13
-
Adamyno #13 Ugh, és ha felborul az a sz@r ott több millió km távolságban akkor hogy állítod fel? Még jó, hogy nem te küldöd oda cuccokat mert már tele lenne szeméttel a bolygó :P -
Vol Jin #12 Mármint század annyit, csak ott elég a harmada is. -
Vol Jin #11 A marsi légkör egy százaléka a földinek, míg a gravitáció a harmada.
Azaz, ha nincs valami négyzetes arányosság, akkor harmincszor kisebb felhajtóerőt tud termelni egy helikopter a Marson, mint a Földön. -
#10 Szerintem, ezzel itt mindenki tisztában van. ;-)
A légköri nyomás különbsége az, ami sokaknak nem esett le. ;-) -
ostoros #9 A Marsi gravitáció kisebb... -
#8 A földi gravitációs te zseni... Nézd már meg azt, hogy a marsi légkörnek mik a paraméterei és milyen a környezet. A gyerekjátéknak meg nem teljesen automata vezérlése van és nem napelemes..
A falnak megyek a sok magadfajta balfasztól... -
ugh #7 Persze hogyne. Vagy 8-10 eve 5-6 rongyert lehet kapni olyan "gyerek jatekot", ami nem egy high tec es siman legyozi a foldi gravitaciot.
Egy aprobb kamerat is elbir szerintem ezt nasa szinten egy picivel nagyobban megvalositani gyerekjatek mar vagy 20 eve.
Ez van amikor a "sok" tudas mar gatolja a kreativitast. -
#6 Egyelőre esély sincs egy ténylegesen működő helit készíteni ilyen alacsony költségvetésből.
A NASA ill. a bedolgozók is ontják a sok marketingrizsát, ahogy kell. -
MsUser #5 Archenemy Ez jó, meg tököt babot is :)
Utoljára szerkesztette: MsUser, 2015.02.03. 05:25:26 -
Archenemy #4 Obligát SG.hu hozzászólás:
Nem értem, hogy miért ilyen ósdi technológiákkal foglalkoznak, miért nem a féregjárathajtóművel, mert az antigravitációt is termelne! -
Irasidus #3 Kitalálták , a Wright-fivére repülésének 100. évfordulójára tervezték az Ares nevű repülőt. Költségvetési okokból nem nyert... -
#2 Kitalálták, szerkezeti anyag és technológia nem volt hozzá. Irgalmatlan kevés krafttel és kis tömeggel tud csak minimális magasságba emelkedni bármi a ritka légkör miatt... -
Attilawap #1 Mondjuk ezt hamarabb is kitalálhatták volna. Hamarosan érdemes lesz repülő drónokat küldeni a Marsra, legalább hatalmas területeket tudnának fotózni közel a földfelszínhez.