Saját Mars-kolóniát akar Elon Musk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát szerintem te nagyon el vagy tévedve ha azt gondolod hogy bárki ezen a fórumon keresztbe tesz vagy valaha keresztbe fog tenni egy felfedezőnek.
Mindössze a véleményüket mondják el ahogy te is ezt tiszteletbe kéne tartanod ami ezt a csávót illeti álmodozni lehet az ingyen van.
És nem akarom el venni a kedved 25 évvel ezelőtt gyerekként láttam olyan rajzokat meg grafikákat ami a 70-es évekből származtak ahol az
emberek hold bázisokon mars kolóniákon élnek és riportokban komoly tudósok mérnökök stb.. tényleg azt hitték hogy a 2000-évek körül ez valóság lesz na már most nem kell ecsetelnem hogy mi valósult meg belőle.
Szóval ne szóld le azokat akik fanyalóknak és nem ugrálnak a levegőben mert jött az x.csávó aki szépeket mond lehet hogy a fanyalgók
többet hallottak és láttak mind te és nem vesznek be mindet mert jól hangzik.
Azonban ezen a téren lehet tényleg nagy fába vágta a fejszéjét. Az eddigi munkájuk terén nagy eredményeket értek el, azonban egy másik bolygó "meghódítása" - akárcsak szondával is - már egy teljesen más szintet képvisel. Az emberes űrutazásról már nem is beszélve.
Természetesen drukkolok nekik és reménykedem, hogy legalább részeredményeket eltudnak majd érni a projektben (biztos, hogy első lépésben egy bolygó körüli pályára állított műholdban gondolkodnak), de tartok tőle, hogy egy ekkora horderejű küldetés nekik is nagy falat lenne. Vajon mit érthetett a "belátható időn belül" alatt. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha egy ilyent juttatnánk Mars körüli pályára személyzettel és felszereléssel együtt, akkor onnan vagy két nagyságrenddel (100-szor) gyorsabb volna a szondák irányítása a Mars felszínén.
Mindemellett egy csomó járulékos haszna is lenne a leszálló expedíciók támogatásában.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.01.28. 02:22:01
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Mars-kolónia viszont már talán kicsit utopisztikusabban hat... Viszont biztos megvalósítható, csak ahogy az első kommentben elhangzott, ki vállalkozik rá... 😄 Én így első körben max. őrültekre,életfogytigosokra és halálraítéltekre tippelnék. Bár valahol el kell kezdeni.
Ez a Mars-kolónia teljese megvalósítható lenne, de szerintem annak a pénznek a sokszorosából, mint amennyiből tervezik.
Nem a sekély tengerekre gondoltál véletlenül?
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Jóval könnyebb a természetes közegünkben BÁRMIT megtenni, mint kilépve onnan olyasmibe fogni, ami még a Földön se nagyon megy. (Nem látom az épülő deep ocean kolóniákat...)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
alig 100 éve emelkedtünk a levegőbe.
persze nekem mindegy. majd 50 év múlva az unokáimmal küldetek neked egy szép földfelkeltés posztert 😊)
u dont have to listen anybody else but me
1. Odáig illene eljutni egy darabban.
2. Az odafelé vezető hosszú úton csak 1 embernél szakadjon el a cérna...
3. Kozmikus sugárzás/mikrometeoritok.
4. Leírhatatlan költségek.
5. Előbb nem a Holdon ké.... fuck it... előbb nem a víz alatt kéne egy ilyen kolóniát létrehozni?
Kicsiket kéne lépni, nem ilyen utópiákat, hogy kolónia a Marson. Jó vicc, majd 50 év múlva esetleg komolyan is veszem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Viszont úgy, hogy több mint fél év az út hazafelé (ha terveznek ilyet), valóban kihagynám. Meg biztos tetűlassú lenne az interplanet arrafelé. 😄