95
  • vizes
    Élsz úrral a linkelést, bocs.
    link
  • vizes
    Nos, eljutottunk oda, hogy megválaszoljuk a topik kérdését. Igen, kudarc. És ezt ezennel a Microsoft is elismerte.
    katt
  • TheFlash4Ever
    Pofádat befogod te szardarab.
  • fapapi
    Rég volt már ebben a témában mozgás, de megosztom véleményem.
    Lehet én vagyok WP-fun, de nekem nincs problémám a telefonnal.

MŰKÖDIK!
    Azt teszi ami a dolga!
    Sikeres lesz a WP ez kétségtelen, mert egyre többen jönnek rá, hogy az androiddal szerelt készülékekbe az világ összes procija és ramja sem elég a hiba mentes futáshoz. Legalábbis gyári rommal soha, a főzöttek stabilitásáról meg ne is beszéljünk (bár többször stabilabb egy főzött rom mint a gyári)!
    Akkor is kifagy, megáll, meghal, ha egész nap rá sem néztél. Ja vagy ha nem néztél rá egész nap lehet le van merülve?!
    Nincs olyan alsó és közép kategóriás androidos telefon a ami kenterbe verné a 20.000 Ft-os Lumia 520-as készüléket megbízhatóságban, de belevennék jó pár felsőkategóriás gyártót is.
    Addig ne ugasson senki, amíg nem használt WP-t. Nekem viszont van több éves tapasztalatom az androiddal, és csak addig voltak jók, amíg a dobozban volt kikapcsolt állapotban.

Lehet jönni azzal, hogy nincs rá elég fingós program, és ezermillió rosszabbnál rosszabb játék, és egyéb alkalmazás.
    De ez engem személy szerint nem érdekel. TELEFONÁLNI tudok, böngészni tudok, voip programok futnak. Az-az ócska Lumia 520, 1 év használat után sem fosta össze magát, 2 napot bír az aksi nem fagyott még egyszer sem meg, WP 8.1 fut rajta és a hírek szerint a 10-et is megkapja.
    Androidon meg fohászkodhatsz bárkinek, soha a büdös életbe nem fogod megkapni a legújabb szoftver frissítést, a csúcskategóriás telefonodra SEM! Nézz meg egy 1-2 évvel ezelőtt megvásárolt androidot, milyen verzió van rajta, mi a legújabb, és sírj!

Ha androidot veszel pár hónapra veszed, a WP- évekig menni fog!
    A környezetemben rengeteg ember cserélte le az androidot WP-re. SENKI az ég egy adta világon nem mondta, hogy megbánta volna (bár biztos akad ilyen is, de ez max 100 emberből 1db).

