Ilyen lesz Ewan McGregor Jézusként

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Mel Gibson féle Passiót nehéz lesz űberelni, de azért én kíváncsian várom a filmet.
Ez nem épp szőke. Kék szeme meg fehér bőre meg simán lehet, bár kép alapján nem tűnik azért falfehérnek. Bár igazából bármilyen lehet, senki sem tudja milyen volt Jézus.

Netperformer: Te valakivel biztos kevered McGregort. Nagyon jó színész.

nem sok olyan film van, amiben jézus szőke kékszemű, fehérbőrű...
de leglalább nem vámpíros akciófilm.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Látom te is sok filmjét láttad, hogy nemes egyszerűséggel le szarozod... mielőtt véleményt alkotsz szerintem nézd meg jó néhány filmjét, főleg a 90-es évekből... nem véletlen kapta az SW szerepét is! Csak néhány példa tőle.... ha bírod a drogos filmeket: Trainspotting , ha bírod a romantikus vígjáték filmeket: Az élet sója, ha bírod a dráma filmeket: Csődtömeg, ha bírod a homoszexuális filmeket: I Love You Phillip Morris ( Jim Carrey-vel karöltve) és még lehetne sorolni.
Miért lenne rossz színész. Igaz mostanaban nem sok filmben lattam szerepelni de a szigetben es a Star Warsban hozta az elvárható szintet
netperformer
Ez a Ewan McGregor egy ritka szar színész. Miért szerepeltetik még mindig? Tud valaki egy olyan filmet, amiben nem nézett ki idiótaként?