131
Sniper: Ghost Warrior 3
-
robicarlos6 #131 Kibővült a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2
https://www.gamekapocs.hu/hir/71934/kibovult_a_sniper_ghost_warrior_contracts_2
-
hemmis #130 Sziasztok hogyan kell egy zónát teljesen megcsinálni hogy eltünjön a térképről a piros jelzés? -
hunbalee #129 Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - íme az alapok -
hunbalee #128 A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 első DLC-je mindenki számára ingyenes lesz -
hunbalee #127 Sniper Ghost Warrior Contracts 2: The First Preview -
hunbalee #126 Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - irány Kuamar!
-
hunbalee #125 Megjelenési dátumot kapott a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2
-
hunbalee #124 Sniper Ghost Warrior Contracts – Elég komoly frissítést kapott a City Interactive legújabb játéka -
dregnarr1 #123 Kerestem egy lopakodós játékot, és itt kötöttem ki. Legnehezebb beállításon játszottam saját magamnak meghozva azt a szabályt, hogy alarm nélküli küldetésteljesítést várok el magamtól. Sokszor volt reload, de megérte, imádtam ahogy fel-fel fedezgettem mindent, sok tucat percet azzal töltve, hogy mindent megfigyeltem. Végére mindentől függetlenül annyira kiismertem a fegyvert és a lövéstechnikát, hogy nagyon sokszor már több ellenfelet pusztítottam el egyetlen rövid sorozatban. Minden zs-kategóriás elemével együtt, nagyon jól szórakoztam rajta, és szívesen játszottam volna még tovább és tovább. -
hunbalee #122 Szomorú, de sajnos igaz: jövőre csúszik a City Interactive új játéka -
JonasSandor #121 Na a főszálat kitoltam jó béna volt a legvége. -
JonasSandor #120 Ami utána jött az is kegyetlen volt, most már végig riadóztatás nélkül kell csinálni? -
JonasSandor #119 Ez kurva nehéz küldi mikor meg kell menteni az ügynököt. Nem tudtam megcsinálni már mert a végén mindig kikresselt ez a szar. -
#118 Seek justice! Sniper Ghost Warrior Contracts 2 coming to PlayStation 4, Xbox One and PC this Fall! -
becike22 #117 Köszönöm a segitséget -
#116 Letöltöd és feltelepíted -
becike22 #115 Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy a Steamon keresztül játszok a Sniper Ghost Warrior 3-al hol tudom vagy hol lehet betelepiteni, beállitani a magyarositást. A segitséget elöre is köszönöm. -
#114 Gőzerővel készül a Contracts 2 -
#113 Készül a Contracts magyarítása! -
#112 Contracts első értékelések:
IGN Italia - 82/100
Multiplayer.it - 78/100
GameGrin - 75/100
Crtical Hit - 75/100
IGN - 73/100
Eurogamer Italy - 70/100
PC Invasion - 70/100
Everyeye.it - 65/100
Vandal - 50/100
-
6600GT #111 Sziasztok,ha egy helyőrséget kipuculunk akkor az a következő mentesnel ujra ott van?ez változott már vmit?koszonom -
#110 Black Friday :) -
#109 Mindfuck ,hogy lehet ilyen olcsó. Cd keysen csak £14.99 a Contracts
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.20. 08:26:35 -
#108 -
#107 A Sniper Ghost Warrior Contracts előzetese "sosem látott mesterlövész mechanikákat" mutat be -
#106 Friss előzetesen a Sniper: Ghost Warrior Contracts
-
#105 Humble Storeba most 8.41 EURO (monhtly kedvezmény is benne van) a Sniper Ghost Warrior 3 SP Edition -
#104 Facebook:
"As the week comes to an end, we have some news to share...
#SGWContracts has gone gold!
Still lots of hard work ahead as we aim to bring you a great experience on Nov 22nd, but super proud of this milestone. Have a great weekend all." -
#103 Sniper: Ghost Warrior Contracts - 12 Minutes of Gameplay on the Kolchak Harbor Map -
#102 -
#101 [URL=https://www.gamekapocs.hu/hir/64211/datumot_kapott_a_sniper_ghost_warrior_contracts]Dátumot kapott a Sniper: Ghost Warrior Contracts[URL]
-
#100 Sniper Ghost Warrior: Contracts | Exclusive Gameplay | Complete Stealth
-
#99 11 Minutes of Sniper Ghost Warrior Contracts Gameplay & Developer Commentary - IGN LIVE E3 2019 -
#98 -
#97 1-2 friss soti:
-
#96 ha minimum lesz olyan mint az előző rész, engem már megvettek. Biztos én vagyok a beteg, de nekem tetszett a 3. :D (1-2 durva script bugtól eltekintve végig jól szórakoztam)
Azt a 2 eurót kétségtelenül megérte amennyiért vettem... :D
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.06.06. 17:16:24 -
#95 -
#94 Nem lesz sajnos :( -
JonasSandor #93 Nem lehet visszatérni az előző területre?,nagyon gáz, mert egy csomó helyen nem voltam, és újrakezdeni nem szeretném.
-
JonasSandor #92 Itten újratermelődnek a megtisztított terepeken az ellenfelek?