Nem azt mondom, hogy nincs benne hibás készülék, az egyik barátom is belefutott, de nem javítgatni próbálták, hanem CSERÉLTÉK a készüléket, azóta boldog WP tulajdonos.
    A sok elvakult androidosnak meg kívánom, soha ne kerüljenek annyira szorult helyzetbe, hogy a telefon az életed kellene hogy megmentse, de az a fránya tárcsázó kifagy, nem tudsz telefonálni, aztán még szopj az aki ki aksi be mozdulattal, majd imádkozz, hogy bekapcsoljon, mert lehet a boot ba lemerül, és várakozz, hogy esetleg arra járjon valaki aki képes telefonálni!
  • Jakuza1
    Bagoly mondja verebre, hogy nagyfeju.
  • T2k
    Nem, én a Te idióta fejeden röhögök jókat.
  • Narxis
    Sokat nevethetsz magadon buzikám. :D
  • Narxis
    De aki nincs 12 órákat gép előtt annak meg jó az is, hogy elolvasson 1-2 hírt vagy fórumot. De azéret jól körülírtad, hogy mennyi mindenre NEM használható a lumiád. :D
    Utoljára szerkesztette: Narxis, 2015.03.08. 08:42:06
  • Jakuza1
    Johet WP 10, szerintem teljesen mindegy, amig ilyen kicsi a reszesedesuk a piacbol, mert ennek kovetkezmenyei is vannak, kevesebb tamogatottsag, kevesebb fejleszto es sorolhatnam tovabb. Jelenleg a Droiddal es Iossal nem tudja felvenni a versenyt es szerintem mar nem is fogja. Esetleg akkor latnak en erre eselyt, ha meg agresszivabban folytatna az ingyenes terjesztest az MS, mint a kinai tableteknel, es egyre tobb gyartonal probalna elerni a dual os lehetoseget, hogy az android mellett futhasson az o op rendszeruk is, mert szerintem mar csak igy erhet novekedest el a szegmensben.
    Amugy nekem is lett volna lehetosegem valtani a WP-re, de az appok tomkeletenek nincs jo minosegu alternativaja, amiket hasznalok igy mar eleve ez eltantorit a vasarlasatol.
  • end3
    Lassan egy éve használok Lumia 630-ast. Soha, de soha nem fagyot le és nem indult újra. 2 napot gond nélkül bír egy töltéssel. A kamerájával sok képet készítek, szinte naponta. (A digi f.gép azóta elő sem kerül a szekrényből) Sokat telefonálok 2 szolgáltató használatával. A "Here Maps, "Here Drive" jól használható számomra. Wi-Fi-re ritkán van szükségem, - inkább a routerek, ap-k ellenőrzésére használom. A telefon gyors és nekem tökéletesen kézre áll.

De valóban.., fel lehet fogni józan ésszel, hogy az 512MB memória nem arra van, hogy egyidőben, mondjuk 100 app fusson rajta, vagy órákat böngészen vele az ember. Mondjuk nincs is rá szükségem, hogy 4,7"-on tegyem ezt, mikor általában napi tizenórákat vagyok monitor előtt. Eszközöket tudni kell a felhasználás célja szerint választani...!
    Utoljára szerkesztette: end3, 2015.03.02. 09:35:13
  • T2k
    Ennel már csak arra jobbak, hogy jót röhögjünk a sok végtelenül tudatlan, ostoba anti-WP-s seggfejen.
  • Narxis
    Sokan szeretnek belerúgni a földön fekvő emberbe. :) De arra is jók ezek a hírek, hogy röhögjünk a sok WP buzin.
  • tomboy013
    Látod-látod, ilyen az mikor informció hiányában marhaságokat beszélsz és még hülyének is nézed a másikat. A piaci részesedés 3,6-ról 3-ra csökkent, ugyanakkor kicsivel több telefont adtak el Windows Phone-al mint tavaly.

"Mondjuk jo pelda kik koreben nepszeru a wp"

Pontosan, remek példa. Ő ismeri a háttérinformációt, te nem. Ő ismeri a számokat is te nem, emellé te még arcoskodsz is a semmire. A végére azért megkérdezném, hogy milyen rendszerrel ellátott telefont is használsz? Csak, hogy mi jogosan hülyének tudjuk titulálni a jövőben a hozzád hasonlókat. Jah bocsánat, intelligens emberként mi ilyet nem teszünk.
    Javaslom nézz utána a témának. Linket esetleg szeretnél? Csak azért kérdezem hátha gondot okoz a keresés a Google-ben.
  • T2k
    Egy biztos kisfiam, Te biztosan nem tudsz villogni az eszeddel se itt se máshol hiszen felfoghatatlan számodra egy olyan általános iskolai matematika ismereteket igénylő jelenség megértése mint ami a növekvő piacon történő növekvő eladási számok melletti csökkenő piaci részesedés. Matekból hányszor buktál egyébként? Ha nem buktál meg egyszer sem belőle abból csak az követkehet, hogy soha nem is jártál ilyen órára.
  • T2k
    Az RTL Most az nem egyezik meg az összes online stream-el. Amúgy a rendkívül sikeres és magas piaci részesedéssel bíró lagdroidon meg ifoson megy az RTL Most?

