11
 • Viktor800428
  #11
  Bocs, az alábbi neked szólt volna, szóval a HOSTS file-os dolog érdekesnek tűnik, köszi! :)
 • Viktor800428
  #10
  Hm... Ez érdekesnek tűnik, köszi!
 • SanMaster
  #9
  Pénzt keresnek a programjukkal, na ne már, most azonnal leszedem! Ki a faxomat érdekli? Ne villogjon a sok szemét, én ennyit akarok, és kész. ABP, itt figyel a sarokban, kis 2-es van az ikonon, máris kettőt megfogott! :D
 • ostoros
  #8
  Király, vagy, épp ezt kell csinálni. Ha mindenki ezt csinálná, akkor nem érné meg ezt a mocskos üzletet csinálni, és lehúzhatnák a rolót.
  Minden tiszteletem a TIÉD.
  Személyes okom is van gyűlölni őket, a családban már két rokont is megkárosítottak nagy összeggel.
  Betiltanám az összes ilyet, mellé még a teleshopot, és a jósnős energiaküldős műsorokat is.
  .
  Szóval azt mondom, MINDENKI húzza csak az időt az ilyenekkel szemben, ameddig csak tudja. Ezzel is nehezíti hogy balekokat találjanak. Vagyis védem a közösségem. És még bosszút is állok. :)
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.02.05. 01:12:00
 • paby88
  #7
  direkt az idióta reklámok miatt nem nézek tv-t már majdnem 10 éve bejöttek a netre is a reklámok pofátlanabbnál pofátlanabb módszerekkel jött rá a megoldás és erre azt is kijátsszák....
 • FoodLFG
  #6
  HOSTS file
  http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm

  nem kell ide semmilyen adblock, ami belelát minden oldalba, amit megnézel és lassítja a megjelenítésüket... D:
 • Sequoyah
  #5
  Szerencsere ezen a teruleten el a piacgazdasag. Ha tul sok reklamot engednek at, majd jon egy masik ad blocker, es azt fogjuk hasznalni. Ezert elemi erdekuk, hogy a felhasznalot ne duhitsek fel, mert akarmennyit is igernek nekik a vallaltok a hatso kapukert, ha tulzasba viszik elbukjak a penzt.
 • gothmog
  #4
  Hát én egyszer megpróbáltam nem bunkó módon lerázni egy telemárketingest, végighallgattam, és aztán mondtam neki, hogy köszönöm, nem érdekel a terméke. Erre valami tahó módon kioktatott, hogy legközelebb ezzel kezdjem. Mármost, velem lehet beszélni, szóval azóta ha véletlenül felveszek egy rejtett számú hívást, és meghallom a márketinges háttérzajokat, egy határozott NEMÉRDEKEL kíséretében kinyomom. Mostanában már a "jónapotkívánok" elhangzása előtt.

  Az adblockot pedig sosem azért telepítem, hogy rosszat tegyek a reklámozó cégeknek, hanem azért, mert ha nincs fent, a weboldalak jelentős része hányingerkeltően használhatatlanná válik a sok ugráló tolakodó, néha hangoskodó) szar miatt. Egyelőre betölti a funkcióját, szóval maradhat.
 • Zero001
  #3
  Nagy a tehetetlensége az ilyen nagy volumenű jelenségeknek. A reklámcégek megszokták, hogy bárhol bármit a pofánkba baszhatnak kéretlenül, aztán amikor véletlenül azzal szembesülnek, hogy kollektíve elküldjük őket a büdös picsába, akkor hisztiznek, és valakin le akarják verni a balhét.

  Én egyébként meg lassan ott tartok, hogy a reklámot mint olyat már egy figyelmeztető jelnek tartom, mert ugyan jó bornak is kell cégér, viszont arcba tolós tukmálás nem. Amit úgy kell lenyomni az emberek torkán, az valószínű igazából senkinek nem kell, plusz két tökugyanolyan termék közül amit reklámoznak, az szükségszerűen drágább.
  Tehát ha véletlenül meglátok egy reklámot, akkor vagy messziről elkerülöm a terméket, vagy ha esetleg érdekel, akkor is keresek egy más gyártótól ugyanolyat.

  Tudom, hogy köcsög egy dolog, de amikor telefonon hívnak fel tukmálni valamit, akkor addig húzom az agyukat, míg ŐK rakják le a telefont. El szoktam mesélni szerencsétlen droidnak, hogy azért nem kell a termék, mert ő tukmálja. Ha nem kell tukmálóembert fizetni, akkor nyilván olcsóbban megkapom. Néha hozzáteszem, hogy kereshetne normális munkát is.
  Ha meg hazudnak, az meg aztán végképp fasza szórakozás. Próbáltak valami fasz bambuszzoknit rámsózni olyan szöveggel, hogy az országban csak náluk kapható. Mondtam neki, hogy most így rögtön egy tucat helyet talált nekem a gúgli, ahonnan tudnék rendelni... Persze jött a terelés, hogy az nem olyan... Aztán megkérdeztem, hogy az amit mondott, hogy svájci a cég az a szokásos kvázi-offshore megoldás, hogy Svájc európai viszonylatban adóparadicsom, ellenben nem része az EUnak, tehát az EUs fogyasztóvédelmi előírásokat sem kell betartania?
  Na erre már nem kaptam választ...

  Tudom, hogy egy szemét paraszt vagyok, de aki kurvának áll, ne sírjon ha basszák, nálam ez jár a kéretlen hívásért.
 • CRMessen
  #2
  Ez egy kiegészítő, ráadásul ingyenes. Mindenki a saját felelősségére használja. Demagóg dolog rátámadni a fejlesztőire ilyesmiért.
 • mortep
  #1
  Banyek... valamiből élniük kell...