324
Revelation online
-
Vicodine #44 A lehetosegekkel egyet ertek, kerdes mennyire valositanak meg dolgokat...En is sok videot neztem, olvastam utana nem keveset, de azert eleg kemeny kritikakat kapott, foleg a lenyeg, a pvp resze, es ha az elverzik, akkor az egesz game kuka. Aztan majd kiderul, de persze izlesek es pofonok, wowal is sokan jatszanak.:D Csak azt nem ertem, hogy ezt a grafikat minek eroltetik meg mindig, meg ezt a kombat rendszert, ami mar mindketto nagyon elavult es mar elegge elvezhetetlen.
A penz kerdesrol meg annyit, hogy en is megjottem utobbi idokben 1-2 jatekbol, ennek egyik jeles kepviseloje B&S, amit nagyon vartam, nagyon tetszett, mindenben ott volt akkoriban(sokkal jobban mint most a reve), penzt koltottem ra, aztan 2 honap utan kiderult, hogy az end game meg sem olyan, amilyennek lennie kell, es buktam a lovet. BDOba kemeny eurokat fektettem mar be, na de azt azert, mert egyenlore hirforrasok alapjan meg keszuloben sincsen semmi, ami a kombatrendszeret vagy egyeb beltartalmat felul tudna mulni, mivel minden keszulo mmo, egy kaptafara epul, semmi nem log ki a sorbol ami ujitast tudna nyujtani, BDO legalabb ujszeru es iranymutato. De persze az sem tetszhet mindenkinek, hiszen vannak, akik leragadnak a fejletlenebb dolgoknal. GW2-t is megvettem anno, abban is csalodtam, mert bar ott maga a pvp resze jol van megcsinalva, meg is hosszutavon egyszeruen nem volt ami vonzon, hogy logoljak be nap mint nap, es eleg hamar abba is hagytam, ott is
kuka volt a mani.
Szoval sok szepnek es jonak igerkezo jatekot lattam en mar amit nagyon vartam, de a vegen mindegyik csalodas volt, mert annyira alul teljesitik az elvarasokat hogy hihetetlen, tenyleg csak tucat mmok. Nincsenek uj otletek, nem tudnak fejlodni, hanem ugyanazt adjak ki mas kontosben, neha beszurva 1-2 apro lenyegtelen ujitast, aminek az end game tartalomra semmi hatasa stb...Jelenleg Reveben is ezt latom, hogy nem tesznek bele semmit, ami ujdonsag lenne, meg a classoknal sem tudtak nemi valtozatossagot belevinni, mindenben a hagyomanyos semat koveti, es mindene elavult mar, nekem ez nagyon nem tetszik. Persze aki uj mmos, annak lehet maga lesz a kanaan, de sokan vagyunk, akik mar tizeneve mmozunk, es ha racionalis alapon akarunk penzt kiadni egy mmora, akkor elobb azt alaposan le kell tesztelni, de nem betak alatt, hanem amikor elesben megy.
Persze a manijat mindenki ugy kolti el, ahogyan akarja, en csak joszandekbol, a sok negativ tapasztalatom vegett gondoltam szolok, hatha van itt olyan is, akinek mondjuk megerolteto lehet kiadni ennyi penzt egy jatekert, amit nem is probalt ki, hogy ne hogy elbukja a penzet, csak mert turelmetlen volt es nem volt kedve kivarni a megjelenest, es a 100% betazasi lehetoseg miatt befektetetne. Osszessegeben a sok felhozott negativum ellenere, nekem is van valami, ami nem tudom mi, de tetszik a jatekban igy " ranezesre", csak hat nem allok mar semmihez sem felhotlenul, mert sok volt mar a koppanas, es hat az a franya kombat rendszer meg grafika... -
p2501 #43 Én sokat olvastam mostanában a játékról és sok stream videót néztem és eddig az összes streamer elégedett volt a játékkal. Persze ez mind a kínai szerveren volt. Szerintem egyáltalán nem túlzás megvenni, nekem spec sok dolog tetszik benne, ha azok tényleg úgy is lesznek mint amit írnak. Btw BDO-t is meg kellett vennie az embernek hogy egyáltalán tudjon vele játszani, nem? :) És amúgy nem, számomra jelenleg nincs jobb alternatíva (BDO nem mindenkinek jön be). Na persze aztán úgyis később derül ki (és nem pár nap játék után), hogy mégis milyen az endgame stb. De szerintem sok lehetőség van benne.
