Az év legzseniálisabb előzetese a Hangyaemberé

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Milyen hagyomány év elején legzseniálisabbnak mondani valamit? Már a gondolat is faszság.

Pedig még a szádba is van rágva, hogy miért a legzseniálisabb. Láttál zseniálisabb idei előzetest ennél?
Szerintem nem olyan nehéz kitalálni mi vicces benne. Na mindegy, ha nevetés helyett inkább görcsölsz az a te gondod. Én értem a tréfát az a lényeg 😉

Ha elmondod hogy ezen pontosan min is lehet nevetni, annak örülnék tényleg. De egy ilyen ötlettelen trailert zseniálisnak (bocsánat, legzseniálisabbnak) nevezni már már számomra kínos.
Értem én hogy egyeseknek sz*r a humorérzéke, de könyörgöm, ne várjátok már el hogy a hülye poénokon nevessünk mi is...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Még ezen is képes kiakadni néhány ember, nemhogy nevetnének egyet és továbbkapcsolnának. Szegények... szar egy életük lehet egyeseknek 😄

http://www.youtube.com/watch?v=ent7BoDR1yE

akinek rossz a szeme 😊
Utoljára szerkesztette: Denii, 2015.01.03. 21:05:33
RAZOR27
sok hozzád hasonló nem érti a viccet

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

én a magam részéről nagyon csalódott vagyok, hogy a cserebogáremberről nem készül film. meg a tavi molnár poloskaemberről.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Tikal
ez csak egy trailer a trailer-hez, ne izgulj nagyon 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MoRT2195
Ebben mi zseniális? Vagy mi ötletes? Vagy mi kreatív? Az, hogy a Hangyaember című filmhez egy hangya méretű teasert csináltak? Azt a jó szagú mindenit!!! Ehhez aztán tényleg nagy kreativitás kell...
A youtube-os értékelés mérő bár a pozitív felé halad, de azért eléggé látni ott a negatív jelzőt is, kb a csík negyedét az foglalja el, ami szerintem nagyon nem jó (én is negatívan értékeltem, ne ilyen vacakkal álljanak már elő). Pl nézzük meg a Bosszúállók 2 előzetesét.
Itt gyakorlatilag a csíkon csak a pozitívat lehet látni. Na ez az ami jó, nem pedig ami itt a Hangyaembernél van.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.01.03. 17:20:25
Ebben mégis mi a zseniális? Hogy nem látunk belőle semmit? Mert akkor tényleg hatalmas!

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Dehogy hagyomány ellőni..csak te puffogtatod minden szarra ezeket a grandiózus jelzőket Imike 😊