Indul az USA hatodik generációs vadászának fejlesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hadseregen kívül is lehetne használni, biztos hogy kiváló minőségű művégtagok lennének, vagy exoskeleton a lebénultak számára.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"A Biztonsági Tanács állandó tagjai közül Franciaország, Oroszország és Kína kifejezetten a háború ellen foglalt állást, a németek hasonlóan vélekedtek. Donald Rumsfeld védelmi miniszter mint a „régi Európát" jellemezte ezeket az államokat, szemben az „új Európával", akik támogatásukat ki is fejezték az Amerikai Egyesült Államok politikája iránt az úgynevezett „nyolcak levelében".<9>9>
A háború indokai között a hivatalos álláspont szerint megtalálhatjuk a tömegpusztító fegyvereket és a terrorizmus támogatását. Ha kicsit továbbgondoljuk az okokat, akkor beszélhetünk arról, hogy a lator államokon példát kell statuálni, hogy a Közel-Keletet demokratizálni kell, és természetesen ott van a már sokat emlegetett olaj kérdésköre is.
Egy háború indítására a hatályos nemzetközi jog szerint akkor van lehetőség, ha ez a Biztonsági Tanács felhatalmazásával történik, vagy ha az egyéni illetve kollektív önvédelemre hivatkozik egy állam. Afganisztán esetében az indított hadműveletek jogossága fel sem vetődött, azonban Irakkal kapcsolatban már más véleményekkel kellett szembenéznie az Amerikai Egyesült Államoknak. Az iraki kérdést nem lehetett Afganisztánnal összemosni, így az önvédelemre nem hivatkozhattak jogosan. A Biztonsági Tanácsban az állandó tagok közül hárman sem támogatták a háborút: Franciaország, Oroszország és Kína. 2002. november 8-án egy kompromisszumos határozat született, Irakot felszólították a nemzetközi közösséggel való együttműködésre, ha ennek nem tesz eleget, akkor súlyos következményekkel kell szembenéznie. Az utóbbi következményt az USA és Nagy Britannia, mint fegyveres beavatkozást képzelte el. A vita 2003 márciusáig folyt, az USA-nak az volt az érdeke, hogy a beavatkozás kérdése konkrétan ne kerüljön a BT elé, mert ebben az esetben mindenképpen vétókkal kellett számolniuk, ami ténylegesen illegitimmé tette volna a tervezett intervenciót. A háború jogosságát úgy is próbálták bizonyítani, hogy arra hivatkoztak, hogy Irak megszegte a második Öböl-háborút lezáró 687-es BT határozatot, így nem is különálló háborúról beszélünk, hanem a második folytatásáról, így nem is kell hozzá felhatalmazás, hiszen azt már korábban megkapták."
Tehat akkor nem az USA kezdte bombazni Jugoszlaviat ? Ertem, tehat a bombazas az nem lerohanas, biztos nem is volt haboru, csak azoknak akik az USA hatsojat lefetyelik.
Oh, tehat mert egy ilyen alkalmat talaltal akkor mar nem is letezik az, hogy a NATO szovetsegesek tobbsegeben ugy tancolnak, ahogy az USA futyul ? Hat persze, hogyne. Szerintem huzd ki az arcod a seggukbol, hogy lass valamit a vilagbol.
Vagy pedig igen: United Nations Security Council Resolution 678
Tenyleg az EU lerohanta Jugoszlaviat ?
Mivel az EU-nak nincs de facto vedelmi szervezete, ezert kb. ugyanannyira rohanta le az EU Jugoszlaviat, mint az USA... leginkabb sehogy. Legimuveletek voltak es bekefenntartok.
A NATO pedig azt csinalja, amit az USA akar
Melynek ugye a teljes libyai muvelet ellentmond?!
Az ENSZet pedig hagyjuk, mivel az iraqi intervenciohoz a BT nem adta sohasem az engedelyet, sot az egesz tamadas is csak koholmanyok alapjan indult, amit azota a brittek is beismertek. A NATO pedig azt csinalja, amit az USA akar, es a puszipajtasait, mint a brittek es hasonlo seggnyaloi a vilaghatalmi befolyasok erdekeben tamogatnak.