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.09.27. 20:07:11 -
Vicodine #42 Hat megvenni azert eros tulzas szerintem, majd ha kijon ki kell probalni azt annyi. Betazni ugy sem erdemes sosem 1 mmoval sem, fizetni azert, hogy fixen betazhassak meg pazarlas, foleg egy igen csak ketes kimenetelu jatek eseteben, ahol egyenlore tobb a "ranezesre" negativ dolog mint pozitiv, ezt elesben kell letesztelni az majd mondja mi is van. De ugy erzem nagyon sok olyan dolog van benne, ami manapsag mar igencsak keves, foleg hogy van mar jobb es fejletteb alternativa nem is egy -
Daditsx #41 Hali,
Én is gondolkodok a founder-en a nagy unalom miatt. :)
De kivárok az utolsó napig, mert hátha kapok kulcsot.
Az egyeztetés jó ötlet, ha netalántán több szerver lenne, de szerintem csak 1 lesz. -
wudoORock #40 Mi páran tanakodunk rajta. A kínai tapasztalatok nem annyira győztek meg minket de az túlnyomó részt betudható a nagy pingnek és a nyelvismeret hiányának... Viszont a játék egész jó ötleteket tartogat bár köztudott tény hogy az ígéretek sokszor csak ígéretek maradnak szóval még közel sem biztos hogy azt a csekély 16$ megérné a játék. Pláne, hogy elkezdik szórni lassan a zárt béta kulcsokat minden irányból. De az unalom és a "nem is tudom mivel játsszak" állapot néha elhamarkodott döntéseket szül és ha megveszi a csapatból 1-2 ember akkor az lavinát tud indítani :)
Minden esetre ha zárt bétázunk mindenképp ideszólok és egyeztetünk egy szerver nevet, hogy a lehető legtöbb magyart egy helyen tudjuk. Már ha tartotok ilyesmire igényt
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2016.09.25. 05:32:05 -
p2501 #39 Október végén jön az első zárt béta, valaki már vett founder packot? :)
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.09.24. 20:30:23 -
Vicodine #38 Ha ki a pocs lenne?:D Szasz trakesz de regen is..:D -
Iridescent #37 Fincsivirsli Te vagy az? -
Daditsx #36 dombon átlövés és megjelenítés
http://imgur.com/a/wSTPh
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2016.08.28. 11:08:04 -
Daditsx #35 Volt már nem egyszer ilyen ping-em. Attól, hogy több ellenféllel állok szembe max. az fps-em esik vissza, de ezzel a grafikával attól nem kell tartanom. :)
Csináltam kínára pingtest-et. Elég tartomány függő. 200 és 300 közt mozog. Tehát lehet 400 a ping.
Lehet jól kompenzál a játék. Esetleg azért engednek fel minket, hogy ezt is teszteljék. :)
Kínába azért durva megszorítások vannak a net birodalmába. Csoda, hogy tudunk játszani fent. -
wudoORock #34 Hidd el ha eljutsz oda ahol már számít a kitérés érezni fogod. Pláne ha sok szörny állja majd az utad :) Nem csalóka csupán az fpsed attól még jó -
Daditsx #33 Megnéztem. Érdekes, mert a 100-as pinget is már érezni szoktam. Szerintem ez csalóka. Nekem 400 alá nem ment. Az meg bődületesen sok. Érzésre mintha 40 lenne.
De ez nem lényeg...inkább így legyen, mint fordítva :) -
wudoORock #32 ha lesz még türelmed a kedvemért lesd meg pontosan mennyi a pinged. bal felső sarokban vidd rá az egered a wifi jelre -
Daditsx #31 Nos lvl20-ig eljutottam. Kínai vernyákoláson besokaltam. :)
Ahogy olvasom wudoORock bő beszámolóját eléggé egyetértek vele. Ez a séta közbeni bedőlés nevetséges, Talmácsi 200km/h-nál nem dől be a kanyarba ennyire mint ez a karakter. Engem bosszant is, mert sűrűn kell nézni.
Grafika az nagyon gyenge minőségű. Teljesen feltoltam, de nem lett szebb. Amikor a hajón utaztam és láttam a kötelet meg az árbócot majdnem elsírtam magam. Szó szerint mintha papírból vágták volna ki és azt lógatták volna fel. 1 dimenziós a kötél benne...beszarás.
