19
  • Vol Jin
    Az 50 éves teherautókon is már úgy védték, hogy a motor menet közben töltötte, és ez annyit jelentett, hogy mondjuk lövés okozta luk esetén is elment, mert többet fújtak bele, mint amennyit veszített a lukakon. Például, ha totál le van eresztve, mert hét lövés is eltalálta, a motor beindítása után a lukas gumik felfújódnak annyira, hogy menni lehessen velük. Mondjuk nem végsebességgel, de 30-40-el simán.
  • Jani Hun
    Engem az a fehér tartó madzag érdekel, lehet acél sodrony is de !szerintem nembirná sokáig
  • SirBubu
    a fehér üléshuzat szvsz nem épp a legszerencsésebb választás, még a polgári változat esetében sem, nemhogy a katonai verziónál

fehér huzaton a vér ill. egyéb testnedvek elég vacakul néznek ki, illetve tisztán tartani se egyszerű a polgári vonalon se
  • Molnibalage
    Szárazföldi technika terén nem vagyok "szakértő", de valahogy az egész koncepcióját nem értem ennek az izének.
  • SirBubu
    szakérteni
  • wraithLord
    Feltételezhetően igen, de ha ez a páncélüveg nem olyan, hogy semmivel sem lehet keresztüllőni rajta, akkor én bizony nem ülnék mögé.
    A páncéllemezeknek nem csak az a lényege, hogy felfogja a golyót, hanem hogy nem látod, mi van mögötte. Ha üveg mögött ülnek a katonák, elég csak egy megfelelő kaliberű fegyver és megfelelő lőszer, céltáblát már nem is kell a katonák nyakába akasztani... :D
  • Zsoltee_a_bator
    A gumikat konnyu kiloni ezen, vagy vannak vedve valahogy?
  • Molnibalage
    Miért?
  • MsUser
    Feltételezhetően páncélüvege van, és komolyabb bevetésen +páncél lemezt raknak elé csökkentve az üvegfelületet, sokkal jobb mint egy ponyva platós csapatszállító ZIL!
  • Tetsuo
    Mitől a futurisztikus? A formatervezés miatt? LOL Igen, kb. annyi az egész, egy formaterv.
  • ostoros
    Nem olyan nagyok azért azok az ablakok. És elég erősen döntöttek. Szemből például elég kicsi felületet mutat. Felülről viszont elég sebezhetőnek tűnik. Ugyanakkor az üveg vastagdágáról nincs információnk.
  • macleody
    Mikor is jött ki az Arma3? Tavaly vagy tavalyelőtt? És már benne volt ez a járgány.

Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.12.17. 21:49:40
  • NEXUS6
    Kellenek a nagy ablakok, hogy mielött bedobod a kulcsot lásd ki lött homlokon!
    XD
  • Cobra.
    Nem túl értelmes ötlet orosz katonai járműbe amerikai gyártmányú motort szerelni.
  • fonak
    Nem úgy néz ki hogy mostanában lesz pénzük ilyesmire, de erre felesleges is, akkor hülyeségnek tűnik.
  • RAZOR27
    kicsit hasonlít egy Warthogra is :D egy jól felszerelt szteroidos Warthogra :D
  • wraithLord
    Ezt inkább rendőrségi járműként tudnám elképzelni, a katonai verziónál a szélvédőt lecserélném páncéllemezre és minimális méretű ablakra, az oldalsó ablakokat pedig lőrésekkel ellátott páncélzatra.
    Bár csak virtuális csatában vettem eddig részt, de nem hinném, hogy jó taktika egy ilyet beküldeni a csatatérre, hacsak nem céltáblának szeretnék használni...
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.12.17. 19:18:57
  • SirBubu
    Molnibalage, Molnibalage, jelentkezz!
  • barret
    Ebből nem lesz semmi,nem életszerű.