920
6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg
  • daario01
    Annyit viszont kérdeznék, hogy én nem tudtam megmenteni Kate-t 2 alkalommal se (2 mentésem van eltérő döntésekkel) valaki nem tudja a módját anélkül, hogy válaszolnék a hívására?
  • daario01
    Nem szégyen bevallani hogy férfi létemre egyedül ez és a Last of us bírt idáig megkönnyeztetni..és még 1 hónap a következő epizódig..:/
    Viszont azt nem lehet tudni, hogy a magyarosítás az mikorra készül el? Nem mintha nem tudnék angolul csak hogy azért na :D
  • wesker24
    Szerintem mindenki aki játszott a LiS Episode 3-al igy van !
  • daario01
    Úristen gyerekek, most vittem végig a harmadik epizódot és komolyan a végére olyan gyomorgörcsöt kaptam mint még soha...:/
    Remélem, hogy ezt a 4.-dik epizódban valahogy ki lehet fixálni mert ez áá..sikítok.
  • Systore #115
    ez nem rachel? nemtudom megmondani, mert csak sima artworkon látni, ingame modelt még nem mutattak róla
    mondjuk eltűnt személy nem tudom miért dobálna papírgalacsint valakire, de mindegy. lehet csak valami random csaj
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.27. 10:40:56
  • wesker24
    Elég durva dolgot találtam a Life is Strange-ben !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye a Life is Strange Episode 2-ben a legelején valaki fejbe dobta Alyssát WC papírral és becsukta az ajtót ugye ekkor ha segítünk Alyssának akkor vissza pörgetjük az időt és figyelmeztetjük hogy menjen arrébb és a WC papír nem találja el, mindig is kiváncsi voltam hogy vajon ki lehetett az aki fejbe dobta amikor kijött a LiS Episode 2 akkor még nem foglalkoztam ezzel de most hogy végig vittem a LiS Episode 3-at is kíváncsi voltam hogy vajon ki lehet az és egyáltalán meg lehet-e nézni ? És itt van fény derült ki volt az aki fejbe dobta Alyssát !
    És a legdurvább dolog az hogy ez már akkor is benne volt amikor a LiS Episode 2 épp hogy csak megjelent, és akkor még sehol nem volt a LiS Episode 3

.

Csak én gondolom azt hogy aki fejbe dobta Alyssát az EP2-ben az mi magunk voltunk ? csak egy Darkos "Evil " Alteregoja Max-nek az új Alternate Timeline-ban ami az Episode 3 végén volt ?

Mert szerintem a két személy egy is ugyanaz a jelenben lévő Max és a Dark Evil Max

Csak az Evil Max-nek vörös haja van és más ruhában van tisztára mint egy Vortex tag !
    Azért az elég durva lenne ha már össze is keveredhetnének az egyes idővonalak. :D

Csak én gondolom azt hogy Alyssának még nagyon fontos szerepe lesz az elkövetkező 2 Episode-ban ? Mindig is volt egy gyanum hogy Alyssa fontos karakter lehet majd később mert ugye 3x-szor is megmentettük segítettünk neki, EP1 amikor Zachary fejbe dobja EP2 amikor EVIl Max ? fejbe dobja WC papirral és EP3 amikor a kocsi lefröcsköli.

Lehet Max annyit vacakolt az idővel hogy létrejött egy olyan alternatív univerzum ahol létezik egy Evil Max is és lehet hogy miatta lesz majd később a Tornado söt lehet hogy az EVIL Max-nek köze van Rachel eltűnéséhez is.

Amúgy mindenki ellenőrizheti saját maga csak Collectible mode-ban indítsa el az Episode 2-öt és amikor megy tusolni akkor ugy álljona WC elé hogy látható legyen és amikor fejbe dobja akkor ha vissza pörgeted akkor látni fogod hogy ki is volt az.
  • adler741
    Én azt hittem hogy ez a rész lesz a legunalmasabb ,hát nem, a vége rendesen obaxot ,kiváncsi vagyok már a végére.
  • Evoluti0N
    Hát, tényleg annyi minden vár még megoldásra, hogy nem tudom, hogyan fogják ezt 2 rész alatt lerendezni. Arról pletykálnak, hogy állítólag lesz 2. évad is. Lehet, hogy csak abban (vagy még abban se) kerül csak lezárásra a sztori.
  • wesker24
    Jah én is júliusra számítok hogy akkor jön a 4 epizód !

