A SHIELD ügynökei kapcsolódni fog a Bosszúállók 2-höz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg a 2018-as Inhumanshoz is igencsak kapcsolódni fog,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hiszen itt bukkantak fel először a legutóbbi epizódban. Bár ugye korábban is lehetett sejteni, hogy az ő városukat keresik nagyban. Azt is el tudom képzelni, hogy Quicksilverből és Scarlet Witch-ből is Inhumant csinálnak, és végül is a Disney mutánsai az Inhumanok lesznek, mivel az X-ment nem használhatják. Így aztán könnyebb lenne a Cap3: Civil War sztoriját is megírni, mert lenne elég regisztráltatni való szuperhős. Mondjuk ott kicsit bukik az elmélet, hogy az Inhumans film csak 2018-ban, míg a Civil War 2016-ban jön. De nem hinném, hogy a sorozat bírni fog még három évadot, szóval kicsit korán ellőtték a puskaport, ha nem akarják a korábbi filmekben is használni az Inhumanokat.
na, várd csak ki, amíg az SW meg az ST találkozik és egyesül az Alienekkel meg a Terminátorokkal
ahhoz képest egy galaxisütközés kutyafaxa lesz. annyi lesz a dedós képregényes xaroknak
(szerk.) máris elnézést kérnék a Predátoroktól, hogy őket ilyen lazán kifelejtettem elsőre
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.10. 20:05:43
ahhoz képest egy galaxisütközés kutyafaxa lesz. annyi lesz a dedós képregényes xaroknak
(szerk.) máris elnézést kérnék a Predátoroktól, hogy őket ilyen lazán kifelejtettem elsőre
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.10. 20:05:43
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Imádom, ahogy csinálják!
Film, sorozat, összefüggenek, végre tényleg van aki megoldotta, hogy egy univerzum, nem pedig több egymással összeilleszthetetlen, sőt egymással ellentmondó alkotás.
Film, sorozat, összefüggenek, végre tényleg van aki megoldotta, hogy egy univerzum, nem pedig több egymással összeilleszthetetlen, sőt egymással ellentmondó alkotás.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bezonyám, már fel is bukkant a kree téma nyíltan is. Eddig ugye "fingunk sem lehetett", hogy ehhez kapcsolódnak a történtek. Persze lehetett azért. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3