"...amúgy a yt is csak azért megy, mert van beépített HTML5 lejátszója..."

"Csak" ezért? Mi az hogy csak? Mi a jó életért menne másért? Kb. olyan "értelmeset" mondtál ezzel hogy csak azért tudja ezt mert tudja.
  • cateran
    Pedig a magatol bezarodo bongeszo ismert problema, de lattam mar "out of memory" hibauzenetet is (soxeretettel varom a syntax errort:D)
    Nem mondanam stabilabbnak, sem gyorsabbnak, de az 520-as uzemideje alaz, hands down...(felnapos nyustoles, jatek, netezes, filmnezes utan meg 38%-on,caz impressziv akarhonnan nezem.)
  • cateran
    "Mellesleg úgy csökkent a piaci részesedés hogy az eladott darabszám nőtt csak a többiek még jobban nőttek."

Wait, what? Tehat csokkent a reszesedes, holott nott az eladott darabszam? Mert a tobbi meg tobbet adott el es nekik nott a reszesedes? Te akarsz itt az eszeddel villogni? Mondjuk jo pelda kik koreben nepszeru a wp :D A cikk amugy arrol szol,hogy sikeres-e a wp? Marpedig csokkeno reszesedessel max neked az...
  • bazsiihmv
    mondjuk azért a Silverlight-os dolgok, mint például az RTL Most az mehetne....ha már a Silverlight az Microsoft fejlesztés...az ilyen apróbb dolgok azért elég kellemetlenek, nem is kell a flash-ig elmenni...de amúgy a yt is csak azért megy, mert van beépített HTML5 lejátszója, azt meg hát jó esélyel csak tudja bármilyen böngésző értelmezni külön plug-in nélkül.
  • T2k
    "Az meg kulon rohely, hogy semmilyen online stream nem megy rajta! Se audio se video. ... Miert nem lehet pl a youtube online streamjat engedelyezni IE be?"

Te áruld már el mit szívsz? Mindenféle audio és video stream kifogástalanul megy rajta. A dzsatubéd meg mindenféle külön alkalmazás nélkül is ragyogóan megy az IE-ben. Ha leállnál erről az anyagról talán neked is menne.
  • Griphons
    Én sok évi Android után váltottam WP-re. Én is paráztam előtte, de kellemes csalódás ért.
    Hogy bukás-e a WP? Szerintem is az, de én MuldR (#23) kollégával értek egyet. A WP egy nagyon jó rendszer lenne, és azért fikázni, mert máshogy néz ki és működik mint az android, az baromság. Az igenis nagy fegyvertény, hogy sokkal stabilabb, mint a droid. Nekem ez egy határozott tapasztalat.
    Valójában annak okoz gondot a WP megszeretése, aki az androidos alkalmazástengert várja ugyanezen platformon.
    Nálam egyébként nem jelentkeztek Vizes kolléga problémái (#52), pedig nekem is 635 van.
    Nem vagyok WP fan, a Win8.1-t egyszer tettem fel desktopra, és egy életre megbántam, de nincs az a pénz, hogy visszalépjek Androidra (na jó van, de úgyis WP vagy iOS telót vennék belőle :P )
  • T2k
    Jól látszik, hogy a lehető leghalványabb fingod sincs arról, hogy mi a modern felhasználói felület (a csempézés ennek csak egy része) lényege. Nem azért gyorsabb WP csempés felülete egy elavult ikonografikusnál mert kevésbbé lehet testre szabni hanem mert alaposabban van megtervezve és jobban van megvalósítva az egész operációs rendszer. Az iOS nem csempés felülete is kb. olyan akadásmentesen működik mint a WP-é. Annak pedig hogy pl. képet rakhassanak a csempék mögé a pattanásos vérpistikék egyszerűen nincs értelme, mert a csempék majdnem teljesen kitakarnák a képet (csempeháttérnek viszont be lehet állítani akármilyen képet, ebből is gyönyörűen látszik, hogy megint csak olyanok pofáznak bele a kérdésbe akik annyit értenek hozzá mint az apácák a franciázáshoz ).
  • T2k
    Ebből akkor az következik, hogy elsősorban magadat.
    1. Ilyen elképesztően súlyos hibajelenségek megtapasztalása után te azt képzelted, hogy a WP alapból ilyen és nem te vagy a hüle vagy nem egy hibás példányt fogtál ki.
    2. Ezek után kitűzted a célt, hogy úgy akarsz megszabadulni tőle, hogy nem akarsz rajta bukni.
    3. Majd buktál rajta 6 ezer Ft-ot (16,6%-ot)
    Szép munka volt.
  • T2k
    Nagyon örülnél ha neked ekkora lepkefingod vagy akkora bolhapöcsöd lenne mint amilyen a WP piaci részesedése.

