17
 • Jakuza1
  #17
  Kevesszer szoktunk egyet erteni, de most osztom nezeteid errol a temarol.
 • Papichulo
  #16
  Normális átlag ember telibefossa hogy a Xiaomi kit másol meg kit nem

  Annyiban nem, hogy a gatlastalan masolas az megoli az innovaciot, ugyanis senki sem fog penzt beleolni a fejlesztesbe, ha azt masok rovid idon belul lemasoljak es a befektetett munka/penz nem fog megterulni...
 • bakkerman
  #15
  és? Ez csak az elvakult ájfón fanokat izgatja,ők köpködik az összes többi telefongyártót,mert csípi a csőrüket hogy más cégek telefonjai majdnem úgynéznek ki mint az övék,csak féláron,jobb HW-vel. Normális átlag ember telibefossa hogy a Xiaomi kit másol meg kit nem,ha egyszer jók a telefonjaik,és még az áruk is.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #14
  Azért Miui-t nem hasonlítanám össze a stock androiddal. (főleg nem az L után) Mondjuk úgy, hogy a TouchWiz-nél jobb és ez elég, mivel a legtöbb felhasználó nem használt még stock androidot, Kitkat-ot sem, nemhogy L-t.
 • cateran
  #13
  Nem esett le a szarkazmus? Nekem kilengett a beepitett merom mutatoja...
 • sedward
  #12
  Senki se venne azért telefont mert az Apple telefonjára hasonlít. A cíkk úgy adja elő hogy azért fogynak a Xiaomi telefonok mert Apple klónok. Nem nem, abszolút semmi köze hozzá. A Xiaomi csinált egy Miui nevű felhasználói felületet Android alapon, ami sokkal szebb és könnyebben kezelhető mint a stock Android, tele jobbnál-jobb funkciókkal. Nem csoda hogy akkora a kereslet a telefonokra hogy a gyártó ki sem tudja elégíteni, erről is szól a cikk, hogy akkora a kereslet váratlanul hogy nem tudnak annyit gyártani, szállítani...
 • sedward
  #11
  "Megdöbbentem... színpadon, fekete felsőben a vetített háttér előtt volt az Apple által egyedüli módon kifejlesztett előadást is lekoppintják."
  Szóval az előadást is szabadalmaztatta az Apple? Ma minden előadás színpadon, vetített háttér előtt zajlik, sőt az előadók felének sötét a felsője is, ami ezek szerint kimeríti a szellemi tulajdon lopásának fogalmát :)
  http://www.ted.com/talks
 • MsUser
  #10
  Megdöbbentem... színpadon, fekete felsőben a vetített háttér előtt volt az Apple által egyedüli módon kifejlesztett előadást is lekoppintják.
  Tűrhetetlen az is hogy mernek más gyártók iPhone -ra hasonlító "bár merőben eltérő" telefonokat gyártani töredék áron, az emberek biztos utálják is ezeket a termékeket mert erkölcstelen módon helyettesítik nagyszerűen az almákat.
  Nevetséges nézni, hallani a vergődésüket a világ leggazdagabb cégeinek!
 • coolbboy83
  #9
  Azért az nevetséges, hogy több tucatni kegyetlen jó design ötlet és terv van fent az interneten, amiket ha gyártanának - akkor az iPhone tervezőjét lehet kivágnák....(Ive)
  Hogy ennyire ne legyen kurázsi tervezni, hogy csak másolás megy.... ez már vicc....
 • szabii98
  #8
  Handras, te vagy az?
 • TomecK
  #7
  OFF: Narxis a troll, írta és rendezte: SG.hu
 • Sir Quno Jedi
  #6
  Ott kezdődik, hogy homlokegyenest más oprendszer van rajta és tök más hw alatta, innentől, hogy külsőleg hogy néz ki, kb. lényegtelen. Tepsifon, oszt csókolom. Aki iost akar és átyúnszt, az ezután is ájfónt fog venni, bárhogy is néz ki bármi. Aki meg androidot és normális hw-t, az meg vesz xiaomit , vagy akármit.
 • Narxis
  #5
  Szerintem meg ne foglalkozzál vele.
 • CairoJack
  #4
  Hát ez elég pofátlanság. Én nagyon nem vagyok Apple párti, de azért vannak erényeik. Kevés, de van.
  Anno egyébkén, mikor elkezdték perelni a Samsungot, hogy a Samsungok "egy az egyben iPhone másolatok", akkor nagyon nem adtam nekik igazat, hiba nyomta a sok Apple fan, hogy "annyira hasonlít egymásra a két telefont, hogy meg sem lehet különböztetni", az egész egy nagy BS volt.
  Viszont ha most mondanák ezt, és most perelne az Apple, na ezúttal nekik adnék igazat, mert ez már ténylegesen másolás, és méghozzá pofátlanul mértéktelen.
  Amit meg Cat linkelt, az poén. Hogy ennyire durván lemásolnak egy vállalatot. :):)
  Régen volt a termékhamisítás, ma már úgy fest a kínaiak cégeket hamisítanak. :):):)

  Amúgy M2-vel értek egyet, az iPhone 4 / 4S óta szerintem is egyre rondábbak, és silányabbak az iPhone-ok. Viszont akkor is bunkóság ennyire leplezetlenül másolni. Főleg hogy nem noname kínai cuccokról beszélünk, hanem a világ egyik legnagyobb márkájáról (Lenovo). Ennél azért kicsit többet is adhatna magára a cég.
  Most értünk el szerintem egy olyan határhoz, amit a Samsung soha nem lépett át, de még csak nagyon meg sem közelített.
 • M2 #3
  Már maga az iPhone 6 is egy gyenge kínai másolat másolatának tűnik. Műanyag csíkok, 300 ezerért, pfej!
 • Cat #2
  Szerintem ne próbáld védeni őket, a kínai Apple az epikus jelzőjük :) Az üzletei belső kialakítása ugyanaz:


  A vezetőjük ugyanúgy fekete felsőt és farmert viselt, mint Jobs, és a prezentáció is összetéveszthetetlen:


  stb.
 • slime001
  #1
  "Az Apple legnagyobb másolójának számító Xiaomi."

  A Redmi1s, Mi2s, Mi3 aztán nagyon hasonlít bármelyik Apple termékre.