330
Stranded Deep
-
Aragorn831109 #88 Szigonyozásban a profi vagyok amúgy. :D
Az előző mentésben azzal szedtem össze a rákokat és a vízben a halakat. Menő volt! :D -
Aragorn831109 #87 Most nem esik, de leszállt a köd. Kicsit lecsökkent a látótávolság, még jó hogy nem a nyílt vízen ért ez. Nem is tudnám mi merre van. Főleg ha még egy cápa is kilöki alólad a hajót.
Jó lenne már végre kötszert találnom... :(
-
Aragorn831109 #86 A baltával könnyebb szerintem cápát fogni. :D -
Ironman2 #85 Amúgy szigonyt próbáltad? Bár avval nehéz cápát fogni azt irják -
Ironman2 #84 Szerintem csökkeni fog,kajától nem hiszem hogy meggyógyulsz -
Ironman2 #83 Az gyorsan termelődik,az előzőben viszont a yucca nem termett gyorsan.Az egyik szigeten meg nincs rák,a másikon meg hemzsegnek a rákok -
Aragorn831109 #82 Jól megcsócsáltak a dögök, de szerencsére túl éltem a két cápával való találkozást. Ha nem találok kötszert folyamatosan csökkeni fog az életerőm?
-
Aragorn831109 #81 Nem tudom, hogy bug-e vagy sem, de elég gyorsan újra termett a krumpli és yukka a trópusi eső idején. Ez egy napi termésem.
-
#80 Rafts - Fixed the “Bermuda Triangle” bug. Rafts no longer disappear when travelling.
Lehet, hogy csak az én verzióm szar de nekem még most is eltűnik a raft alolam miközben egy másik szigetre tartok. A Cápák viszont tényleg agresszívebbek lettek. -
fantomvampire #79 talaltam bekalabat :D meg szemuveget meg a motrbol mar csak egy dolog hianyzott me meg sok mindent es veletlen bezartam a jatekot es nem mentettem :D xD -
Ironman2 #78 beszarok,2 követ nem lehet rárakni a liferatra mert elsüllyed -
Ironman2 #77 ...és ott az iránytűűű:
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.28. 17:49:35 -
Ironman2 #76 Na ezt jól megpakoltam:
-
Ironman2 #75 Én meg elindulok reggel a másik sziget felé,erre olyan köd lesz hogy nem látom a szemben lévő szigetet,csak találomra megyek felé.Féluton szól a zene,lenézek a viz alá,erre egy hajóroncs van,kinyitom a padlóján lévő lejáratot,fel akarok menni levegőért,erre nem találok ki onna,meg is fulladtam.D -
#74 gondoltam átviszek pár adag fát, kötelet, követ a mentőcsónakban,..elmerült. :))
Tetszik, bár még mindig elég kihalt ahhoz hogy frankón lekössön...ez persze realisztikus nagyjából persze,...kb. ezért sem akkora buli Robinson-ként szigeten élni....muszáj kicsit feltupírozni hogy megfogjon játékosokat akik aztán órákat hajlandóak tölteni vele. -
Caleb019 #73 A frissítéssel jöttek búvár cuccok is, találtam már pár új dolgot, viszont nem tudom, hogy csak nálam lettek e a cápák ilyen qrva erősek :D Meglökik a tutajt, és szó szerint kilövik alólam :D Eddig csak lökdösték, most meg kicsit hozzáérnek, aztán szétrepül minden :D a jobbik eset, ha csak felborítják, rosszabbik, hogy a csónak elrepül alólam egy jó 15-20 méterre :D
Bár ez lehet csak valami bug nálam, majd kezdek egy újat aztán kiderül, viszont jók az új dolgok, csak így tovább!! -
Ironman2 #72 Na most állati lett.Kókuszokból megélek,meg van mellettem egy krumplibokor is ami újraterem mindig,elég rendesen felviszi a krumpli az éhséget,pár napig igy el lehet éldegélni a szigeten,de a kő az kevés,nagy hiány van belőle.Hajóra lenne jó motort szerelni,ne kelljen annyit lapátolnom
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.28. 15:44:21 -
Ironman2 #71 Na jöttek bálnák is.Alakulgat a játék,és még csak 0.01!! -
Ironman2 #70 0.01 changelog
Bug Fixes
Rafts - Fixed the “Bermuda Triangle” bug. Rafts no longer disappear when travelling.
Rafts - Improved raft functionality with collisions and ladders.
Player - Fixed a bug where the player would be reloaded inside the terrain, shipwrecks, etc.
Player - Adjusted swimming speed.
Intro - Fixed “Bouncing Betty” bug, see: http://steamcommunity.com/app/313120/di ... 882138495/
Cooking - Fixed campfires where multiple cookable items would interfere with each other’s cooking times.
Menus - Fixed mouse sensitivity not applying.
Menus - Added key binding functionality (Controllers are not officially supported, but it is possible).
Menus - Added in-game options functionality.
Saving/Terrain - Fixed a large bug; An edge case where if loading a saved game, and then resaving, previously saved biomes were being overwritten.
Terrain - Adjusted rock and stick spawning quantity.
