19
-
Vol Jin #19 Az 50 éves teherautókon is már úgy védték, hogy a motor menet közben töltötte, és ez annyit jelentett, hogy mondjuk lövés okozta luk esetén is elment, mert többet fújtak bele, mint amennyit veszített a lukakon. Például, ha totál le van eresztve, mert hét lövés is eltalálta, a motor beindítása után a lukas gumik felfújódnak annyira, hogy menni lehessen velük. Mondjuk nem végsebességgel, de 30-40-el simán. -
#18 Engem az a fehér tartó madzag érdekel, lehet acél sodrony is de !szerintem nembirná sokáig -
SirBubu #17 a fehér üléshuzat szvsz nem épp a legszerencsésebb választás, még a polgári változat esetében sem, nemhogy a katonai verziónál
fehér huzaton a vér ill. egyéb testnedvek elég vacakul néznek ki, illetve tisztán tartani se egyszerű a polgári vonalon se -
#16 Szárazföldi technika terén nem vagyok "szakértő", de valahogy az egész koncepcióját nem értem ennek az izének. -
SirBubu #15 szakérteni -
#14 Feltételezhetően igen, de ha ez a páncélüveg nem olyan, hogy semmivel sem lehet keresztüllőni rajta, akkor én bizony nem ülnék mögé.
A páncéllemezeknek nem csak az a lényege, hogy felfogja a golyót, hanem hogy nem látod, mi van mögötte. Ha üveg mögött ülnek a katonák, elég csak egy megfelelő kaliberű fegyver és megfelelő lőszer, céltáblát már nem is kell a katonák nyakába akasztani... :D -
Zsoltee_a_bator #13 A gumikat konnyu kiloni ezen, vagy vannak vedve valahogy? -
#12 Miért? -
MsUser #11 Feltételezhetően páncélüvege van, és komolyabb bevetésen +páncél lemezt raknak elé csökkentve az üvegfelületet, sokkal jobb mint egy ponyva platós csapatszállító ZIL! -
#10 Mitől a futurisztikus? A formatervezés miatt? LOL Igen, kb. annyi az egész, egy formaterv. -
ostoros #9 Nem olyan nagyok azért azok az ablakok. És elég erősen döntöttek. Szemből például elég kicsi felületet mutat. Felülről viszont elég sebezhetőnek tűnik. Ugyanakkor az üveg vastagdágáról nincs információnk. -
#8 Mikor is jött ki az Arma3? Tavaly vagy tavalyelőtt? És már benne volt ez a járgány.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.12.17. 21:49:40 -
#7 Kellenek a nagy ablakok, hogy mielött bedobod a kulcsot lásd ki lött homlokon!
XD -
#6 Nem túl értelmes ötlet orosz katonai járműbe amerikai gyártmányú motort szerelni. -
fonak #5 Nem úgy néz ki hogy mostanában lesz pénzük ilyesmire, de erre felesleges is, akkor hülyeségnek tűnik. -
#4 kicsit hasonlít egy Warthogra is :D egy jól felszerelt szteroidos Warthogra :D -
#3 Ezt inkább rendőrségi járműként tudnám elképzelni, a katonai verziónál a szélvédőt lecserélném páncéllemezre és minimális méretű ablakra, az oldalsó ablakokat pedig lőrésekkel ellátott páncélzatra.
Bár csak virtuális csatában vettem eddig részt, de nem hinném, hogy jó taktika egy ilyet beküldeni a csatatérre, hacsak nem céltáblának szeretnék használni...
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.12.17. 19:18:57 -
SirBubu #2 Molnibalage, Molnibalage, jelentkezz! -
#1 Ebből nem lesz semmi,nem életszerű.