Tele van videóval, minden questhez tartozik kis drámázás (barátok közt kedvelői szeretni fogják). Sajna az abba lévő grafika se szebb. Aki még megvan a működő P2-es gépe nyugodtan telepítheti rá... el fog futni :D
Igazat megvallva nekem semmi ping gondom nem volt. Nem is éreztem, hogy lenne latency-m. Mindenre azonnal reagált.
Healert próbáltam ki egyenlőre. Tetszik, hogy nincsenek nagy CD-k a spell-eken. Jól lehet rota-t kialakítani. pörgős, elég jól irtja a népet. Azt hittem, hogy lassabb lesz vele fejlődni, de tetszik, hogy nem.
Nyelvi patch sajna csak kicsit segít a megértésén. Elég sok dolog van benne ami homály.
Gyorsan tölti be a játékot meg az új map-okat nem kell perceket várni, mint mondjuk a riders of icarusba. Teleportálás van 5 sec és már mehetsz utadra. -
Vicodine #30 A lenyeg az end gameben lesz majd ugy is, az odaig vezeto ut szerintem mind1, milyen, az alapok legyenek jok, skillrendszer, stat varialhatosag, gearelodes, ne legyenek tul opk a karik stb stb..., es akkor a tobbit mar alakitgatjak. bdo is eleinte elegge ures volt end game ugyileg, de az alapok jok, es folyamatosan elkepeszto mennyisegu tartalmat pakolnak bele, es mar nem ures...Ugyanez lesz szerintem itt is, mivel sosem varjak meg a fejlesztok, hogy fullra legyen pakolva tartalommal, majd kesobb pakolasznak, a lenyeg az alapok... -
wudoORock #29 Annak érdemes kipróbálni aki gondolkozik valamelyik Founder Pack megvételén. Tegnap este nekifutottam és lv35-ig fel is dobott pillanatok alatt és kb odáig tart a tutorial. Az első dungeont megcsináltuk ketten 30-as szinten. Hát mit mondjak, vért izzadtunk... Nem két fősnek tervezték az biztos. Sőt az utolsó bossra csatlakozott hozzánk egy 63-as kínai fószer és ugyan úgy behalt mint mi, de a végén csak levittük hála az ideiglenes korlátlan "ott helyben" éledésnek :D
Aki velünk akar tartani például Daditsx nézzetek fel a TS szerverre mivel jelenleg nem jöttünk rá melyik a klános npc így nincs klán.
Az oldalunkon megtaláljátok a TS ip-t, jelszót. katt
Játékról eddigi vélemény:
- A grafika valóban nem eget verő, ez nekem videók alapján szebbnek tűnt mint játék közben. Illetve elég zavaró az is ha futás közben egy nagyon nagyon picikét is kanyarodsz (szóval nem halál pontosan egyenesen futsz) akkor a karaktered rögtön bedől kb 45 fokos szögbe és elég nevetségesen néz ki.
- A harc rendszer ebben az "action" módban egész pofás de aki játszott hasonlóval annak semmi új (például tera)
- Csúszás-dashelés, dupla ugrás, repülés, futás, glideolás (siklás a levegőben) láttunk már ilyet nem egy játékban. itt se tűnik rossznak de a b&s-t sem mentette meg szóval részemről ez nem jelent semmit. Pláne hogy harc közben ezek nagy részét nem sütheted el, kb felesleges mivel úgy is mountal mész vagy repülsz.
- Én személy szerint nem szeretem az anime és társai produktumokat így engem kicsit zavar ez a sok rohangáló narutó meg beszélő mosomedve bohóckodás.
- Mint fentebb írtam még csak az első dungeont csináltuk meg és jelenleg 3 nehézségi fokozata van feloldva a szintemen, mi a 30asnak mentünk neki (20ason sztori mód és 20ason parti mód is van). Annyira nem nagy szám de azért igényli a játékosok számát. Egyeseknek biztos kihívás lesz és megkell tanulni kitérni ahhoz hogy ne minden kanyarnál haljatok be.
-A tutoriál része túl sokáig tart. Már rég játszana az ember de még mindig levest kell kivinni az asztalhoz meg megtanít ezredszerre is ugrani és már rég 30as szint körül vagy és ezáltal elgondolkozik az ember mi értelme van ennek a sok szintnek? (jelenleg 80 a max)
- A küldizés szokásos. Mondhatni változatos de akkor is már lerágott csont. Sőt igazából szinte magától csinálja mivel van benne automove meg minden isten nyila.
- Folyamatosan csillognak a ládák, tojások és mindenféle díjak a sarkokban, ölünkbe hullajtanak mindent. Ez nem tudom csak a béta ideje alatt lesz e de már szinte bosszantó hogy megállás nélkül nyitogatni kell a sok vackot.
