31
-
paby88 #31 az hogy megfőzöd magadnak a kaját egyáltalán nem pazarlás főleg hogy olcsóbb és a saját szád íze szerint készíted el -
kjhun #30 Méghogy tv-t nézni? Muhahaha. 1-2-őt, ha megnézek a fentebb írt filmek közül, többet aligha. Pl.: A Marsos sci-fit. Jön, a rokonság, elleszünk tv nélkül is, legfeljebb zajnak lesz. Amúgy meg, ha nem X filmet nézek, amit adnak és nem a gép előtt ülök esténként, akkor fogom a pendrive-ot be a boxba, aztán nézem azt amit akarok. Gyaloglok még egymilliót, a Másfél már megvolt. Ha, se műsor, se semmi film nincs kéznél, akkor csak "hullámvadászatra" használom a tv-t. :D -
Fernandooo #29 Ritka rossz hasonlat. Éppenséggel a házhozszállítás olyan, mint a tévénézés, mivel adott választékból rendelhetek csak, viszont ha magamnak főzök, nincsenek ilyen korlátaim. A 16 perc ha szerinted kevés, akkor viseld. Egyébként szerintem több, de teljesen mindegy. (Főleg a gyagyi ajánlóikkal, ilyen-olyan spotjaikkal.) Filmeket megszakítani számomra eleve nevetséges, szánalmas, és innentől kezdve figyelemre nem érdemes. Semmit nem magyaráztál meg, semmit nem tudtál felmenteni semmi alól és semmit nem tettél elfogadhatóvá. A kereskedelmi televíziózás ebben a formájában egy merő hányinger, rémesen igénytelen, ostoba, és ahogy Friderikusz modotta korábban, a legalacsonyabb néprétegeknek szól. Ez tény.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.24. 12:10:31 -
zetortraktor #28 "10 percenként 8 perc reklám,"
Majdnem. 60 percenként 16.
Egyébként pofonegyszerű a tévé létezésének oka, és hogy az emberek miért néznek tévét. Ha nem tudod kilogikázni, az csak rólad fest sötét képet. Engem is megdöbbent, hogy van olyan, aki otthon képes időt pazarolni a főzésre ahelyett, hogy rendelne, házhoz hozatna valamit, de azért nem nehéz kitalálni ennek az okát. -
Fernandooo #27 A tévé csatornák létezése korunkban már egyfajta anomália. Számomra érthetetlen szokás, én nem is művelem, és ha nem lenne a gyerekem meg a párom, tévé előfizetésem sem lenne, mert nulla percet töltök el ilyesmivel. Nincs értelme. 10 percenként 8 perc reklám, megvágott, megcsonkított filmek, újraszinkronizálás, ami törvényszerűen rosszabb, mint az eredeti. Ezek a néhány évvvel ezelőttről megmaradt emlékeim erről a mocsokról, amit kereskedelmi televíziózásnak neveznek. Nekem sokkal kényelmesebb, ha én magam kiválasztok egy filmet, szépen leülök, és megszakítások nélkül megnézem. Miért nem ezt csinálja mindenki? Számomra hihetetlen és felfoghatatlan, hogy emberek tömegei tévécsatornákat néznek. Olyan ez, mintha valaki az autók korában lovaskocsival járna...