Amit meg idéztél annak mi köze ahhoz amit mondani akartál? Segítek, semmi. Az OS milyenségéről semmit sem mond az a hír. Mellesleg úgy csökkent a piaci részesedés hogy az eladott darabszám nőtt csak a többiek még jobban nőttek.
    Leülhetsz, egyes.
  • tomboy013
    A passzív nyalókaszínű körök tényleg jobbak persze (Android 5 és iOS8)... Jah a cigányos widgeteket ki ne hagyjuk a laggal együtt :D Ízléses és jól használható kombó, általános iskolásoknak kötelező, napi háttérkép módosítás és ikon össze-vissza pakolgatással együtt mert a droid ugye milyen testre szabható ;)
  • who am I 7
    De ezek mind, csak szubjektív dolgok megint, amire én meg azt mondom, hogy jóvanakkor. Mert mivel is fejlettebb egy csempés rendszer, azon kívül, h a kevesebb testreszabhatóság,+ kevesebb program, de ezek miatt is valóban gyorsabb a rendszer gyengébb hardvereken is.
    Én mondjuk ezt sosem mondtam, hogy nem így van...számomra pl. egy teljesen testreszabható desktop nem unalmas, widgetekkel, photoreal ikonokkal, minden szir-szarral szépen ezt számomra a droid teljesítni, a wp meg nem. Innentől tovább pedig nem igazán érdekel, mert ezen kívül a design-ja sem tetszik a nyalókakockáknak. Ezért képes vagyok némi teljesítmény vesztést is benyelni...ennyi.
    .
    Az meg szerintem senkit nem vígasztal, a wp gyártók közül, hogy néhány kockának a nyalókaszínű kockákra van merevedése, amíg ez nem 50-100-200 milliós eladásban materializálódik, sztem leszarják...inkább ne szarnák le a kritikákat, mert akkor már lehet, hogy jóval nagyobb részesedésük lenne...dehát, ŐK TUDJÁK! :D
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2014.12.21. 20:04:44
  • bazsiihmv
    na, azért 1-2 pontodban van egy olyan tipikus "nem a tó a hülye, ha a kacsa nem tud úszni" eset.
    például csengőhangot igenis lehet intézni telefonon is...nem véletlenül csinálták rá a Ringtone Maker nevezetű appot.

de alapvetően igazad van. nekem 1020-asom van. egyedül a kamera az, ami miatt nem vagyok hajlandó visszaváltani iPhone-ra(ugyanis akárhogy nézzük, az android tényleg egy hulladék, de az iOS azért tényleg jobb a wp-nél)

ha csak a gyári dolgokat nézzük, valóban szégyen, hogy tulajdonképpen amióta kijött a 8.1, még mindig nem sikerült stabil, 100%-os zenelejátszót alkotni. nekem random zenehallgatás közben összeomlott már nem egyszer, feltettem a MixRadio-t, ugyanezt csinálja.
    de néhány hete a facebook alkalmazásba omlott össze az egész telefon, egymás után 3x...teljesen újraindult...negyedjére sikerült kiírnom a posztot.

