749
Mafia 3
-
TomStorm #145 Ja,hogy folyamatosan úgy veszi kanyart akaratlanul is,hogy driftel.Az viszont nem jó ha így van -
#144 Arról nem is beszélve, hogy a videóban két viszonylag eltérő karakterű kocsi van és mindkettő igencsak hasonlóan viselkedik... -
#143 Jó lenne ha "driftelés" előtt -pl hirtelen jobbra-balra irányváltással és kis befékezéssel tapadásvesztésre kéne bírni a hátsó kereket.
Nem is arról van szó, hogy driftert akarok játszani, hanem hogy itt szinte csak driftelve lehet kanyarodni, normálisan nem. Legalábbis a videó alapján. -
Timbu #142 Ráadásul pont a videóban hivatkozott Bullitban sem driftelve vettek be minden kanyart... Összekeverték a dolgot a Hazárd megye lordjaival. -
TomStorm #141 Ráadásul ilyen vassal ami a trélerben van:O -
TomStorm #140 Milyen körülmények kellenek ahoz,hogy Drifter-t játsz? -
#139 Eájj, ez a "Hollywood action driving" alapvetően nem rossz ötlet, csak úgy tűnik, nagyon művi az egész. Utálom amikor szinte a körülményektől függetlenül magától "driftel" az autó, úgy hogy nem kell érte semmit tenni -
#138 Ugy nez ki ez menthetetlen -
Stockbauer33 #137 http://www.gamestar.hu/hir/mafia-3-vezetes-177146.html -
Tommy H #136 Igen,60-as sry:) -
#133 -
#132 kár, hogy 68 ban játszódik nem 80-ban :D
egyébként mi rajongók akkor jártunk volna legjobban ha 5 évente kiadnak egy tartalmas játékot, már túl is lennénk a 3. rész után és jövőre jönne a 4. viszont akármilyen jó egy főhős vagy történet 3 résztől többet megújulás nélkül nem igazán szoktak kapni. most kicsit korábban eljött ez a váltás, mert nem kaphattuk meg a mafia élményt nyújtó 3. részt ahol pl megtartották volna a 2. főhősét és felépített volna egy birodalmat amit a végén nem tudott volna megvédeni ilyen sebhelyesarcú feelingben vagy tudom is én. viszont 4. részre már tuti váltottak volna és kellett volna a vérfrissítés.
sajna rosszabbul jártunk, hogy a 2K-nak nem volt meg a pénze, lehetősége sűrűbben kiadni a sorozatot és most el is vették tőlük, szerencsére akkorát nem ugrottak mint tehették volna, pl lehetnénk jakuzával is vagy akár a favellákban (mondjuk ez érdekes is lehetne akár, csak nem mafia címmel :)) azokkal sokkal rosszabbul jártunk volna mint a jelenlegivel. ez a trailer nagyon hatásos, de hát az a dolga, én nem várok sokat akkor csalódni biztosan nem fogok :) -
Tommy H #131 Néztem most egy hosszabb Gameplay-t.
Egész változatos a Combat de a gránát dobás az vicces:)
Az autó csúszik szépen kanyarban,állat nagyon:)Az ilyen 80-as években látott verdákkal frankó lesz!
-
Tommy H #130 Biztos jó lesz de azt az igazi Mafia hangulatot nem látom az új részben.
Ettől függetlenül szerintem jó kis játék lesz.Az már ugye kérdéses miért pont erre adták a Mafia címet:) -
Matte #129 Itt az új Mafia 3 trailer, október 7-én jelenik meg a játék
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.04.19. 14:00:53 -
#128 Holnap új előzetes.
-
#127 Igazatok van ezt én is benéztem :D
nem voltam itthon hétvégén, és persze a dátumokat, meg hogy április 1, nem is néztem...
Elnézést mindenkitől, akit esetleg felrántottam mint ahogy ez a hir engem, de szerencse hogy nem igaz... -
#126 gta-kban is rendre van rhino már a 3. rész óta csak ritkán maradt ki, igaz mafiában még soha nem volt harckocsi -
#125 Egyébként nagyon durván benyeltem a cikket :D Még az m3 lee-t és a flak 88-at is, pedig így belegondolva mekkora baromság :D erre most nem vagyok büszke -
#124 Oké, de akkor most jó a játék vagy nem?!:) -
#123 április 1 van tagelve, szerinted? :D -
#122 Sajna késtél ezzel 2 napot, pedig bár igaz lenne, illene ehhez a játékhoz, legalább már nem az lenne a legrosszabb része, hogy fekát kell irányítani maffiózóként :D -
#121 "Hány PC-s AAA-s játékban van mikrotranzakció ?"
SW Battlefront
Assassin's Creed-ek a BF óta
Tomb Raider RoTR
TC: Division
Halo 5,
Destiny
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de van sok. A cikk meg a tipikus eltúlzott, kamuszagú GS minőség. Valamit magára adó újságíró nem ír ílyen formában, stílusban semmiről. A nyugtatós laposüveges mondat meg ismét valószínű, hogy igaz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.03. 18:51:46 -
#120 MI A... ?
