Gyorsan növekszik a Dropbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha, biztos ;-)
http://techcrunch.com/2014/10/11/edward-snowden-new-yorker-festival/
Edward Snowden’s Privacy Tips: “Get Rid Of Dropbox,”
(persze ettől még én is használom 😊)
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2015.01.22. 11:06:36
Edward Snowden’s Privacy Tips: “Get Rid Of Dropbox,”
(persze ettől még én is használom 😊)
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2015.01.22. 11:06:36
"Ezek a társaságok elsősorban a prezentációs anyagaikat tárolják a számítási felhőben."
És ezt vajon honnan a pélóból tudják? Csak nem nézegetnek bele az adatokba?
És ezt vajon honnan a pélóból tudják? Csak nem nézegetnek bele az adatokba?
Ne légy ilyen derűlátó 😄 attól h dropboxon tárolnak fájlokat még mindig szinkronizál a cucc, ottvannak a gépeken is az adatok. Mostanság én is sokat ajánlgatom az üzleti dropboxot. Nem olcsó, de eddig mindig bevált.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
"szerinte merevlemezek akkor már nem fognak létezni."
Igen, mert a Cloud meg anyám befőttesüvegében van mi? Phaszdmac ekkora baromságot már komolyan -.-
A HDD-ket egyébként valóban felváltja majd teljesen az SSD, amiken pl. remekül elfér egy xy Cloud :-D
Az egyébként mind szép és jó, hogy ott a Cloud, de el nem tudok képzelni olyan céget, ahol a rendkívül fontos adataikról HELYBEN is ne lenne mentés. Ki a tököm bízik meg annyira a Cloud-ban (lásd fappening) "5-10 éven belül", hogy minden létfontosságú adatát csak arra bízza? Jah, megvan, aki Cloud szolgáltatást akar neked eladni... na az nagyon! Pfff.
Igen, mert a Cloud meg anyám befőttesüvegében van mi? Phaszdmac ekkora baromságot már komolyan -.-
A HDD-ket egyébként valóban felváltja majd teljesen az SSD, amiken pl. remekül elfér egy xy Cloud :-D
Az egyébként mind szép és jó, hogy ott a Cloud, de el nem tudok képzelni olyan céget, ahol a rendkívül fontos adataikról HELYBEN is ne lenne mentés. Ki a tököm bízik meg annyira a Cloud-ban (lásd fappening) "5-10 éven belül", hogy minden létfontosságú adatát csak arra bízza? Jah, megvan, aki Cloud szolgáltatást akar neked eladni... na az nagyon! Pfff.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.