én úgy gondolom egyébként, hogy egy okostelefon főbb jellemzője, hogy lehessen külső alkalmazásokat használni...ennek ellenére pont ezek az alkalmazások hiányoznak. nincs egy normális zenelejátszós alternatíva, de ha már egy nagyon jó fotós képességgel megáldott telefonról beszélünk, nincs egy normális fotós alkalmazás sem a ProShot-on kívül.
    a legnépszerűbb közösségi alkalmazások is állnak, például az instagram, amit sokan szeretnek, az elmúlt háromnegyed évben semmit nem haladt...a snapchat most üzent hadat a külső appoknak, így mostmár azt sem lehet használni wp-n.
    én adatvédelmi okokból például inkább használnék egy hivatalos youtube alkalmazást...nem tudja senki, hogy egy külső fejlesztő által kiadott alternatív yt alkalmazással nincs-e adathalász szándéka....de a ms nem hajlandó megegyezni a google-el, pedig az Apple-nek ez is sikerült, és vannak normális Google alkalmazások.

már egy jó 3-4 hónapja az áruház is kisebb-nagyobb szünetekkel akadozik...ez is azért gáz, hogy nem tudják megoldani, hogy rendesen működjön.
    biztonsági mentést sem sikerül készítenem már egy jóideje, 16%-nál megáll, és onnan várhatok fél órákat is, nem fog továbbmenni.
    na most nyilván lehet ez helyi gond is, amit esetleg egy hr orvosolna...na de pont azért akarok biztonsági mentést csinálni, hogyha arra kerülne sor, akkor ne nulláról kelljen újrarakni minden alkalmazásom stb.

szóval szerintem nem a készülékkiadások hiánya miatt van a wp alul, hanem igen is egy óriási seb az alkalmazásválaszték a felhasználók részéről, és ezen a w10 sem fog semmit változtatni. (gondolom ezt abból, hogy mikor hozzámkerült a lumia, javában w8.0 volt még, és már akkor is mindenki azt gondolta, hogy ne aggódjunk, majd jön a 8.1, és csak úgy áradnak a fejlesztők a platformra, és ugyanott vagyunk....)

arról egyébként már én is csak halkan beszélek, hogy itt is vannak olyan elvakult fanok, akik sértésnek veszik, ha valaki a húsvér negatív tapasztalatokat is leírják. én egy nyitott ember vagyok, nyilván ezért voltam hajlandó kipróbálni ezt a platformot is, ugyanúgy, ahogyan már az androidot is és az iOS-t is. és kikérik maguknak, amikor egy "almafan" vagy egy "androidfan" őket ócsárolja, pedig pontosan ugyanazt teszik ők is.

• vizes
    Miért néznék mindenkit hülyének? Egy telefonos nepper vette meg, nekem az volt a lényeg, hogy veszteség nélkül kiszálljak belőle.
    Ez majdnem sikerült is. 30 ezret adott érte. (nekem 36 ezerben volt)

Szerk: ez pedig lemaradt:
    Utoljára szerkesztette: vizes, 2014.12.21. 09:43:37
  • Major
    Ez nem csak az USA-ban van így, hanem itthon is. Lebeszélésről ugyan szó sincs, de nagyon sűrűn van olyan belsős "akció", hogy például a Samsung utazást ad annak az értékesítőnek, akik x darabnál több Samsung készüléket ad el az adott intervallum alatt.

Egyébként több telefont adtak el mint előtte, de a piac gyorsabban bővült - a kínai gyártók elképesztő számai miatt - így a 100E-rel több eladással együttes értékesítés is már kisebb százalékot jelent. Ami probléma a Microsftnak, hogy globálisan nem tudtak elmozdulni látványosan a tavalyi eladási mutatóktól.
  • cateran
    "lsd. pl. USA ahol lefizetik az eladókat/ügynököket hogy csak lagdroidot vagy ifost ajánljanak a beszéledőknek sőt kifejezetten hazudjanak a WP-ről és maximálisan beszéljék le őket róla -. Ezt lehet látni legjobban az eladási számokban."