- Sok mindenről ötletem nincs hogy működik mert vagy még nem kaptam rá küldit vagy nem is lesz vagy csak kihagytam. Ilyenek például a stat pontok elosztása (egyáltalán nem nyilvánvaló és nem is szól rád a játék hogy van stat pontod és mit ajánl neked a játék), tárgyak plusszolása és egyéb tuningolási lehetőség, skillek fejlesztése satöbbi.
- PvPről sem szólt még küldim pedig az érdekelne a legjobban ugyanis tudtommal FFA a játék tehát mehetne a PK mindenhol és érdekelne mennyire igazságos a rendszer. Ki is írja a városokban hogy beléptél / elhagytad a biztonságos zónát de az istenért sem tudtam rálőni senkire és engem se bántottak
Szóval összességében még 35ös szinten sincs sok rálátásom a játékra amit sajnálok mert 360 a pingem ami mondhatni jónak számít, mert van olyan játékos társam akinek akár 1500ra is felmegy... Én személy szerint azt ajánlom aki gondolkozik Founder Packen az mindenképp próbálja ki előbb mert nem mindegy úgy van ahogy azt ígérték vagy ami az ügyesen összevágott videókból, trailerekből átjön. Bízom benne ez végre egy hosszútávú élvezhető teli endgame kontentes játék lesz de egyenlőre egy telefonos rpg is hozza ugyan ezt a színvonalat amit 35ig nyújtott a Revelation. -
Daditsx #28 Meglett nagy nehezen... azon a szerveren vagyok amelyiken wudoORock. Van ott valami guild féleség vagy valami csapat? -
Daditsx #27 Huuu...ez a kínai krix-krax... tud valaki infot adni az english patch-ről? Én csak valami alpha verzióhoz valót találtam. -
Vicodine #26 Hat eppen ez az, hogy nagyon realis kepet nem fog tudni egy keleti proba a jatekrol, max a grafikai megjelenesrol. De erdemben infokat, penzugyi modelrol(keleten mindig mas, mint nalunk), end gamerol vagy akarmilyen szarsagrol szinte semmirol nem jon at realis kep, illetve mas dologrol meg raer az ember akkor kalkulalni, amikor itt kijott, hogy melyik kari tetszik stb..Persze ez is emberfuggo, en nem vagyok a kapkodas hive, mivel a kapkodas csak a legyfogasnal jo -
Daditsx #25 Én azért csinálom, hogy kicsit képbe legyek. Melyik classt indítsam, mennyire lesz p2w, founderre fizessek vagy ne...stb. Videók alapján tetszik a játék. De az nem jelent semmit. Aztán lehet kínairól olyat információkat kapok amik azt mondják nekem: "Ez szar lesz hagyd a picsába!"
Ha annyira nagy lesz a ping úgyis hagyom a fenébe és megvárom a megjelenést.
Filmes hasonlatoddal élve én nem a filmet nézem meg hanem csak a trailer-t. :) -
Vicodine #24 En meg anno Aional csinaltam azt, hogy kinai verzioval betazgattunk amikor itt meg lathataron volt csak eppen a dolog, na akkor megfogadtam, soha az eletben olyan verziot nem probalgatok, ahol nagy tavolsagok vannak, amerikai, kinai, koreai, vagy barmi is legyen az, egyszeruen teljesen mas elmenyt nyujt az egesz tortenet nagy ping mellett, illetve a masik dolog, hogy mi a szarnak?:D Ez kb olyan, mintha valaki egy uj filmnek a premier elotti vetitesere elmegy, csak, hogy par nappal elobb megnezhesse azt, amit utana ugy is mindenki megnezhet...Par honap ide vagy oda, annyira mind1... -
Daditsx #23 Nálunk OB-t jövő év első negyedévére tervezik. Az kicsit m3essze van...Kínai kliens letöltése elkezdődött. Kíváncsi leszek rá. -
wudoORock #22 igen az L2 mobilos játékra én is felfigyeltem :) nos pont jó példát mondtál, engem nem érdekelne se a grafika sem az irányítás ha hasonló játékot kapnánk mint az L2 vagy a Silkroad (bot nélkül és kevesebb grindel). A BDOval meg nem az irányítás a gond, félreértettél. :) -
