Szekeres Viktor

A SHIELD ügynökei kapcsolódni fog a Bosszúállók 2-höz

A galaxis őrzőiből megismert Kree faj feltűnése után a Bosszúállók 2-höz is kötődni fog az Agents of SHIELD.

Egyáltalán nem meglepő módon a Marveles A S.H.I.E.L.D. ügynökei (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) története legalább egy ponton kapcsolódni fog a Bosszúállók: Ultron korához. Mindezt az EW-nak adott interjújában a tévésorozat két vezető írója, Jed Whedon és Maurissa Tancharoen számolt be, de azt nem árulták el, hogy milyen módon kerül sor minderre, mindössze azt sejtették, hogy közel sem lesz olyan mértékű az összefüggés, mint az Amerika kapitány: A tél katonája esetében.

A kapcsolódást azért illettük a "nem meglepő"-kitétellel, mert köztudott a Marvel Studios célja, miszerint egy minden ízében összefüggő mozgóképes univerzum teremtésére törekednek. Így A S.H.I.E.L.D. ügynökei az Amerika kapitány 2 mellett némiképp a Thor második részével is kapcsolatba került korábban, míg a Kree faj sorozatban történű feltűnése valamilyen szinten A galaxis őrzőivel is összekapcsolta a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Griphons #5
    Kicsit elszállt a fantáziád... :)
  • WoodrowWilson #4
    Na meg a 2018-as Inhumanshoz is igencsak kapcsolódni fog,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hiszen itt bukkantak fel először a legutóbbi epizódban. Bár ugye korábban is lehetett sejteni, hogy az ő városukat keresik nagyban. Azt is el tudom képzelni, hogy Quicksilverből és Scarlet Witch-ből is Inhumant csinálnak, és végül is a Disney mutánsai az Inhumanok lesznek, mivel az X-ment nem használhatják. Így aztán könnyebb lenne a Cap3: Civil War sztoriját is megírni, mert lenne elég regisztráltatni való szuperhős. Mondjuk ott kicsit bukik az elmélet, hogy az Inhumans film csak 2018-ban, míg a Civil War 2016-ban jön. De nem hinném, hogy a sorozat bírni fog még három évadot, szóval kicsit korán ellőtték a puskaport, ha nem akarják a korábbi filmekben is használni az Inhumanokat.
  • SirBubu #3
    na, várd csak ki, amíg az SW meg az ST találkozik és egyesül az Alienekkel meg a Terminátorokkal

    ahhoz képest egy galaxisütközés kutyafaxa lesz. annyi lesz a dedós képregényes xaroknak

    (szerk.) máris elnézést kérnék a Predátoroktól, hogy őket ilyen lazán kifelejtettem elsőre
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.10. 20:05:43
  • mrzed001 #2
    Imádom, ahogy csinálják!
    Film, sorozat, összefüggenek, végre tényleg van aki megoldotta, hogy egy univerzum, nem pedig több egymással összeilleszthetetlen, sőt egymással ellentmondó alkotás.
  • Sir Quno Jedi #1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Bezonyám, már fel is bukkant a kree téma nyíltan is. Eddig ugye "fingunk sem lehetett", hogy ehhez kapcsolódnak a történtek. Persze lehetett azért. :D