Szekeres Viktor

Az egyik színész fogja írni a Star Trek 3-at

Simon Pegg lesz az egyik írója a következő Star Trek-mozifilmnek.

A Deadline értesülései szerint Simon Pegg lesz a Star Trek 3 egyik forgatókönyvírója, miután Roberto Orci, aki a szkript első verzióját készítette, valamint eredetileg rendezte is volna a filmet, kiszállt a produkcióból. Pegg a The Hollywood Reporter szerint ezt a munkát Doug Junggal közösen fogja végezni. Az angol színészt, aki egyébként Scottyt alakítja a filmben, íróként az Edgar Wright-filmekből ismerhetjük (Világvége, Vaskabátok, Haláli hullák hajnala), míg Jung mozis munkássága nagyjából a Lépéselőny című filmre korlátozódik, de ő készítette a Sötét zsaruk című tévésorozatot, tavaly pedig a Banshee stábjában dolgozott.

Pegg karaktere mellett az újkori Star Trek-sorozat harmadik részében a legtöbb főszereplőt ismét láthatjuk, tehát visszatér Chris Pine, Zachary Quinto, Anton Yelchin, Karl Urban és Zoe Saldana is. Mint ismert, Robert Orci utódja a rendezői székben Justin Lin lett, az előző két rendezője, J.J. Abrams producerként fog közreműködni a film létrehozásában. A Star Trek 3 amerikai premierjére jelen állás szerint 2016. július nyolcadikán fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #7


    Az oldschool ST filmek kedvelőinek.. (Nehezen hiszem el, hogy ez valahol valamikor lement adásba..)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.01.23. 22:18:04
  • Sequoyah #6
    Nem banom, ha kevesebb akcio lesz, mert az elozo reszekben a film felenel mar kiegtem. Ha fele akcio lesz meg az is boven sok:)
  • SirBubu #5
    vki elolvasta már a cikket? ki fogja írni?
  • Ender Wiggin #4
    nem baj, nekem megmarad a next gen, az enterprise meg a abrams előtti filmek. ezeket a műanyag szarokat megtarhatjátok ti.
  • NEXUS6 #3
    Hasonló vélemény, bár azért most a maradék ős-trekkie is mint kis lemingek kezdenek el majd vonulgatni tűzhányókhoz, szakadékhoz, tengerhez, hogy belevessék magukat.
    Megint nem egy klasszikus ST film lesz az nagjából zacher.

    Pláne, hogy Nick Frosttal a Paul c. filmben két angol sci-fi-buzit játszottak, akik folyamatosan saját regényüket nyomták, aminek a borítóján nem tudom hány csöcsű csaj flangált Szerintem ez a motívum meg fog jelenni, pláne, hogy annak a forgatókönyvébe is beleírt! XD

    Egyik legjobb filmvígjáték szerintem.
  • kalapos01 #2
    A Lépéselőny egy film, nem sorozat. A Lépéselőnybennel kevered.
  • Wittgen #1
    Pegg közreműködése azt valószínűsíti, hogy elég sok poén lesz a filmben (esetleg csak a háttérben elrejtve). Jungtól a Lépéselőny oltári jó sorozat szerintem, kellemes karakterekkel és jópofa humorral, a Sötét zsaruk is jó krimi volt, a Banshee meg remek. Úgyhogy annyira nem félek a sztoritól és párbeszédektől, inkább kevesebb akciót sejtek így előre és több intrikát/csavart/és poénokat.