Egyetlen US Army katona sem "rohanta le" ezeket az orszagokat az adott evben:
1987 Irak - Irán
1998 Szudán
1998 Afganisztán
1999 Jugoszlávia
2008 Koszovó
2008 Grúzia
2011 LÍbia
2014 Ukrajna (WTF???)
Oroszország:
Khm... Gruzia, Tajikistan, Transnistria , Csecsenfold, Ukrajna, ha az USA-nal 1987 beleszamit, akkor Afghanistan is.
EU:
1991 Irak
1999 Jugoszlávia
2001 Afganisztán
2008 Koszovó
2011 LÍbia
Es szerintem meg igy sem voltam alapos... Raadasul ossze-vissze keversz mindent. Nem ertem hogyan jon ide az ENSZ mandatum alapjan veghezvitt nemzetkozi haderokben valo reszvetel?
Egy hatalmas buta katyvasz amit ideronditottal.
ps: 1987+25 = 2012 != elmult 25 ev!
Jöttem én is hörögni.
De ti már olvasni sem tudtok.
Itt ajnározzátok az USA-t, és leszóljátok Magyarországot, hogy USA-hoz képest mit csinál, én meg csak annyit mondtam, hogy ha igazán akarnánk, akkor képesek lennénk finanszírozni.
Ezt meg:
"Cserébe a lélegeztetőgépekért meg a közvilágításért, meg az egyéb közellátásokért lenne Mars-missziónk? "
Na egy igazi baloldali demagóg hozzászólást láthattunk.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
(vagy csinálhatnánk ilyen Star Wars szerű filmeket, úgy tudom az is jelentős bevétellel jár)
Rohadt egy fajta... "kopkodok"! 😊
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.02.05. 15:00:50
Mármint milyen jó lenne, ha nem lenne államadósságunk, mert akkor bazi nagy rakétákat építhetnénk, hogy pont így adósodjunk el, mint ahogyan most?
Cserébe a lélegeztetőgépekért meg a közvilágításért, meg az egyéb közellátásokért lenne Mars-missziónk?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.02.05. 12:57:12
Ennek mi köze van az USA-hoz?
Ezert is: rohadt USA! 😊
Mármint, hogy ők ki tudják védeni mert mi ugye leszarjuk, de ha baj van akkor a gonosz US már védjen meg minket is...
.
Amennyit évente adósságszolgálatba kifizetünk, abból való igaz, kb. Japán szintű űrprogramot lehetne finanszírozni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Inkább csillagászatba öljétek a pénzt"
gondolom űkutatás akart lenni és hát ebben is mondhatni élen járnak.
"ha jön egy baszom meteor, hogyan tudjuk kivédeni! "
Mármint, hogy ők ki tudják védeni mert mi ugye leszarjuk, de ha baj van akkor a gonosz US már védjen meg minket is...
"Költsetek pénzt az AIDS és a RÁk gyógyítására..."
meg malária, meg.... és kik költik a legtöbbet ezen a területen el? Bingó.
Értem én, hogy hülye is vagy meg demagóg is.
Minek f-35 meg ah-64-et küldenek ak47 meg pick upok ellen.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Láttuk, megéltük, Hollywood-nak 30 évbe került, míg az akciófilmeken meg terrorellenes filmeken keresztül démonizálta az arabokat. A lakosság így belement egy háborúba, amiről később kiderült, hogy a CIA hazudta csak a vádakat. Elismerték, hogy kamu okokból indították.
És mi lesz akkor, ha az egész világra ezt mondják?
Akkor mondjuk 30 év múlva az USA úgy dönt, hogy minden ország légierejét megsemmisítik, 1 nap alatt, aztán a stratégiailag fontos bázisokat, és onnantól számított 20 év múlva ők uralják majd az egész Földet.
Szép jövő.