Sniper: Ghost Warrior 3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
grebber
grebber
Minimális rendszerkövetelmények
Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processzor: i5 6600K 3.5 GHz vagy AMD FX-6350 3.9 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB vagy AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX 11
Merevlemez: 50 GB szabad hely
Online netkapcsolat, legalább 512 kbps vagy gyorsabb

Ajánlott rendszerkövetelmények
Operációs rendszer: Windows 10 64-bites
Processzor: AMD FX 8350 Wraith vagy Intel Core i7 4790 vagy ezzel egyenértékű
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon RX 480 4GB vagy NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
DirectX 11
Merevlemez: 50 GB szabad hely
Online netkapcsolat, legalább 512 kbps vagy gyorsabb

A Sniper: Ghost Warrior 3 április 4-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Next PC upgrade: 2022

bazccka
regisztráció bétára itt
Shep
Hát nekem ez tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
grebber
grebber
Tovább késik.... Januárról átkerült árpilisba.

grebber
grebber
Sniper: Ghost Warrior 3 látnivalók érkeztek
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.02. 20:44:53

grebber
grebber

grebber

grebber
Már rég nem azok....

Miért a pc világ Asylumja a City Interactive? Nem akarnak jó játékot összehozni? Vagy a torrent miatt, szarnak az egészbe és a "nesze nektek, úgyis letöltitek" hozzállással gyártják le a játékokat?

angelus1991ster.blogspot.hu

A Ghost Warrior első része a mai napig etalon (patch után), és messze felülmúlja a szénnéhype-olt Sniper Elite szériát.....
A Ghost Warrior 2-vel hibáztak, gyenge lett,oda lett a szabadság érzete is. Úgy tűnik a 3 jó lesz. Hiába budget kategória kismilliószor több élmény van benne mint az agyatlan széthype-olt Xray lövöldében....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Én játszottam a kettővel és egyel is. Nem feltétlen 1-2 lövés volt azokban.Igaz a célpontot mindenképpen 1 találattal kell likvidálni, de amig eljutottal addig lövöldözhettél persze csak ésszel...mert ha kiszúrtak akkor fail lett a mission. Multiban viszont sok volt a csiter..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

grebber
grebber
bulba
Annak örülök, hogy a játékkészítők végre felfedezték a Kaukázust is, viszont ezzel az 1-2 lövéses koncepcióval kapcsolatban valahogy negatív előérzetem van.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

grebber

meglepően jól néz ki, kíváncsi vagyok a gameplay-re.

grebber
Bokafix2
A City az low budget kategória. Nem kell tőlük túl sokat várni, és inkább a saját korábbi játékaikhoz kell hasonlítani az újabban megjelent stuffjaikat és úgy már látható hogy van fejlődés. De hiába licencelnek motorokat nem tudnak belőle annyit kihozni mint a tulaj, ez nyilvánvaló. Hogy csak kettőt említsek, a Jupiter engine és a Cry 3.0.

A Fear első része jobban meg van csinálva mint a Secure Tomorrow, pedig az egy Fear után 3 évvel kiadott city-s játék. Ergó feleannyit se tudtak kihozni ugyanabból az engine-ből mint a Monolith. Vagy másik példa: Enemy Front... Cry 3-ast használ de nem néz úgy ki mint a Crysis első része ami Cry engine 2-es.

Szóval a saját képességeikhez mérten nézve nem lett ez a Sniper sorozat annyira gány, és szerintem még tudnak fejlődni, de a nagyokat sosem fogják beérni, hacsak le nem cserélődik a teljes csapat.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

De ha ezt is elszúrják, hát akkor tényleg már nem sok jövőt jósolok már nekik sem. Játékot készítő játékfejlesztőknek már semmiképp, az is biztos!!!
Mostmár minden esélyük megvan, hogy harmadjára végre csináljanak valami jó sniperes játékot, mert hiánycikk nagy is, főleg AAA kategóriában. Még egy esélyt adok nekik. Az Alien Rage-nél én már láttam azt a pici törekvést a cégnél, mégha egy egyszerű Quake & UT klón is lett, de szó-szó működött a móka, szóval egyáltalán nem kell temetni.
grebber
Sniper: Ghost Warrior 3 bejelentés.

A lengyel City Interactive bejelentette, hogy folytatódik a Sniper: Ghost Warrior sorozat, melynek új epizódja valamikor 2016 első felében várható. PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a játék.

A City Interactive bejelentette Sniper: Ghost Warrior 3-at, melynek helyszíne ezúttal egy kelet-európai konfliktus lesz. Bár az első és a CryEngine által hajtott második rész sem ért el kritikailag sikereket, a sorozat közel 5,5 milliós eladott példányszámmal büszkélkedhet, ezzel pedig a kiadó legsikeresebb címe.
A harmadik rész fejlesztésében részt az ex-Rebellionos Steve Hart is, akinek van már tapasztalata a témában, hiszen a Sniper Elite V2 fejlesztésében is közreműködött. A fejlesztők sandbox játékmenetet és óriási bejárható területeket ígérnek, de ezen kívül nem sok információt osztottak meg a játékról.

info: Gamekapocs

← ElőzőOldal 3 / 3