Amúgy szerinted lesz idejük mindenre mert már csak 2 epizód van hátra és azzal hogy Max megmentette Williamet igencsak felborította az idő vonalát létre hozva egy alternatív univerzumot, ahol minden a viszályára fordult, a 4 epizódban szerintem Max-nek minél előbb vissza kell állítani az Original Timeline-t mert nagyon sok mindenre nem kaptuk még választ, a 4 epizódban ideje lenne végre megtudni ki is az a Rachel Amber ? Egyes teóriák szerint mi magunk vagyunk Rachel Amber csak Rachel egy másik alternatív univerzumban van míg Max az Original Time Line-ban van, és ott van még Kate ügye sincs megoldva, ott van még Nathan bosszúja is, Frank tartozása sincs letudva, ott van Még Jefferson és Victoria viszonya is, és Chloe is mindenkire haragszik mármint az Original Timeline-ban,

Mert az 5 Final Episode már a lezárásokról kell hogy szóljon szerintem, és szerintem több fajta befejezés is cárható pl a Tornadónak is több vég kifejlete is lehet, lehet Chloe sorsa is eldőlhet lehet vissza kerülünk oda ahol minden elkezdődött amikor választanunk kell hogy hagyjuk-e Chloe-t meghalni vagy sem ? De lehet olyan végkifejlet is habár szerintem erre van a legkevesebb esély, hogy akárhogy is próbál dönteni Max igyis ugyis valamelyik barátjának szerettének rossz lesz, Lásd Episode 3 Chloe alternatív idősík, akárcsak a Pillangó Effektusban, igy áldozatot hoz és feláldozza önmagát hogy mindenkit megmentsen.
  • Evoluti0N
    Ami nekem feltűnt egyébként, hogy az epizód végén nem írta a 4. epizód megjelenési hónapját, aminek ez a tempó szerint júliusnak kéne lennie. Remélem, hogy csak kifelejtették és ez nem azt jelenti, hogy csúszásra számítanak a következő epizódnál.
  • Evoluti0N
    Az első fele mind ugyanaz, mint neked.
    A virág is. Azért halott, mert túlöntöztük. Nem szabad 2x egymás után. Ha úgy nézzük, akkor a valóságban se szabad a virágokat minden nap öntözni. :D
    Warennek nem írtam át az osztályzatát, mert csak ő cseszne rá, de az előző epizódban segítettem neki a feladatban.
    Party listán rajta vagyok. Jah, előző epizódban lehetett bejutni.

Az utána levők szintén mind ugyanaz. Kivéve az utolsót. Összefirkáltam. :D
  • wesker24
    Amúgy te milyen döntéseket hoztál az Ep3-ban ha szabad tudni ?

Én ezeket

Nem vettem el a pénzt az igazgató irodájában
    Amikor Chloe arra kért hogy csókoljam meg én bizony elkaptam egy csókra Ki nem ?
    Chloe mellett álltunk ki David-el szemben amikor vitáztak
    Amikor a csontot kellett dobni Frank kutyájának akkor a parkolóba dobtam ez nem kérdés eleve logikus hogy nem az utcára dobom én kedvelem a kutyákat vazee
    És Chloe-nál van David fegyvere

Lisa halott :((( ez az amit nem értek pedig gondosan öntöztem :D
    Segítettünk Warennek a vizsga feladatnál
    Nem vagyunk a Vortex Party listán gondolom EP2 mert nem sikerült bejutnom akkor
    Nem változtattunk a Vortex Party listán az uszodában Max nem gonosz
    Töröltem a zsaru üzenetét Chloe üzenetrögzítőjéről
    Segítettünk Alysánnak az ebédlönél
    Figyelmeztettem a hajléktalan nőt a tornádó veszélyre
    Csináltam fotót a múltban Chloe-ról és Williamról
    És persze a múltban nem firkáltam össze a tűzhelyet (pillangó)