Ja, és nem kell jönni azzal, hogy csúnya letöltő vagyok. Tessék megfizethető áron adni a filmeket, digitális formátumban, és máris nyitom a pénztárcámat minden hónapban, mint a kisangyal. Idejétmúlt, optikai lemezeket kiröhögöm, áraikat meg pláne. 500 ft/film és havonta veszek huszat garantáltan. De amíg le akarnak rabolni a több ezer forintos nevetséges árazásaikkal, addig teszek rájuk magasról.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.24. 00:00:26 -
Yagami #26 Látszik az SG-szint itt sokatoknál...értetlenkedsz, mert fogalmad sincs az egészről. Zetor meg megint beböfögött egy baromságot a "szabad akarat"ról, holott szemmel láthatólag még ő maga sem járta normálisan körül azt a témát. Volt film előtti és utáni reklám 15 éve még, biztosan emlékszem. Igen, a másik csatornán pedig véletlenül van pont akkor is a reklám :)
Mondjuk nem tudom minek folyok bele, én úgy 10 éve nem nézek tévét, amióta teret hódított magának a torrent-kultúra (hála érte). De amikor néha "megpillantom" mi megy benne...csak egyre rosszabb és szánalmasabb dolgokat látok. Nem beszélve Magyarországról, illetve annak a szintjéről. -
Ragnaar #25 Az azért valószínű, hogy a kereskedelemben dolgozók nem hobbyból járnak be dolgozni vasárnaponként. Viszont legalább lesznek olyan családok ahol a megszokott nem valószínű hogy túl magas havibérből hiányzik majd néhány ezer forint amiért cserébe frusztráltan nézhetik egymást otthon. Ha meg létszámracionalizálás miatt leépítik az adott minkavállalót azok lesznek csak a boldog vasárnapok rosszabb esetben 50% fizetéssel a háztartásban. Számomra totálisan érthetetlen hogy lehet ezt bevezetni egy ilyen országban...
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.12.23. 15:42:07 -
Ragnaar #24 A cikk címe lehetne akár ez is : Karácsonykor megállás nélkül tévét fogunk nézni, ha érdekel minket 15. alkalommal is a kb. 10-15 éve volt premier film felhozatal 10perc/félórás reklámblokkokkal SD minőségben.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.12.23. 15:14:36 -
Prof William #23 Ráadásul a Film+ már teljesen nem törődik azzal, hogy hova vágja be reklámot.
Ha jönnie kell a szent és sérthetetlen reklámanyagnak,akkor jönnie kell.
Régebben legalább megvárták egy jelenet végét de manapság már jelenetek/párbeszédek közepén is jön a reklám.
Azt hiszem ez jól megmutatja, hogy mi a fontosabb a tévéseknek.
Ja és remélem, hogy nem lesznek szomorúak, de én nem fogok nézni semmit, se az ünnepek alatt. -
#22 Khmmm. 158 perces a gyűrűk ura, A gyűrűk szövetsége . Az érvelésed így megbukott... :) ( és nem keverem a bővítettel,mert az 228 perces ) -
Ender Wiggin #21 azért mindig van 1 millió mazochista, aki a reklámok ellenére végigszenved egy-egy filmet 20-adjára is. az a nézőbarát megoldás, hogy a 30 perc reklámot 2x15 percben a film előtt illetve utána adnák le, senkinek nem fordul meg a fejében... az ellenben igen, hogy mikor jön a szopásos 5-10 perces reklám a film közben, hiába kapcsol el az ember, más csatornán is mindig ugyanakkor van a reklám (Murphy-törvény nincs erről?) -
caius marius #20 Már vagy 15 éve semilyen csatorna nincs bekötve, és asszem ebben az életben már nem is lesz. Nem is értem mit lehet azokon a szarokon akár egy percig is bámulni... Nálunk mikor bekapcsolom a TV-t azt írja, hogy "gyenge a jel vagy nincs kábel". Hehe jó is ez így! -
#19 Ki mit szeretne? :D
Ahány ember annyi kimitszeretne, főleg idehaza.
Inkább azt nézték volna meg előbb, hogy van e az ég világon bármi pozitív hatása, vagy pl az eladásra(másnap mindenki a boltokba rohan/irónia/). Ezek után meg le van szarva ki mit szeretne, jogosan!
Kár, hogy mint utólag kiderült k*rvára de semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2014.12.22. 18:48:11 -
Ra1n #18 Gyűrűk ura a film+-on? Egy szaros másfél órás filmet is 2 órásra nyújtanak mert 8-10 percenként egy 5-10 perces reklámot vágnak bele...Ráadásul pofátlanul kivagdosnak a filmekből inkább hogy beférjenek a műsoridőbe a reklámokkal.
A mai napig a kedvencem amikor elkezdődött egy film bevezetője (kb 2 perc) beindul a főcímzene jönne a felirat erre reklám...Vissza a filmbe 7 percel késöbb, főcím..Eltelik a filmből 6 perc..És jön egy 8 perces reklám. Baromi csodás,csak azt tudnám ez hogy nem sért semmiféle törvényt...
