Vampyr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk lehet, hogy az első sale-t meg kéne várni. Valahogy elszoktam a teljes árú játékvételtől...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ettöl te még jó fiú maradsz...
"acsit" lehet, hogy kapsz, ettől még az első bossnál hagytam abba, mert addig zero halállal vittem, és a kötelező trancsir nullázta a játékélményt.
Ugyanakkor azt azért nem értem, hogy most értem az első nyitottabb helyre (olyan marhára azért ez sem nyitott), és az eddigi stabil 60 FPS most szépen bekukkant 40 köré is. Azért ne csináljuk már, a grafika nagyon nagy jóindulattal sem mondható korszerűnek, a területek pedig eddig meglehetősen zártak, nem kell egy kontinenst mozgatnia a játéknak. Látványban ez kb. 2010-es szint, egy I7-nek, és egy 1070-esnek ezt röhögve vinnie kéne minden kompromisszum nélkül.
Szóval ebből a szempontból dühös vagyok, mert ez így gány munka, erre nincs mentség.
A teljesen kihalt területek is az előző évtized játékait idézik, bár itt még végülis "meg van magyarázva" úgy, ahogy, hogy miért ilyen kihalt minden, ez remélem, később változni fog.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.06.06. 11:00:16
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha jól emlékszem a deus exbe is igy van ha csak a bossokat ölöd meg az no kill végigjátszást jelent.
Az ölés nélküli végigjátszás az elejétöl fogva csak az ártatlanokra vonatkozott a bossokat meg az elején akik megtámadnak mindenképp meg kell ölnöd.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az általam ismert rpg-k közül azok történetei voltak a legjobbak amik viszonylag kötött játék menetel lettek elmesélve.
Az írányitással nekem semmi gondom nincs szerencsére és mint már elöttem is írták végre ez egy vámpiros játék.
nagyon fogcsikorgatva mondogattam magamnak, hogy jó lesz ez, jó lesz ez. Ami pozitív azt amúgy is láttátok a videókban, de itt vannak a kontrák:
- a mozgásdinamika valami szörnyű. Ha futás közben nyomogatod a gombokat, irányt változtatsz majdhogynem egy balettot ad elő a pali.
- a számítógépes változat = SZÖRNYŰ. Konkrétan mintha copy & paste módszerrel átdobták volna a kódot PC-re. Az egér érzékenysége hol lassú, hol nagyon gyors, konkrétan egérrel lenne jó játszani, de több játékot megjárt playerként is kb újra kell tanulni az egér kezelését. A játék abszolút konzolra lett készítve.
- A játék az első pillanattól kezdve vezeti a kezed. Ide menjél, ezt csináld, azt csináld. A modern játékok betegsége. Leírja azt is kb, hogy töröld ki. Fogja a kezed és a városnak álcázott keskeny lineáris csövön tuszkol végig. Borzasztóan zavaró.
- a játék szépnek egyáltalán nem nevezhető, ahhoz képest, hogy leugrál az FPS néha akár 20-ra is ultra highon. Jelenleg a DS2-vel játszok, és annál többet nem várok egy játéktól grafika terén. Ez sajnos még azt sem üti meg :/ Itt nem arról beszélek, hogy még az emberek hajszálai is legyenek 200.000 pixelből, hanem bizonyos textúrák nagyon el vannak nagyolva amik az orrod előtt vannak és zavaró. Figyeljétek meg majd a csónakot mikor kerestek valakit. Lefényképeztem volna ha tudtam volna 😞
Nem lenne rossz ez a játék, de annyira "mű" (nincs rá jobb szavam bocsánat), hogy meg se születhet az "órákig odabilincselős" érzés. Kis limonádé játéknak tökéletes.
Vampyr
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Úgyhogy mindenki jelentsen beteget mert lecsekkoljuk. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.02. 22:45:40
Hála istennek ez nem epizodikusan fog megjelenni. (A LiS-t anno egyben toltam le.)