• Evoluti0N
    :D
  • Systore #106
  • Systore #105
    a 4. rész előzetesében már a vortex club partyn van a rendes idővonalon, szóval biztos
  • Honda F1
    Remélem ezt a lezárást vissza lehet majd csinálni. O.o
  • LostInTheCrowd
    Nekem Lisa megmaradt. :D De kíváncsi vagyok hogy fogjuk ezt helyrehozni.
  • wesker24
    Én is így jártam szegény Lisa
  • wesker24
    OMFG WHATAFUCK ! Ez lesokkolt vazee nem térek magamhoz köpni nyelni nem tudok !
  • Systore #100
    szerintem a legtöbb ember elkövette ezt a hibát, dehát azt hittem minden epizódban újra kell öntözni. trükkös készítők
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.19. 21:43:02
  • Evoluti0N
    Ja és
    kiszáradt a növényem. Úgy tűnik, hogy túlöntöztem. :(
  • Evoluti0N
    OMFG! Hát, ez OMFG!
  • Systore #97
    hát kb.
  • LostInTheCrowd
    Aztakurva. :)
  • wesker24
    Hát nekem ezzel nincs bajom mert ugy se lesz elég a gépem a Witcher 3 futtatásához meg ugye nálam a Witcher 2 i is kimaradt azóta se játszottam vele :D, csak a Witcher 1-el :D

Habár olvastam hogy az is neki állhat a Witcher 3-nak aki nem játszott az előző részekkel esetemben ez a Witcher 2 :D
  • Rony94
    Én meg most hatalmas nagy dilemmában leszek.

Melyiket kezdjem el előbb? Mert a Life is Strange-be szerintem közel 5 órát fogok fektetni (az előző részek is 5 órámba teltek), de ugyanakkor ezt az 5 órát a Witcher 3 játszásával is eltölthetném és legszívesebben a W3-at megállás nélkül játszanám. A Life is Strange csak kizökkentene a Witcher hangulatból. Hmm....kellemetlen! :-\ #wpp
  • wesker24
    Ezt mondom én is vazze pont amikor a Witcher 3 jön menjenek már a picsába

Habár a Witcher 3-hoz úgy se lesz elég a gépem xD
  • Rony94
    Most komolyan berakták a Witcher 3 megjelenésére? Na ezek elmennek a p*csába!
  • Evoluti0N
    Harmadik epizód május 19-én.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.13. 15:30:44
  • Evoluti0N
    Persze, de hülye vagyok. Erre nem is gondoltam. Az elején, ahogy kezdődik, majd az iskolában köt ki, ez is alátámasztja a dolgot. :D
  • Kmarha
    szerintem ő se az elmélet első felén nézett nagyott (ha mégis én tévedtem). Azt több mint logikus, már az első rész alapján is. Bár majd meglátjuk, hogy fogják megcsavarni a vége felé :)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.04.17. 10:24:42
  • Evoluti0N
    Ok, de gondolj bele. Még ha a Rachel részt ki is hagyom az elméletből.
    Max nem lát a jövőbe. Amikor tudta, hogy mi van Chloe zsebében a 2. epizódban, akkor ott is először Chloenak meg kellett mutatnia neki. hogy mik vannak nála, majd visszatekerte az időt és utána tudta a választ. Ha nem lát a jövőbe, akkor honnan tudja, hogy lesz egy hatalmas tornádó? Onnan, hogy már megtörtént egyszer a dolog, látta a tornádót, aztán visszament egy héttel korábbra az időben. Azt láthattuk szintén a 2. epizódban, hogy milyen hatással van rá, ha rövid időn belül túl sokszor használja a képességét. Ki tudja, hogy mi történik vele, ha erőnek erejével sokkal messzebbre visszatekeri az időt, mint ami még fizikailag biztonságos számára.
  • wesker24
    Ezt el is várom tőlük hogy a végén valami olyasmit alkossanak hogy az államat keressem a földön hetekig :D
  • Rony94
    Most komolyan, ha valami ultra egyszerű történetet és magyarázatot fogunk kapni én csalódott leszek. Igen is valahogy csavarják meg a történetet hogy azután azt tudjam rá mondani hogy: "WOW"
  • wesker24
    Hét nem kicsit nagyon !