Nagy élmény lesz a gyűrűk ura film+ által kurtított csonkított változata tömve reklámokkal.... -
#17 Biztos leülök reklámokat nézegetni!Kell a francnak!!!!! -
#16 birka!
ha csak ironizáltál, akkor ... NEM VICCES! :D
Armagedown #13 - észak koreában meg munkatáborba zárnak, ha nem tetszik a rendszer. biztos utánoznunk kell bárkit is?
egyáltalán: megkérdeztek ezek az álszent faszmajmok bárkit is, h mit szeretne? pl egyeztettek a szakszervezetekkel, h mit szeretnének a bolti eladók, stb? mert ha TÉNYLEG nyűg volt a varásnapi meló, akkor tényleg érthető a dolog, egyébként meg elmehetnek a 'csába a földesurak
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.22. 16:08:46 -
Jawarider #15 "Karácsonykor megállás nélkül tévét fogunk nézni"
A jó filmeket már láttam, a sz.rok meg nem érdekelnek. Inkább elmegyek a családdal valahova...
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2014.12.22. 16:02:30 -
Ender Wiggin #14 egyikőtök se néz tévé soha... akkor apu biztos örül, hogy a semmiért fizet elő az UPC-re :-D talán ha szólnátok, hogy a nickelodeon helyett privátra adjon pénzt, többet néznétek -
#13 Csehországban is be vannak zárva a boltok vasárnap, szóval nem kell az ilyesmin kiakadni
Utoljára szerkesztette: Armagedown, 2014.12.22. 14:59:48 -
#12 Már aki!!! Én biztos nem. Be se kapcsolom. Ilyen szemét adókat nem nézek, amikben fél óránként reklám van. Már a híradó végén is! Egy hír marad a végére és képesek megszakítani. Tudják, hogy hova menjenek. -
Ferrer #11 Nálam speciel szobadísz a tévé, szerintem ez karácsonykor se fog változni.. -
zetortraktor #10 Igen. Még véletlenül se az ember döntse el, hogy mit csinál, hanem döntse el helyette a Tanács. Valaki nagyon visszasírja a régi, szabad akarattól mentes időket...
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2014.12.22. 12:20:54 -
Cat #9 jaja, mindenki menjen templomba inkább!!!! -
#8 Egyaltalan minek tv t nezni ??!!
Neha leheverek ele, hogy lustizok, vegigzongorazom...aztan ennyi :))) Soha semm nincs, de soha !!!! -
masuda #7 Ki az a hülye, aki megállás nélkül TV-t néz? Főleg karácsonykor. Sokkal jobb alternatívák léteznek. Vagy tényleg ez az átlag lakosság elfoglaltsága? -
#6 Még szerencse, hogy nem nézek karácsonykor tévét.
Szilveszterkor tavaly az M3 bekapcsolva. Jó volt. Idén semmi sem lesz, mert még ott is baromságot adnak majd.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.22. 11:06:21 -
#5 vasárnap be kéne zárni a tévéadókat, hogy az emberek a családi programokat szervezhessenek a tévé bámulása helyett -
bmw #4 Akkor marha gyorsan elkezdem nezni hatha...:) -
uniu77 #3 A nyugdíjasoknak nem sok válaszásuk van. Egyébként a "A TV2 és az RTL Klub kiemelt tévéműsorokkal, szuperfilmekkel fogja a képernyő elé szögezni a magyar lakosságot." mondatból a magyar szót nem értem, hogy miért kellett beletenni. Van akit nem "szögeznek" a TV elé ezek a kereskedelmi szolgáltatók Magyarországon? -
#2 2014-ben (pontosabban az utobbi 10-15 evben) van ember, aki szivatja magat es TV-ben nez meg egy (szetvagdosott, gagyi szinkronos, reklammal teletolt, fix idopontban adott) filmet?!?! -
#1 aki a reszkesstek betörőket megnézi 116 alkalommal is azt elrabolják az ufok kivizsgálni :-D