Quick time event, és mikrotranzakció a mai trend alapján? Hány PC-s AAA-s játékban van mikrotranzakció ?
Valami elkezdődik, de... -
#119 Ja, a Mad Max-ot mihez lehetne leginkabb hasonlitani? Marmint az autok viselkedese szempontjabol? -
#118 A Mafia 2 fizika remek volt. A GTA 4 is egy kis ido utan megszokhato volt es nagyon megtetszett az is. Barcsak soha ne lenne rosszabb egy jatek se!
A GTA5 jatek nekem meg nincs meg, de ahogy latom a videokon, arkadesabb lett az alapjatek, nem olyan meggyozo az auto viselkedese mint a GTA4-ben. Habar a "Realistic Driving mod" talan rendbeteszi a GTA5-ot? (kivancsisagbol letoltottem a mod-ot, csak 2MB, es ugy latom hogy talan csak par jatekban levo file-t kellene atiratni. Ezek szerint a GTA5-ben is benne a fizika csak le van parameterezve butabbra...).
Mafia 3: nem tudom hogy megy ez fejlesztoeknel, de en ugy kepzeltem el hogy ha a Mafia 2 fizikaja tuti volt, akkor ugy ahogy van atemeljuk a Mafia 3-ba es aztan kesobb esetleg meg finomitjuk. Sajnos a Mafia 3 elozetesben latottak alapjan semmi koze a Mafia2-hoz a fizikanak, ami szerintem nem jelent semmi jot.
-
smog15 #117 -
atiwrc #116 Én is csak azt tudom mondani, próbáld meg újra realisztikussal (szerintem nem azon volt alapból.) Mert nagyon más volt egy cabrio, egy hullaszállító, vagy teherautó súlya... -
#115 gyenge volt a mafia 2 autó fizikája? aha, csak épp azóta sem láttam jobbat, pedig gta 4 meg 5 is megvolt, csak épp nem érdemes mafia 2 meg gta 4-et összehasonlítani, mert teljesen más technikai színvonalat képviselnek az autók. mafia 2 ben király volt a nagy hodály kaszni puha rugók, pörgött a kerék, kézifékezés és realisztikus, télen hosszú fékutak stb. mondom, azóta nem láttam olyan jót. lehet beállításokban nem kapcsolatad be, vagy direkt kikapcsoltad a ralisztikus vezetést, nem emlékszem alapból milyen állásban volt a kapcsoló. viszont a jelenlegi videókban meg úgy néz ki mintha papírautókat hajtanának és a robbanás is vicces, de ráfogom én is, hogy korai változat meg látványosat akartak csak villantani -
yossarianHUN #114 A Mafia 2-ben az egész vezetés egy "jégen sikló kartondoboz" hatást keltett. Igaz ami igaz, a GTA IV-ben kicsit túlságosan "csónakos" volt az autók kezelése, de ott legalább érezte az ember az autó súlyát, hogy egy másfél tonnás vasban ül, ami ha elszabadul, akkor repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg. Az előbbinél sokkal élethűbb volt, ettől függetlenül nyilván nem egy Race 07 szimulátor mód. -
Timbu #113 Mafia 2-ben mintha lehetett volna választani, hogy "szimulátorosabb" vagy árkádabb legyen az irányítás. De a videók alapján a Mafia 3 Sleeping Dogs szintűen buta. -
atiwrc #112 A videón valami borzalmas hányadék fizika van/lesz a mafia3ba, a mafia2(legalábbis pc-n) sokkal jobb, de ettől függetlenül azt állítani a gta4-es fizika realisztikusabb a Mafia2nél az elég nagy hülyeség..... -
Stockbauer33 #111 -
yossarianHUN #110 Ezzel együtt tudok élni, de akkor kicsit csiszoljanak rajta. Ha már árkád, akkor legyen GTA 5 árkád, mert - bár nekem sokkal jobban bejött a GTA 4-es, kicsit realisztikusabb fizika - de árkád vezetési modellekből jelenleg azért a GTA5 viszi a prímet. A Mafia 2 vezetési modellje is árkád volt, de egy jóval gyengébb árkád, legalábbis szerintem. Kicsit olyan érzés volt, mintha kartonból lennének hajtogatva az autók. -
#109 Miután a konzolok lesznek a főplatformok, kétlem hogy változtatnának az árkád dolgokon. -
yossarianHUN #108 Első blikkre szerintem ez ugyanaz a járműfizika, ami a 2-ben volt. Ami nem volt kimondottan rossz, de mondjuk a GTA 4-é fényévekkel jobb volt. Mondjuk szerintem a GTA 4 járműfizikája az 5-ét is simán verte, de úgy tűnik erre a masszív árkádosításra vevők a népek manapság. Mindenesetre ez csak pre-alfa, úgyhogy lehet, hogy köze nem lesz hozzá a végleges verziónak. -
smog15 #107 -
#106 Eddig a Mafia jatekokban az autok remekul voltak szimulalva. Ennek ugy latszik vege... -
mike01010101 #105 Nekem kellemes meglepés ez a videó. A második rész után nincsenek nagy elvárásaim, és ez nem tűnik annyira rossznak. -
#104 12 perc játékmenet