Szerintem neked is túl élénk a fantáziád vazee eddig a te elméleted volt eddig a legelborultabb olvastam már egy párat de a tied mindent visz
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.04.16. 19:01:17
  • Evoluti0N
    Az imént megszületett a fejemben egy elmélet.
    Ugye Maxnek elméletileg az a képessége, hogy visszatekeri az időt. Nem az, hogy rövid időre a jövőbe lát, netán a jövőbe utazik. Na szóval, ha "csupán" idő visszatekerésre képes, akkor miért látja néha azt, hogy mi fog történni a jövőben, azaz a tornádót (vagy vihart vagy mit)? Azért, mert valójában a vihar már megtörtént és Max egész a vihar időpontjából visszatekerte az időt egy héttel korábbra, hogy valami megoldást találjon a megakadályozására. Na mármost ez a nagyon messzire visszatekeréstől túlterhelte az agyát és egyszerűen memóriakiesése lett. Amikor a vihart látja, akkor ezek az emlékek villannak be nála pár pillanatra. Mi van, ha Rachelnek is van valami képessége és az ő képességének köszönhetően rá nincs hatással Max visszatekerése és valójában nem tűnt el, hanem egyszerűen ott maradt a vihar idejében?
    Túl extrém? :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.16. 18:50:27
  • Kmarha
    Sok sikert hozzá! Én úgy két (három?) hónapja terveztem el, hogy mai fejjel bepótlom eme régi hiányosságomat. Az első részen nagyon felhúztam magam, utána kicsit csillapodott az elvárásom (röviden: túlzottan vontatott, két nagyon nem élvezhető dallamot ismételgető, rettenetes színészi játékkal előadott sorozat/film, melyben minden reakció vagy erőltetett és/vagy érthetetlen - kell egy erős ráhangolódás szerintem hosszú távon).

Azóta még nem jutottam túl az 5. részen, szóval nem akarom nagyon szapulni, lehet hogy ez majd szépen összeáll a későbbiekben.

A vidéki kisvároson és a felszíni idillen kívül (mely alatt mély és sötét titkok lapulnak), túl sok hasonlóságot még nem találtam a két mű között. Talán még ez a kicsit vontatottabb, hangulattal mesélő történet vezetés lehet még hasonló, kivéve hogy a LiS-be jobban (legalábbis mai korban jobban befogadhatóbban) sikerült megoldani

A LiS első része több tekintetben is inkább a Donnie Darkora emlékeztetett. A második rész már kevésbé. Várom a folytatást
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.04.13. 16:16:00
  • Evoluti0N
    Ezt a
    Max = Rachel elméletet én is olvastam. Elég extrém. Ahogy a többi is, amit leírtál. :D Biztos, hogy lesz még pár meglepi és olyan dolgok fognak kiderülni olyan emberekről, amikre nem számítunk jelenleg. Az nekem elég gyanús, hogy nem Frank csinált valamit Rachellel, mert az túl egyértelmű lenne. Rajta kívül mindenki gyanús, ahogy a Kate ügyben is.
  • wesker24
    Ezt gondolom én is ami Kate-t illeti az vagy Nathan vagy Jefferson lesz majd kiderül ami Rachelt illeti az szerintem eléggé elborult egy elmélet hogy Rachel = Max csak egy másik párhuzamos univerzumban ugye a téridő manipulálása miatt , :D az is furcsa hogy Rachel pont akkor tünik el amikor Max színre lép 5 év után ugye Max ott volt Rachelnek gyerek koruk óta csak elköltöztek és ekkor jött a képbe Rachel aki átvette Max helyét és pont akkor tűnik el amikor Max ismét visszatér :D Jah persze LiS Ep 3 az csak május 20-dikán lesz szóval az még kicsit odébb lesz :D
  • Rony94
    Jajj, Frank kis is ment a fejemből, igen ő nála pedig Rachel karkötője volt, úgyhogy az is érdekes, de az eddigi látottakból Frank is ártatlannak tűnik nekem, mármint ha Rachel-ről beszélünk. Ha Kate-ről beszélünk, akkor számomra két gyanúsított van, Nathan és Jefferson.

De áh......már most pörög az agyam, egyszerűen még túl keveset tudok és ez idegesít. Jöhetne már az a cseszett epizód 3! :D