Saving - Fixed a bug where stabbed items on the end of a Spear weren't being saved.
Saving - Fixed item display names not saving.
Sharks - Fixed disappearing great white sharks when killed.
Sharks - Shouldn’t appear on land anymore..
Sharks - Fixed shark meat not attaching to a Fire Spit.
Sharks - Spear now damages sharks.
Sharks - Various AI changes to increase the difficulty (a little).
Marlin - Fixed disappearing Marlins when killed.
Sleeping - Changed sleeping times. You can now sleep anytime from 6:00 pm to 6:00 am. The day count also increments properly now.
Flare Gun - Fixed using spam.
Harvesting Yuccas and Potatoes - Fixed incorrect scale of regrowing plants.
Drinkable Coconut - Fixed using animations and audio with various tools.
DeadEx Box - Can now be picked up.
Container and Doors - Fixed audio spam when entering loaded biomes.
Container and Doors - Fixed a large bug with loot spawning positions.
Various - Fixed various missing interactive object tags, descriptions, etc.
Various - Fixed the “Banana” yellow arm bug when looking at the watch and another lightsource was around.
Various - Fixed a hovering bug with one of the glass shaders.
New Content
Whales - New creature!
Divers Slate - New Easter Egg!
Boat Motor - Is now craftable and functional. Have fun with this one! ;)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.28. 12:59:56 -
Ironman2 #69 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Stranded.Deep.With.Update.1.v0.01-ALI213
http://bt.ali213.net/show-fb5f6a7534a705dec76391fab270ade64ab824c5.html
http://kuai.xunlei.com/d/FbFnCwLYGgBArshUd9f?p=03066
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.28. 12:53:27 -
szabokrisztiaan #68 a csonak most mar marad a seggunk alatt, ez fasza:) -
fantomvampire #67 ha nincs se baltad se kesed foldhoz kell vagni a kovet es lesz belole sharped rock vagy mi es azzal lehet vagni -
Ironman2 #66 Kiirom úgyis ha lesz linkem hozzá. -
fantomvampire #65 majd ha van valami link hozza ahonnan le lehet tolteni elkuldod ? :) koszi -
Ironman2 #64 Csak annyit irtak hogy majd a patch-el megtudjuk a változtatásokat! -
#63 Remélem azt a hibát fixálják amikor eltünik alollad a tutaj / mentőcsónak. :D -
Ironman2 #62 Holnap,azaz nekünk még ma, jön egy hotfix:
https://twitter.com/BEAMTeamGames/status/560063206521970688
azt nem tudni mit javítanak.Nálunk amúgy csak pár órát kell várni,és kijön a patch
mivel ausztrál csapat fejleszti,ott meg már hamarosan reggel van
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.27. 19:51:15 -
fantomvampire #61 hm nem rossz a jatek csak most meg hamar ki lehet meriteni :D epitettem hazat agyat uszkaltam ettem ennyi .. ja meg gyujtogettem
van iranytu lampa benzines kanna de. utana kicsit egyhangu legalabbis nekem. 1-2 ora jatek es utana uncsi. uszkalok halat eszek :D na majd ha raknak be tobb mindent jo lesz az -
#60 A játék lenyomta a H1Z1-et steam eladásokban. :D Most a Stranded Deep van a 2. helyen. -
#59 Őn nyert...izé...vesztett. -
Ironman2 #58 de mivel vágod le a yuccát? mert ha nincs kőbaltám se,meg késem se,akkor annyi
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.25. 20:06:22 -
#57 A yucca és a krumpli visszanő egy idő után, így a kötél végtelen számban elérhető. -
Ironman2 #56 akkor át kell menni gyorsan másik szigetre,én is cseszhetem az egészet megint,mert kötelem nem maradt,igy nem tudok már kőbaltát csinálni,a rákokat meg ugye hogy ölöm meg?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.25. 19:08:15 -
fantomvampire #55 ahol en kezdtem 1 darab ko volt .... -.- a sziklat meg hiba kalapalom semmi
-
Ironman2 #54 Az jó! -
Ironman2 #53 Másik szigetről.D -
matecsavo #52 Köszönöm. Ha kő elfogy a szigeten, akkor azt honnan szerezhetek? -
szabokrisztiaan #51 Az ora alapbol a kezeden van, F-fel nezed mennyi az ido, es ha kozben az lmb-t nyomod, atvalt az eletero kijelzesre -
matecsavo #50 Órát honnan lehet szerezni és hogy lehet megnézni, hogy mennyi életerőm van stb? -
Caleb019 #49 Iránytűt én is találtam, nem rossz, be lehet vele tájolni a dolgokat, de csak akkor van értelme, ha nem tűnik el alólam a tutaj két sziget között :D
Jelenleg a motor alkatrészekből van hiány nálam :D az első játékban találtam 3-at is a sziget körül(mondjuk mind ugyan az volt(Engine), most meg csak vödröket találok a hajókban :D
Tele vagyok vödörrel és távcsővel, ami nem rossz, mert a vödörbe lehet tengervizet melegíteni, és akkor iható lesz.
Utoljára szerkesztette: Caleb019, 2015.01.24. 23:29:23