Csúnyán besült Ridley Scott 140 milliós szuperfilmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A csúnyán besült a kb 25 milkós nyitóhétvégétől szerintem marha messze van. Az árát simán vissza hozza, DVD-vel, TV jogokkal öt éven belül kb 300-at hozni fog azért a konyhára.

Magmam részéről viszont nem hiszem hogy megnézem, egyrészt mert Ridlí mostanában elég mélyrepülésben teljesít, ráadásul a "szemét zsidók" ezt is direkt szétspoilerezték, és én olyan filmet nem nézek moziban, aminek ennyire tudom a végét!
XD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tikal
Milyen könyveket? A Bibliára gondolsz? 😄

De mielőtt neki ugrasz válaszolni, ajánlom figyelmedbe a kacsintos smileyt a mondat végén....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RAZOR27
Természetesen behozza az árát, csak a név értékről beszéltem. Lásd pl. bármelyik májküll béj borzalmat, vagy ha már ridli szkott akkor Prométeusz. Meglebegtetik hogy hűha élien és máris kaszál fél milliárdot egy igénytelenül megírt filmmel, sehol egy izzadságfolt. Az ilyen filmeknek pedig hozni kell egy szintet vagy jönnek az ehhez hasonló című cikkek.

Tikal: nem adaptációról beszélek hanem régi filmek feldolgozásáról, lásd #8

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Ize..mindenfele zsidozas, meg osszeeskuves-elmelet mellozesevel...ez Mozes es a zsidok vandorlasanak a tortenete, alsohangon is az alapmuveltseg resze...Vagy ha mashonnan nem is, de az Egyiptom hercegebol csak ismeros lehet az egesz (meg 1000 masik helyrol..)
Ezt adaptációnak nevezik. De az, hogy régen írták meg, még nem jelenti azt, hogy sokan ismerik. Vagy te komolyan ilyen könyveket olvasol? Meg egyébként is, ki az, aki a vége miatt néz egy filmet?
Ezt most pro vagy kontra mondod? Mert az ugye megvan, hogy ez a film termelni fog világszerte vagy 300 millió dollárt.
Tikal
miért, ez nem feldolgozás? Már 2000 éve ismert sztori, vagy te izgulva várod majd a csattanót? 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RAZOR27
Na itt a válasz, hogy miért csinálnak állandóan feldolgozásokat meg spin-offokat régi filmeknek. Azért mert ha újat kell csinálni akkor a név nem adja el a szar filmet se.

(Viszont nem mondom hogy az Exodus ténylegesen szar, mert még nem láttam.)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"