Újabb egy évvel elhalasztották az Avatar 2 premierjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jo lesz ez.... Aki nem akarja nem nezi meg, ennyi....
És mielőtt bárki leköpne, én bírtam Cameron egyedi ötleteit, és hogy a filmjeit olyan technikával egészítette ki, ami túlmutatott a korán. Most meg azt erőlteti, hogy 180 perc-s filmben van 20 perc előszereplős, a többi meg számítógép.
Régen marha jó filmeket csinált, persze voltak klisék, de nagyot ütött.

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Nem, az a baj, hogy kijött a Hős6-s, aztán inkább azt másolják le a Disney filmekből, mert annak van mondanivalója, meg története is. Így az Avatar 2(Eldorádó kincs helyett mostmár a Hős6-s) emiatt késik 😄

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

wraithLord
Biztos olyan béna a történet, hogy szerencsétlen írók nem tudnak mit összeszenvedni, hogy terjedelemben és minőségben elég legyen Cameronnak... 😄
Én is jártam már így sokszor.
Az Avatar maig a legjobb 3D elmenyt nyujtja, szoval ha csak azt a szintet tudjak hozni, mar verni fogja az osszes tobbi filmet ebbol a szempontbol. Es valoszinuleg azert csak sikerult azota fejleszteni is rajta, szoval en nagyon varom.

+1

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

" a forgatókönyvek bonyolultsága" nap vicce <#eplus2>!

NEXUS6
Hihetetlenül kiszámítható és fájdalmasan primív párbeszédekkel, karakterekkel megáldott film. Nem a sztori a gáz igazán, mert egy szerelmes filmből is mi a franc újat lehet kihozni, szuperhírósakból pláne, de még is ebben a műfajban is van 1-2 ami meglepetést okozni. Nos az Avatar nem ilyen.

Az a gáz, hogy nincsenek benne olyan archetipikus karakterek, vagy kütyük sem amire frencsájzt lehetne építeni. Ki vesz meg, melyik gyerek kér karira Avataros lego készletet?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Pocahontas vki már mondta....

https://www.roddenberry.com/media/upload/image/camerons%20pocahontas.jpg

Tényleg vicces, hogy mennyit szenvednek vele, mikor az első rész címe is az lehetett volna, hogy Kliséhalmaz: A Film. Az Avatár szórakoztató volt meg látványos, de semmivel nem jobb, vagy mélyebb, mint akármelyik Marvel-film.

Ennek ellenére megértem, hogy raklapnyi folytatást készítenek, mert az tuti, hogy részenként hoznak majd 1-1,5 milliárd dollárt.
Narxis
Mi tart ennyi ideig? Komplett forgatókönyvet megírom a klotyón. Ennyit ér ez a fos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

büszke vagyok rá, hogy én vagyok a kivétel, mert én várom. az elsőért is utaztam először 300 km-t, hogy realD-ben nézzem, aztán oda vissza 500-at, hogy IMAX-ban, majd megvettem a bővített blue-rayt és már vagy 5x megnéztem azt is. és nem tudom megunni, az egyik legjobb film. ti meg nézzétek a marha bonyolult bosszúállók 3-4-5-6-ot.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.01.15. 19:09:34

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Lássuk be aránylag kevesen fognak emiatt a kardjukba dőlni. Avatart az akkor még újszerű és izgalmas 3D adta el, amúgy elég zéró az a film. Szóval a 2-3-4-5-6 .. n rész nem hiszem, hogy túlzottan felkorbácsolná az érzelmeket a mozirajongók táborában. Lehet ezért is késik, kb. a kutyát nem érdekli hogy jön-e és mikor. Ha nem lesz más érdekes és kell valami hétvégi program majd megnézzük talán, kb. ennyi a várakozás iránta imho.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

ha abból indulunk ki, hogy a CoD Advance Warfightert két és fél évig írták, akkor nem meglepő, hogy az Avatar ennyi ideig tart...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

NEXUS6
Nehogymár egy Avatar "töménységű" szkriptet ne lehessen 1 hónap alatt összehozni!
És már vagy 5 év eltellt az Avatar forgatása óta. Röhögcség, na!
😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

barret
Nem! A rendező hal meg,mire elkészülne a film😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tinman
"a forgatókönyvek bonyolultsága miatt"

Mé' Pocahontas meghal, majd zombiként feltámad? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.