Vicodine #21 Izlesek es pofonok...Ha neked a bdo kombat rendszere nem next gen az eddigiekhez kepest(meg akkor ezek szerint c9e is), hat akkor mi?:D full szabad, zero target, zero skillbar, full action, gyors, tenyleg semmi masra nem kell figyelni, csak a fightra, nem kell skillbarra lenezni soha, szerintem ettol jobbat mar csak VR-re fognak tudni kiadni, legalabb is nem latom at, h a full szabad non target rendszertol mi adhat meg szabadabb erzest...En is mar joval tobb mint 10 eve kezdtem el L2vel, es hat ahhoz kepest a mostani jatekok akarmelyike is next gen iranyitasu:D Pedig nem szidni akarom, mert isteni jatek, csak hat eljart a kor folotte, de persze mobilra kiadjak UE4es grafikaval, pcre meg nem h rohadjanak meg, pedig akkor az mar tudnam mivel tolnam ujabb 10evig:P -
wudoORock #20 A BDO-t szintén a C9 fejlesztői hozták napvilágra így tudok róla hogy az nem rossz de számomra az ottani end-game jelenleg nem kielégítő és emiatt az árát sem éri meg. A b&s egy nagy csalódás volt és ezt a fajta target lockos fél megoldást nem hívom non-targetnek szóval nekem az ahhoz hasonló harcrendszerek még messze állnak a jótól. Hozzáteszem egy rpgben igenis legyen "gearelődés" és ne ugyan azt a 3 tárgyat (ékszerek, fegyver) keljen tovább szintezni lv1től egésszen max szintig ráadásul ugyan azzal a módszerre. De már beletörődtem hogy több mint 10 év után se jön a régóta beígért NEXT GEN harcrendszer. Természetesen ez csak az én véleményem és mindenkinek más tetszik és mások a céljai egy játékban. Nekem a C9 pvp élmény túl magasra tette a mércét... -
Vicodine #19 Pont rossz peldat irtal, mert bdo motorja marha jol van megirva, minimalisat kell levenni a grafbol nagyobb bunyonal(en sok emberrel a monitoron is maxon tolom,pedig nincsen atomeromuvem, csak szimplan egy fasza gepem), de akkor is meg messze az egyik legszebb a garfikaja, es mar lassan kezdenek szivarogni az UE4es grafikak is mmokba, jol kell megirni, es birjak a gepek azokat is.
wudorock:"Sajnos a targetelős rendszert én sem csípem és egyet értek veled viszont open worldos non-targetre még várnunk kell pár évet. Nekem is állom játék lenne ha kapnánk egy C9 harcrendszert de szerintem erre a közeljövőben nem lesz példa." Ajanlanam figyelmedbe BDO harcrendszeret, ami full non target, es semmi skillbarrol torteno iranyitas, nagyon jo, eddig a legjobb, targetolos megoldasnal meg a b&S volt eddig a legjobb, mert bar alapbol non target akart lenni az is, de sajna nem sikerult teljesen megoldani, nem rossz, de messze nem egy bdo szintu dolog, de meg elvezetes. Ha mar "fel targetos" a dolog, akkor remelem, hogy b&s-ehez fog hasonlitani, az meg tetszett azert -
wudoORock #18 Nem tudom miért koreát írok. Elnézést... Kína! -
wudoORock #17 Akit érdekel a játék annak itt egy útmutató hogyan regisztálhat és telepítheti a koreai verziót: klikkelj -
p2501 #16 "Egy masszív többjátékos nyílt világ segge alá tenni egy mai motort kész öngyilkosság lenne, ha egy nagyobb eseménynél akcióba lendülne több tucat játékos".
Teljesen egyetértek.. meg szerintem annyira nem gáz a grafika, meseszerű kissé de csúnyának nem mondanám, igaz nem egy BDO. Azért azt is látni kell, hogy az emberek többségének nem biztos hogy van olyan gépe, ami 100-150+ játékost elbírna egy BDO színű grafikában 60 fps-sel... attól mert egy játék nagyon szép, még nem biztos hogy jó is, és csak azért mert nem oylan szép egy játék, attól még lehet jó. -
wudoORock #15 Akit esetleg érdekel a játék az bármikor kipróbálhatja a koreai verziót, ugyanis ott jelenleg nyílt bétázik és nincs ip blokk europaiaknak. Jelenleg most töltjük páran, akinek van kedve tartson velünk ;-) Megvétel előtt szerintem érdemes futni egy kört koreában és igaz még hátra van pár óra a letöltésig de úgy hallottam vannak már ott angol tartalmak...
