Vampyr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Next PC upgrade: 2022
A "Jack the ripperes" környezet, a nyomasztó zene stb.. de mostanában semmi mást nem látni az új anyagokban csak azt, hogy megy ez a szerencsétlen és hentel mindenkit. Bár nagyon jónak tűnik a harc, és az ellenfelek élete melletti számból arra következtetek, hogy szintezős rpg szerű harcok lesznek, de nagyon-nagyon remélem, hogy nem fog átmenni a játék egy point & click & hent játékba :/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Minimum gépigény:
Windows 7/8/10 (64 bit)
Intel Core i3-2130 (3.4 GHz)/AMD FX-4100 (3.6 GHz)
8 GB RAM
GeForce GTX 660/Radeon R7 370
20 GB tárhely
Ajánlott gépigény:
Windows 7/8/10 (64 bit)
Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
16 GB RAM
GeForce GTX 970/Radeon R9 390
20 GB tárhely
Vampyr - barát vagy táplálék?
Vajon a megszületendő kis jövevény olyan boldog családba születne ahol az apukája egyben a tesója is?
Jól gondolom?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.20. 23:48:07
Amúgy rettenetesen megfogott a játék, hihetetlenül elragadó a sötét hangulata. A világ és a hangok nagyon ott vannak a szeren, azonnal bele tudom élni magam. A harc még kérdéses...szerintem hosszú idő után ez lesz az a játék amit végig fogok játszani végre...majd ha szándékozik megjelenni 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
hajrá, véleményem szerint a dontnod az egyik legtehetségesebb feltörekvő fejlesztőcsapat, nagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni.
Bloodlines meg tényleg jó, csak valahogy a végére mindig elfogy a lelkesedésem. Kb az összes klánból való karakterrel eljutottam a kínai vámpírokig, és ott meguntam, abbahagytam a játékot, és mikor legközelebb előkapartam, újrakezdtem.
A Redemption-ben meg régóta tervezem, hogy csinálok egy solo run-t, csak Cristoph-ot használva. Az a játék még elég oldschool RPG, legalábbis abból a szempontból, hogy teljesen követhető az XPosztás benne. És abból kiderül, hogy a szörnyek és az eventek fix XP-t adnak, amit a játék egyenlően szétoszt a karakterek közt. Mármint a még élő karakterek közt. Akarom mondani a még aktívan élőhalott karakterek közt. Eh, hülye vámpírok, megerőszakolják a nyelvet. 😛
Na mindenesetre terveztem, hogy begyűjtsem a világ összes XP-jét Cristophnak, halott csapattársakkal. Az első bossnál vért vizeltem, mire szólóban sikerült. Lehet, hogy azután adtam fel, már nem emlékszem...
Ugy emlékszem tervezték is csak valami gebasz van a vampire jogokkal ezért nem lett belöle semmi pedig az a rendszer abszolút jól ki van találva.
Hm... Lehet, hogy meg kéne csinálni az Angry Twilight-ot vagy Twilight Birds-t, vagy mit, aztán elmenni nyugdíjba...
A francia Dotnod legújabb játékáról, a Vampyrról egyelőre csak annyit tudni, amit a lentebb is látható artwork elárul. A készülő cím horror témájú szerepjáték lesz, ami valószínűleg valamilyen viktoriánus vagy gótikus környezetben fog játszódni, csak úgy, mint a The Order: 1886, a Code Name: S.T.E.A.M. vagy az Assassin’s Creed: Victory. Úgy tűnik, ez lesz az idei év slágere.
A történet az első világháború utáni időkben játszódik, amikor a spanyolnátha számolatlanul szedte áldozatait. Mi egy olyan doktort fogunk alakítani, akit egyik páciense változtat át vámpírrá. Számos alkalommal szembesülünk majd morális kérdésekkel, a játékban ugyanis nem egyszer életről vagy halálról kell döntenünk, hiszen orvosként életeket kell mentenünk, vámpírként azonban szomjúságunk csillapítása is feladatunk lesz.
A megjelenési dátumról, illetve a platformok listájáról egyelőre nincsen információk.
Ránk férne már egy jó vámpiros játék.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.01.20. 16:20:55