Sniper: Ghost Warrior 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én amiket hallottam, olvastam róla azok mind negatívak voltak, egyszer ki is próbáltam, de a sok apró hibák zöme miatt hát...és akkor most kell egy max. 4 órás DLC, még ha jó is lesz sem fogja senki sem kipróbálni amiatt.

Legalább működne úgy, mint egy Wildlands, mert az oké, hogy egyedül unalmas, de legalább működik.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2018.02.17. 17:10:32
grebber
grebber
grebber
Köszi. Reméljük majd megerősítik az MP-n is, ha oda is felkerül akkor már biztos.
grebber

Next PC upgrade: 2022

Shep! Köszi, tényleg nálam is így van.

grebber! Ez jó hír. De hol láttál erről infót?
Shep
Szerintem bugos, nekem sem működik rendesn, hol mutatja, hol nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Help! A Most Wanted részben van egy olyan gomb, ami elvileg megmutatja az éppen kijelöltet a térképen.
De nekem nem mutat semmit sem egyiknél sem. Ez normális?
Vagy később megmutatja őket, még eléggé a játék elején vagyok az Act. 1-ben.
Ha ez a gond akkor O.K. de ha egyszerűen nem működik akkor meg minek rakták egyáltalán bele???
grebber
Készül hozzá a magyarítás<#worship><#eljen>

grebber
Patch

Added an FOV slider
> You can find it: Option Menu > Settings > Video
Added a Motion Blur On/Off toggle
> You can find it: Option Menu > Settings > Video > Advanced options
Fixed Heart beat sound
Fixed various extreme navigation issues
Made the Buggy Vehicle destructible
Fixed the KTR assault rifle aim position
Fixed some issues with using ladders
Fixed discovering new Points of Interest
Fixed saving issues of completed Points of Interest
Fixed issues with settings changes not saving properly
Fixed animation - sprint to zoom blend
Fixed animation - fast select prams unify
Tweaks in bows animations
Multiple mission scripting fixes
Various ambient sound fixes
Wolf sound fixes
Removed green blood elements in wolf attack
Repaired character voice in the Deep Ending mission
Repaired bush sounds for player
Fixes some keyboard binding issues
Fixed some of the cases with rain inside the building
Some localization fixes
Many other minor fixes

grebber

drop

hát talán ez is gond nem is csodálom a pontokat még jók is

Érdekes biztos a nagy bejárható terület akadályozta őket, ezek az eredmények nagyon gyengék.
grebber
Amiket láttam revieweket 50-58-60%-ot adtak
Ps4-en is 10 review 50% átlag.

Amit lehuznak teljesitmény problémák,glichek, Aból B - be sok idő eljutni, szar voice acting..

Demo alapján ennél jóval többnek tartom...

bazccka
Ezt most mondod, vagy kérdezed, vagy mondodkérdezed?
Lehúzták a játékot rossz lett?
grebber
grebber

grebber
Shep
Hátha jobb lesz, mint a béta volt!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
grebber
Nekem is rendben volt, az más kérdés, hogy fél órát bírtam vele, mert annyira generic unalom.

Gameplay és pár keresetlen gondolat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.02.06. 18:07:36
kiserik
Nekem (igaz gtx 660 ti-vel) low és médium között stabilan 50-60 fps között fut tükörsimán 1680x1050-en.

Este kipróbáltam. 10 perc után töröltem. Lehet, hogy jó játék, de miután az én gépemen LOW-ban is tetü lassú volt, megváltunk egymástól...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Shep
Ja és nekem pl. a szálkereszt állítás sem működik (még a gombokat is átállítottam hátha), pedig hát ugye pont ez lenne az egész alapja.

Shep
Az a baj ,hogy üres a pálya, az AI botrányos, ha visszatöltöd a checkpointot mindenki feléled és jelöli őket újra a térképen. Ez így eléggé komolytalan. Kicsit olyan mint egy Wildlands kínai hamisítvány 😊

grebber
Ingyen vannak elférnek a fiokon..

Látom, nem kicsit vagy steam játékgyűjtő. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Jó lesz ez. Jócskán felülmúlták a 2. részt <#eljen>

grebber
" de tény ,hogy nem egy csúcs kategóriás játék" Has (mert háttal nem kezdünk mondatot) aki ezt várja az valahol valamit nagyon benézett.. Ez City más cégen a múltban ennyi szarral már 7x csödbementek volna ők nem és gyere csak jobbak.
Megnéznék tőlük valami Open World rpg-t...

drop
szerintem meg jó, kicsit far cry, de nekem tetszik mondjuk én ghost játékba tolom úgy nagyon jó

Shep
Szerintem annyira azért nem rossz, sőt vannak benne egész jó dolgok, pl. az elhasználódó hangtompító, nagy terület, néhol egészen hardcore is tud lenni, sajnos az AI az irtó gyenge. Hangulata egyébként megvan, szóval a sniper érzést egész jól adja de tény ,hogy nem egy csúcs kategóriás játék.

És milyen? Én csak este tudom tesztelni.

"bepkenHUN értékelése a steamen:
erről a játékról rengeteg vicces videót fogunk látni a youtube-on 😊 - és őszintén mondom, inkább töltöm majd az időmet ezek megtekintésével, minthogy még egy percet játszak ezzel a hulladékkal...
fél óráig bírtam, egyszerűen játszhatatlan. a közelében nincs annak a szintnek, ami manapság akár csak az "open beta" címet megérdemelné. és ez bár az én szubjektív véleményem, de sajnos valószínűnek tartom, hogy sokan éreznek hasonlóképp az első pár perc játék után.
egyébként így már értem, hogy miért kapod meg az összes DLC-t előrendeléskor, illetve miért küldtek rögtön 4 db (!!!) kulcsot egy "előzetes regisztrációt igénylő" beta teszhez.... 😊"
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.02.03. 12:13:06

scomcomputers
Kinek, hogy fut....nálam 30fps lock van....<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Hexex86
Köszi! Egyiket elcsentem 😉

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

65BE4-GEGIC-N7LLH
0GHCR-EF4GH-6MVWP
G3ABV-H8GAP-YFZR3

Shep
Mégis megjött
akinek még kellene
5MJP7-22T6B-MWZRJ
CZJ8N-BPDW8-C8DMB
4XRW2-T3ARN-0TDMG

Az mondjuk jó lenne ha elő is lehetne tölteni!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.02. 15:12:49

Shep
Nekem meg nem jött semmi, próbáltam más címről újra regelni ott meg még a visszaigazoló levél sem jön meg, úgyhogy majd áprilisban visszatérünk rá.

drop
és sajnos csak 5-ig lehet tolni

grebber
Emailben küldték is a cd kulcsokat..alig várom hogy csapathassam kiváncsi vagyok.

Shep
Kösz.

grebber
"A fejlesztő csapat bejelentette, hogy február 3-án egy ingyenes demó lesz elérhető a PC-s játékosok számára, amelyben két kisebb küldetést csinálhatunk meg."

Ennyit tudni csak. Szerintem csak szeretnék látni mik a visszajelzések,hogy fogadják az emberek.Mert 2 hónap alatt komoly hibákat nem igen fognak javítani.

drop
szerintem 3-6 ig lesz

Shep
Arról nincs info, hogy a beta hány napos lesz?

grebber
Ha előrendelitek a Sniper: Ghost Warrior 3-at, megkapjátok a Season Pass-t is hozzá ingyen....