Igen, tuti biztos, hogy ez az oka....A lepkefing szintu reszesedbol lekuzodttek magukat a bolhapocsnyire es ez tuti az ilyen alavalo eladok miatt van, veletlenul sem azert, mert szar...
    "IDC has released figures that depict the mobile phone market in the second quarter. Typically, Android leads the way with an 84.7 percent majority of the market, a substaintial increase compared to the 79.6 percent share it had this time last year. Apple's iOS has seen a 12.7 percent decrease in market share, but is still clinging to 11.7 percent of the market.
    While Android and iOS continue to dominate, Windows Phone is starting to lose ground, with its market share shrinking 9.4 percent in the second quarter from 3.4 percent, to 2.5 percent. This doesn't come as much of a surprise, however, with Microsoft having revealed sales of 5.8 million Lumia devices during its latest earnings, a 21 percent decline year on year."
    http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2360573/windows-phone-market-share-tumbles-almost-10-percent-as-lumia-sales-dry-up
  • tomboy013
    60 fölötti hozzászólás egy WP-s hírnél, na ebből látszik mennyire foglalkoztatja az embereket. Mostanában egy droidos hírnél sincs ennyi hozzászólás(mégha buta ember is elég sok közülük). Ne feledjétek a negatív reklám is reklám, úgyhogy folytassátok csak ;)
  • T2k
    Az unalmas az, hogy ránéznek és máris halálosan unják mert már mindenkinek a könyökén jön ki, buta, nem tud szinte semmit és elavult az újabb felhasználói felületekhez (pl. csempés) képest.
    Az eladásokon rohadtul nem tud ez látszódni. Az eladásokon az látszódik hogy a birka tömegek mit vesznek - amit a szomszéd vett -, meg amihez mindent össze lehet lopni, meg amit legjobban nyomnak pénzzel - lsd. pl. USA ahol lefizetik az eladókat/ügynököket hogy csak lagdroidot vagy ifost ajánljanak a beszéledőknek sőt kifejezetten hazudjanak a WP-ről és maximálisan beszéljék le őket róla -. Ezt lehet látni legjobban az eladási számokban.
    Ezek ellenére nem egy országban sikerült 10% fölé tornázni a WP piaci részesedést és jónéhányban - pl. Magyarországon is - a második helyre kerülni az új készülékek eladása tekintetében.
    Azok akiknek meg fingjuk sincs a dolgokról csak a "szaracsempe"-vel csinálnak magukból megahülyét évek óta.
  • T2k
    És áruld már ilyen ordító hibákkal milyen észlénynek adtad el a készüléket? Vagy Te mindenkit teljesen hülyének nézel?
  • T2k
    Nála folyamatosan nyílt nap van, tudod a belsősöknek automatán jár ez a lehetőség.
  • calis
    Androidról váltottam WP-re, de jó darabig nem tervezek visszatérni. Egy 30e forintos wp telefonon ugyanolyan jól használható, mint egy 80e-es. Ugyanezt nem mondhatod el androidnál.
    Én nem akarom szétmodolni a telefont, csak használni a funkcióit, arra meg tökéletes. Mindent tud amire kellhet nekem, a lassan 2 éves 920-asom meg tökéletes állapotban van azóta is, meg vagyok vele elégedve.

Egyébként az irodában ahol dolgozom, a kollégák 50%-ának (nem céges) wp telefonja van.
  • vizes
    Nem igazán tudtam végignyomkodni, a környezetemben senkinek sincs (azóta sem) wp-telefonja.
    Gondoltam, a fórumokon többé-kevésbé pontos tájékoztatást kaphatok, de -mint ahogyan írtam is- csak fényezték, kedvezőtlen hozzászólókat kiutálták, bannolták, stb.