Aki szép grafikát akar az menjen single playerezni. Azok egész pofás enginent futnak. Egy masszív többjátékos nyílt világ segge alá tenni egy mai motort kész öngyilkosság lenne, ha egy nagyobb eseménynél akcióba lendülne több tucat játékos :)
Sajnos a targetelős rendszert én sem csípem és egyet értek veled viszont open worldos non-targetre még várnunk kell pár évet. Nekem is állom játék lenne ha kapnánk egy C9 harcrendszert de szerintem erre a közeljövőben nem lesz példa. -
Vicodine #14 Oktober.... Hat kivancsi leszek ra, milyen is lesz valojaban, osszetetelet tekintve jonak tunik, ami kicsit zavaro, az a manapsag mar igencsak gyengenek szamito grafika, classokban ujitasok nincsenek, a hagyomanyos classok kozul van par, abbol is nagyon keves. Az a baj, hogy ez is igy elsore nekem nagyon "felkesz" gyanus, hogy elbetazgatnak majd a jatekosok, szepen lassan kiadjak majd, de igazabol ra fel-1 evre kezdik zsufolni a contenteket bele.En imadtam Aiont anno, abbol tetszik, hogy atvettek ezt a repulos fightot, van benne sok szep es jo, csak nem ertem, 2016os kiadasnal mit erolkodnek meg ezzel a grafikaval, amikor mar UE4esek kellenek ide, meg BDO szintuek, hiszen ha mar van jobb alternativa, akkor mar nem jo visszafele haladni, raadasul hatalmas a ket emlitett megjelenites es ez a jatek grafikaja kozt a kulonbseg...Ugyanez a kombat rendszerre is igaz, hiaba a 3 valasztasi lehetoseg(ketto alapbol kuka!), akkor is elavult lesz, mivel a valaszthatok kozt ott szerepel a targetos is, ergo az alap kombat rendszer arra kell, hogy epuljon, a tobbi mar csak megjelenitesi valtoztatasokat fog tartalmazni, meg hogy klikkelunk-e vagy sem...Ergo tartalmilag egy jonak tuno kis game keszulodik, de a kulcsinyre sajna nem eleget figyeltek es az iranyitasra. Nyilvan ez meg valtozhat, de az eddigiek alapjan ez jon le. -
Kusaha #13 Magyar ismertető a játékról:
Utoljára szerkesztette: Kusaha, 2016.08.11. 22:27:34 -
p2501 #12 Vannak még magyarok, akik játszanak vele most is? Lehet kipróbálom a napokban...
-
Kusaha #11 2p meginterviewolta a játék nyugati kiadóját a cikket itt tudjátok elolvasni:
http://2p.com/43655492_1/Exclusive-Revelation-Mycom-Talks-PvE-End-game-PvP-and-Westernization-by-Fury116.htm -
Kusaha #10
Ha érdekel a revelation és szeretnél magyarokkal együtt játszani, vagy ha csak több infomrációt szeretnél megtundi a játékról:
Weboldal: http://revelation-hungary.site88.net/
Fórum: http://revelation.my-board.org/
Főleg a fórumra raktam ki több infót a játékról, és ha ki akarjátok próbálni a játékot még megjelenés előtt a kinai szerveren, találtok infót arról is hogy ezt hogyan tehetitek meg.
Utoljára szerkesztette: Kusaha, 2016.06.29. 20:28:36 -
Vicodine #9 Nah, most ugy latom akkor ez lesz a meno, eloszor black desert koppintott L2-bol, most meg ez:D Persze ez ebben az esetben nem negativum, mivel a pvp orientalt playerek akik regebben toltak L2-ot, azok meg tudjak mi is az a pvp-pk. Remeljuk jol sikerul -
nxs #8 L2-ből átvett open pvp/pk és siege rendszer! Remélem mire hozzánk eljut nem fogják kisírni,hogy változtassák meg a pk rendszert és ne dobjál itemet "pirosan" -
p2501 #7 -
p2501 #6 Hát ezzel egyetértek :D Szerintem idén nem fog megjelenni, max zárt béta ha lesz... Szóval várni kell rá, addigra meg lehet hogy aktuális lesz befrissíteni valami új játékot. -
Vicodine #5 Csak az open world pvp reszet inkabb Aionrol koppintsak le mint sem b&s-rol...:) Bar most egy darabig tutira nem fog megmozgatni a jatek mert van mas, de lehet majd kiprobalom azert ha mar kijott itt is egy gyors teszt erejeig, sose tudni.