Szekeres Viktor

Így néz ki Sylvester Stallone ismét Rockyként

Megérkeztek a Creed első forgatási képei.

A Warner Bros. Pictures és az MGM megkezdte a Rocky spinoffjának, a Creednek a forgatását Philadelphiában, s a stáb nem stúdiófelvételekkel indította a munkálatokat, hanem utcaiakkal, így természetesen jó pár bámészkodó fényképezhette le munka közben Sylvester Stallonét, valamint a film főszereplőjét, Michael B. Jordant. (A további képeket itt lehet megnézni.) Az Amerikában november 25-én bemutatásra kerülő filmet Ryan Coogler rendezi

A Creed az eredeti Rocky-sorozatból eredeti szériából megismert Apollo Creed unokájára koncentrálna. Stallone és Jordan mellett kiemelt szerepet kapott benne még Tessa Thompson is. Stallone természetesen, mint Rocky Balboa szerepel a filmben, az ifjú Creed nem túlzottan lelkes edzője lesz. A Creed forgatókönyvét Ryan Cogler írta Aaron Covington közreműködésével


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #18
    "És számomra nevetséges amikor ily nyugdíjasokat látok olyan szerepekben amit 20-40 éveseknek találtak ki. "

    Tehat 1 bokszedzo 20-40 eves kellene, hogy legyen...mkay, nincs tobb kerdesem, a vedelem mara visszavonul. A tobbi kioregedett szereppel kapcsolatban, ugye pont nem a nagy atlagot szemelyesitik meg a filmekben, szoval az ervelesed kb minden alapveto logikat nelkuloz....(Ford-Han Solo, a SW univerzum egyik legjobb pilotaja es csempesze, Stallone-Rocky, a semmibol hiresse valo boxolo, Rambo, a hadseregeket felkezzel elintezo veteran, Arnold-Terminator, a gyilkolo robot aztan meg vegkepp nem atlagos...De pl az Expendables 3-ban is pont olyan oreg veteranok, akik ugyan meg hellyel-kozzel tartjak a lepest a fiatalokkal, de mar egyre nehezebben)
  • Mat666 #17
    És ki mondta hogy nyírja ki magát ezt honnan veszed??
    Ne haragudjál de a szöveg értéssel problémáid vannak és ahogy el nézem elég nagyok.
  • BooMiller #16
    Nézzük a tényeket:) szerepe szerint.. tehát ha valaki egyszer boxolo volt az 40 éves nyírja ki magát mert az a méltósággal ki öregedni:D Lepukkant manust játszott az előző részben is itt is nem boxolot bazze hanem edzőt!!
    Az itt fikázó kis köcsögöket meg fél kézzel baszná szét:))
  • Mat666 #15
    "Lattam olyan 60+ evest, aki a mai 20-30 evesek brutalisan tulnyomo tobbseget porig alazza fizikumban es allokepessegben es meg mutogatja is... Mert nem akar a szemetje meltosaggal megoregedni....:P"

    Persze mindenki tud felhozni ilyen példát de nem ez az átlag valljuk be.
    És számomra nevetséges amikor ily nyugdíjasokat látok olyan szerepekben amit 20-40 éveseknek találtak ki.
    Bár mennyire is kedvelem a régi gárdát a régi nagy neveket már ki öregedtek ennyi,persze addig amíg lesz ember aki megnézi őket moziba addig fognak filmeket is forgatni.
  • cateran #14
    Bezzeg a Swarci meg a Willis, meg a Ford...ok aztan nem ilyenek :D (mondjuk a listabol csak Arnoldot tartom valoban cikinek, mert ugy nez ki, mint aki osszement es berancosodott 1 fozoprogramos mosasban :D)
    Lattam olyan 60+ evest, aki a mai 20-30 evesek brutalisan tulnyomo tobbseget porig alazza fizikumban es allokepessegben es meg mutogatja is... Mert nem akar a szemetje meltosaggal megoregedni....:P
  • Ragnaar #13
    Hát ez van. A John Rambóba még nem kellet CGI a futós jelenetekhez, az még teljesen vállalható volt szerintem. (Azt hittem egyébként, hogy Stallone rendezi ezt az új Rockyt , de nem)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.20. 14:39:39
  • Mat666 #12
    Azért valahol szánalmas hogy nem tud méltóságáll megöregedni és ha már mindenképpen filmezik akkor a korához méltó filmekben szerepelni.
    Hozzá rakom hogy én kedveltem a filmjeit de már öreg az ilyen akciózáshoz keménykedéshez.
    Azért az is érdekes hogy Hollywood nem tudja pótolni a régi nagy vagy közepes akció sztárokat és nyugdíjas színészeket futtat.
    És ez most nem csak Stallone-ra igaz.

  • kalapos01 #11
    Semmi szégyen nincs benne. Miért lenne szégyen, ha tetszik egy film valakinek?
  • Ender Wiggin #10
    szerintem nem szégyen az áltad "bizonyos rétegnek" nevezett csoportba tartozni.
  • kalapos01 #9
    Egy bizonyos rétegnek valóban az tetszik, főleg itt Magyarországon népszerű, ami nem csoda. De egy ötlettelen feldolgozásért a többség sosem fog lelkesedni.