10
  • hagyimiklos
    Haver maris utalja a merete miatt es sirja vissza a 5s-t
  • WiLDoR
    hat ha valasztanom kene a note4, meg az iphone6 kozott siman-lazan az elsore voksolnek.
  • NandorHUN
    Nekem még egy telefont se sikerült eltörnöm, pedig elég gyakran leejtem a telót. Ellenben iPhone-ok elég könnyen törnek, illetve kijelző előtti üveg nagyon törékeny.
    Nézz meg egy Note 4 drop tesztet, kb. semmi nem árt meg annak a telefonnak se pedig 5,7".
  • barret
    Akkor Te rossz kuncsaft vagy!!! Minél nagyobb kijelző,annál törékenyebb!
    Ne akard már évekig törés nélkül használni a telefonod:)
    Ráülsz és nem törik el elsőre? Ez milyen már? Rossz választás:D
  • CairoJack
    Pletykálják, hogy jövőre lesz 4 colos verzió is. Kíváncsi leszek rá, hogy mennyire igaz.
  • Vol Jin
    Az igazi nagy dobás tényleg az lett volna, ha marad a normál méret is a nagy mellett.
  • CairoJack
    Akkor én vagyok itt a kisebbség, mert én 4,5-nél nagyobb telót a bús életbe soha nem vennék. Sőt, nekem már a mostani 4,3-asom is kva-kibaht nagy. Nekem 3,5-4 col közötti az igazi telefon méret (minden másra meg tabletet használok), ilyesmit meg ma már sajnos egyáltalán nem gyártanak. Minden 5 col, meg 6. Számomra ez borzalmas.
    Z1C-vel is bírkózom keményen a méret miatt. Ha lett volna kisebb telefon, akár csak fele ilyen erős hardverrel, gondolkodás nélkül azt veszem.
    5 éve volt egy rövid ideig iPhone-om (más kérdés, hogy nem igazán jött be), méretre tök okés volt, de az új modellek nálam már alapból tiltólistásak. 4 col még nagy duzzogva (kis kávával) elmegy, de ezek a 4,7 meg 5,5 már elmebaj számomra.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.12.29. 17:14:14
  • Ferrer
    1000 megkérdezett ember statisztikailag már erősnek számít..
  • denes94
    Ahogy mondod, saccra kb 90%-os pontosságút a teljes sokaságra nézve.
  • tomboy013
    1000 megkérdezett ember véleménye alapján aztán óriási következtetéseket lehet levonni... Ettől függetlenül nem rossz telefonok az iPhone-ok.