150
Vampyr
-
#70 Bár a Bloodlines a legutolsó megjelent értékelhető vámpíros rpg, de én azt mondom, hogy ezt az űrt igazából a 2000-ben megjelent Vampire the masquerade: Redemption c. játék óta nem sikerült betölteni, mert az hatalmas játék élményű és rendkívül felépített játék volt. -
#69 Úgy kb. a felénél vagyok. Addig ez is kap biztosan 1-2 patchet. És kiadás utáni instant játékról leszoktam, mert a legjobb játékokat is szénné kell patchelni... -
#68 Az jóféle játék el leszel vele egy darabig. -
#67 Hát, én még Wasteland 2-őt tolom egy ideig, aztán majd ezt. -
#66 Délután indul a vérszívás...elég vegyesek a kritikák, kiváncsi leszek, hogy sikerült a játék. -
#65 Kíváncsian várom én is Krusade.... Vagy inkább hívjalak Kina000-nak? :D -
Krusade #64 1 óra játszás után, azt kell mondjam hogy wáóh ez a játék. sztori/zene/harc rendszer/grafika meg minden egyéb 10/10 -
maladyce #63 Kijött a Vampyr , adja isten hogy jó kis rpg legyen. A vampire the masquerade bloodlines óta nem nagyon volt semmi ami betöltse ezt az ürt...
Úgyhogy mindenki jelentsen beteget mert lecsekkoljuk. :)
-
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.02. 22:45:40 -
Evoluti0N #61 Milyen szép szó a lewarezolásra. "Kipróbálom" :D -
JonasSandor #60 Csak az életerő csíkokból következtettem erre mert ott is ugyan így van. De látom nem vészes a harc. Tuti kipróbálom ha jó lesz értékelve. -
#59 Ha legalább egy gameplayt megnéztél volna...de persze minek is. -
#58 #46 -
JonasSandor #57 Játékmenete nem dark soulsos remélem. -
#56 Hangulatos premier előzetest kapott a Vampyr
-
#55 Nics közte kapcsolat, ez csak az én paranoiám :D -
#54 Semmiféle logikai kapcsolat nincs aközött, hogy más játék milyen volt és aközött, hogy a V. milyen lehet...
Hála istennek ez nem epizodikusan fog megjelenni. (A LiS-t anno egyben toltam le.) -
#53 Igen. Én is várom, de már félek is kicsit. A az utóbbi idők felhozatala hááááát.... Csak ebben a hónapban, State of Decay - szo szo. Elmegy, de valahogy nem az igazi. Agony - anyám, valami irdatlan rossz. Nagyon remélem, hogy ez jó lesz. Valamint most fedeztem fel ezt. Ez is mindjárt jön. Bíztatónak tűnik, de hát manapság ugye... -
#52 Nálam eddig a DONTNOD 2/2. Részemről megvan a bizalom. -
#51 Igazából én nem is értem miért várom ezt a játékot. Valószínűleg ugyan olyan csalódás lesz, mint az összes mostanában megjelent játék...de valamiért még is jó lenne ha nem így lenne. -
#50 Baszki, ez jó hamar ideért. A Frotounkot amennyire vártam meg sem vettem a visszajelzések miatt, de erre kíváncsi leszek. -
#49 4 nap! -
#48 Nem lesz Denuvo -
#47 Ebböl 0 day vásárlás lesz... -
#46 -
#45 Minden döntés végleges -
#44 Elkészült a Vampyr -
#43 Szerintem úgy másfél éve követem a játékot, és volt a pre-alpha gameplay videoban egy rész, ami miatt azonnal beleszerettem:
A "Jack the ripperes" környezet, a nyomasztó zene stb.. de mostanában semmi mást nem látni az új anyagokban csak azt, hogy megy ez a szerencsétlen és hentel mindenkit. Bár nagyon jónak tűnik a harc, és az ellenfelek élete melletti számból arra következtetek, hogy szintezős rpg szerű harcok lesznek, de nagyon-nagyon remélem, hogy nem fog átmenni a játék egy point & click & hent játékba :/ -
#42 Kiváncsi leszek, hogy lehet ezt majd gyilkolászás nélkül végigjátszani... -
#41 Vampyr - ilyen szörnyeteggé válni -
#40 Megérkezett a gépigény
Minimum gépigény:
Windows 7/8/10 (64 bit)
Intel Core i3-2130 (3.4 GHz)/AMD FX-4100 (3.6 GHz)
8 GB RAM
GeForce GTX 660/Radeon R7 370
20 GB tárhely
Ajánlott gépigény:
Windows 7/8/10 (64 bit)
Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
16 GB RAM
GeForce GTX 970/Radeon R9 390
20 GB tárhely
-
#39 Vampyr - Ismerjük meg a történetet! -
#38 Ismét akcióban a Vampyr
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.15. 08:53:37 -
#37 Már tudjuk, mikor jelenik meg a Vampyr- -
#36 Menetrendszerűen megérkezett a Vampyr websorozatának harmadik epizódja, amelyben az NPC-ké lesz a főszerep.
Vampyr - barát vagy táplálék? -
#35 Befutott a Vampyr websorozatának második fejezete
Vampyr - sétáljunk egyet Londonban!
-
#34 Vampyr - izgalmas részletekkel szolgál a fejlesztői napló-sorozat első epizódja -
Gerileveri #33 Hm, ha nem lennél úriember és valóban azt javasolnád és meg is tennék akkor:
Vajon a megszületendő kis jövevény olyan boldog családba születne ahol az apukája egyben a tesója is?
Jól gondolom? -
#32 Négyrészes websorozatot kap a Vampyr -
#31 A kiadó nem tervez hozzá DLC-t