott volna...
Ha lenne annyi esze, hogy más, korához méltó(bb) műfajban próbálja megmutatni "kivételes színészi képességeit", talán még sikeres is lehetne. De ez így inkább szánlamas...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.02.19. 21:50:56
Brokey
Mint egy öreg csöves aki most nyúlt le egy új bakancsot.