Lássuk be, a rendszer még csak a belépő szintet érte el. Pár év és majd ez is jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: vizes, 2014.12.20. 17:39:52
  • Major
    Tiszta sor, de ezek olyan funkcionális hibák, amelyek ha minden készüléken jelentkeznének, akkor feltételezhetően senki sem vásárolt volna WP alapú mobiltelefont.
    Nagy valószínűséggel te kifogtál egy szoftverhibás példányt, amelyet visszakellet volna küldeni garanciába. Ez egyébként bármelyik platformnál megesik, emlékszem amikor kijött a Samsung Galaxy S5, akkor folyamatosan hozták vissza a telefonokat a vásárlók véletlenszerű fagyásokkal.
    Beszerzés előtt egyébként célszerű végignyomkodni az összes rendszert és az alapján választani, mert akkor már a vásárlás előtt kiderülhetett volna, hogy számodra nem a WP legmegfelelőbb OS, hanem egy másik rendszer.
  • vizes
    Gondolhatod, hogy én sem szándékosan idéztem elő.

Csengőhang: nem lett volna egyszerűbb megoldani úgy ahogyan eddig mindenki megoldotta? klikk a beállít csengőhangként, és kész?
    Szerinted a zenelejátszó úgy jó ahogyan van? Hát, ízlések és pofonok.
    Valahányszor a kezembe vettem a készüléket, úgy éreztem magam mint az a bizonyos vadász abban a bizonyos viccben.
    Na, mindegy. Én ezeket tapasztaltam.
    Ismétlem, nem volt összehasonlítási alap, előtte nem volt okostelefonom. A WP nem jött be. A másik igen. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák.
    Ja, az azért beszédes lehet, hogy a használtan vett, ki tudja mennyi idős androidost egyszer sem kellett hr-ezni.
    A a vadi új nokiám nem volt 36 órája nálam és már ment a hr, ( A prohardver szakértői tanácsára) mert úgy lefagyott.

Utoljára szerkesztette: vizes, 2014.12.20. 16:58:30
  • who am I 7
    definiálnád ez esetben az unalmast? és milyen objektív, mindenkori univerzális törvény szerint határozod meg azt?
    Mert ugye első körben ez így csak egy sima, egyéni szubjektív vélemény...ugyanúgy, mint az enyém, aztán vagy leszarom a tiéd, te meg az enyém, de végülis, kit érdekel?
    Az eladásokon viszont látszódik, hogy melyik az unalmas...a majd 300 millió droid vs 6-7 millió win....ezt viszont, már szubjektív is hiába magyarázod, sokat nem változtat rajta...persze, unalmas délutánokon jól el lehet fightolni ezen fölöslegesen.
  • who am I 7
    "kis hülyegyerekek között mozgok akiknek annyi számít,"

ezekszerint, pont hülyegyerekek közt mozogsz, bár ez nem meglepő, gondolom magával a szubjektív fogalmával sem vagy tisztában (ez tökéletesen látszik) . Én egy 400k-s laptopot használok melóra plusz ott a desktop, nem egy 5"-os szaron fogok majomkodni (de meg a 8"-os tabomon sem). Ami egybéként egy telefon és általában, üzenetküldésre és telefonálásra használom, na meg netezésre és gps, plusz zene. De komoly munkára semmiképp...vannak azért hülyegyerekek itt sűrűn, akik megmagyarázzák, hogy az ég zöld. Bár lehet, hogy az ilyen szerencsétlen hülyéknek a gmailezés meg a paint az "munka".
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2014.12.20. 16:15:51
  • recko2234
    Kis ok-okozat, hogy miért WP:
    -Soha nem fagy le, még 2 mag 512 ramon sem
    -Teljesen biztonságos, nem létezik reá kártevő, vírus stb.
    -Gyors.

Negatívumok:
    -Rohadt kevés alkalmazás és értelmes játék
    -Az animációk picit lassítják az alap gyorsaságot, tehát azokat lehetne vagy gyorsítani csak megszüntetni.