Az egyik színész fogja írni a Star Trek 3-at

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az oldschool ST filmek kedvelőinek.. (Nehezen hiszem el, hogy ez valahol valamikor lement adásba..)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.01.23. 22:18:04
Nem banom, ha kevesebb akcio lesz, mert az elozo reszekben a film felenel mar kiegtem. Ha fele akcio lesz meg az is boven sok😊

vki elolvasta már a cikket? ki fogja írni?

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

nem baj, nekem megmarad a next gen, az enterprise meg a abrams előtti filmek. ezeket a műanyag szarokat megtarhatjátok ti.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

NEXUS6
Hasonló vélemény, bár azért most a maradék ős-trekkie is mint kis lemingek kezdenek el majd vonulgatni tűzhányókhoz, szakadékhoz, tengerhez, hogy belevessék magukat.
Megint nem egy klasszikus ST film lesz az nagjából zacher.

Pláne, hogy Nick Frosttal a Paul c. filmben két angol sci-fi-buzit játszottak, akik folyamatosan saját regényüket nyomták, aminek a borítóján nem tudom hány csöcsű csaj flangált Szerintem ez a motívum meg fog jelenni, pláne, hogy annak a forgatókönyvébe is beleírt! XD

Egyik legjobb filmvígjáték szerintem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A Lépéselőny egy film, nem sorozat. A Lépéselőnybennel kevered.
Pegg közreműködése azt valószínűsíti, hogy elég sok poén lesz a filmben (esetleg csak a háttérben elrejtve). Jungtól a Lépéselőny oltári jó sorozat szerintem, kellemes karakterekkel és jópofa humorral, a Sötét zsaruk is jó krimi volt, a Banshee meg remek. Úgyhogy annyira nem félek a sztoritól és párbeszédektől, inkább kevesebb akciót sejtek így előre és több intrikát/csavart/és poénokat.