4 órás filmmé vágták össze A hobbit-trilógiát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de várjál csak, a gyűrűk ura film nem követi ennyire szorosan a könyvet. én döbbenten olvastam és csak néztem, hogy ami a filmben epikus, meghatározó jelenet, az a könyveben fél oldal. (bevallom a filmet láttam előbb, mert kiskoromban elkezdtem ugyan, de annyira szar volt a stílusa, hogy képtelen voltam elolvasni - sokévvel később is csak az első könyvet szenvedtem végig...)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Aki amiatt sír,hogy túl hosszú az olvassa el a könyvet. A 3 részes film egy az egyben követi a könyvet"
😮
Szerintem inkább te olvasd el újra 😊
😮
Szerintem inkább te olvasd el újra 😊
"A 3 részes film egy az egyben követi a könyvet ."
Elég jól követi, de én szerelmi szálra és bosszúszomjas félkarú orkra nem nagyon emlékszem a könyvből. Igaz jó tíz évvel ezelőtt olvastam. Voltak benne ilyenek?
A harmadik Hobbit filmet még nem láttam.
Elég jól követi, de én szerelmi szálra és bosszúszomjas félkarú orkra nem nagyon emlékszem a könyvből. Igaz jó tíz évvel ezelőtt olvastam. Voltak benne ilyenek?
A harmadik Hobbit filmet még nem láttam.
Hát 12 órányi nyersanyagot, 4 órára redukálni sajnos valós veszteség nélkül lehetetlen... én inkább "végigszenvedem" a 9 órát... 😄
a hobbit számomra olyan érzés volt, mintha kiadták volna az első trilógia kimaradt jeleneteit blue-ray extraként. melyeket jogosan vágtak ki annó. szar, szar, szar.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.01.25. 21:08:50
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.01.25. 21:08:50
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Rossz filmből elég a vágott is 😊
Na a hobbit nekem ilyen, első két rész úgy tudtam megnézni hogy néhol bele bele pörgettem, mondjuk megnézni is azért néztem meg hogy álmodhassam hogy láttam
Na a hobbit nekem ilyen, első két rész úgy tudtam megnézni hogy néhol bele bele pörgettem, mondjuk megnézni is azért néztem meg hogy álmodhassam hogy láttam
wow! Ha érdekelne valamilyen szinten is a film, akkor csak ilyen verzióban nézném meg. Szép kezdeményezés.
én inkább minél hosszabb verziókat várok 😊
szerencsére jackson megadja ezt nekem 😊
szerencsére jackson megadja ezt nekem 😊