14
-
Serutekin #14 Vitát félretéve szerintem legrosszabb esetben is kinullázza magát.
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=penguinsofmadagascar.htm -
bunny #13 Én is többet vártam tőle a rajzfilm sorozat alapján, de azért azt hogy bukta lesz én se hittem volna. Bár szerintem bukta nem lesz max nem hoz 200% hasznot max az árát vissza. Egyszer azért nézhető, de a sorozat lényegesen jobb imho. A Madagaszkár filmek meg hát ... egyszernézősök és azokat is a mellékszereplők viszik el a hátukon imho. -
Austin Bailey #12 olyan filmről beszélsz, amit nem is láttál. Ez nem olyan mint a többi animációs film hanem szar. -
Sequoyah #11 USA-ban vagyok... -
SirBubu #10 " De hogy egy kisgyerek eljut-e a moziba, az a szülőn múlik... "
egyes statisztikák szerint mintha inkább pont fordítva működne a dolog :DD -
SirBubu #9 te szemét!
szétszpojlerezted nekem a filmet, pedig erre vártam egész évben!
gyűlöllek !
:DD -
lammaer #8 Csak látatlanul mondom, de biztos nem láttad a a sorozatból a cukiság katasztrófa c. részt... :)
Nem újdonság hogy a pingvieknél szivárványok meg pónik vannak.... "becsületta hercegnő" pl :)
De továbbmegyek, sztem egy madagaszkár pingvinjei részt se láttál, mert ott alap hogy a pingvinek "keverednek" az emberekkel és spéci technológiát használnak.
Ízlések és pofonok, sztem az eredeti madagaszkár gagyi volt (nem is néztem meg a többi részt), ha nem lettek volna benne a Pingvinek, semmi emlékezetes nem lett volna benne. Nem véletlenül letta pingvinekből egy 4 évados rajzfilmsorozat 100+ résszel.
Az viszont lehet hogy 1.5 órában már tömény az ami 10 perces epizódokban elmegy. Még nem láttam, ugyanis a pingvinek miatt moziba én sem mentem el (még a fiam kedvéért se), otthon majd megnézem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.09. 11:44:45 -
Ender Wiggin #7 "A történet egy inkoherens sehova sem tartó szar, végtelenül lerágott klisék egymás mögé rakása teljesen logikátlanul, vagy öncélúan"
Ugyanezt el lehet mondani az animációs filmek (meg a többi film) 99%-ról, mégis sok közülük többszáz millát hoz. És kötve hiszem, hogy a gyerekközönséget a sztori koherenciája vagy annak hiánya érdekelné. De hogy egy kisgyerek eljut-e a moziba, az a szülőn múlik... -
Gauge #6 A Madagaszkár szenzációsra sikeredett, s minden azóta a címre épülő animációs film csak rombolta a felépített képet.
Nagy ívben kerülendő. -
Serutekin #5 Én sem értettem ebből miért kellett filmet csinálni :D De ólé ez végre meg is bukott. -
zetortraktor #4 Nem hiszem, hogy a magyar marketing és az amerikai bevételek között lenne összefüggés. Legalábbis szerintem te a magyar marketinget tudod csak megtapasztalni. Itthon egyébként nem is volt gond a marketingjével. 10 nap alatt 110 ezer néző, az év egyik legnagyobb sikere. -
Austin Bailey #3 ma láttam ezt a filmet, és döbbenetesen gagyi. A történet egy inkoherens sehova sem tartó szar, végtelenül lerágott klisék egymás mögé rakása teljesen logikátlanul, vagy öncélúan, és még stílusában is kiesik a megszokott keretekből. Például van benne egy olyan jelenet, hogy a cukiság lézersugara miatt a porszívóautókba beszippantott megmentésre váró pingvinekből, akik előzőleg torzzá alakított a gonosz tudós rózsaszín szivecskék szállnak fel, kb mint az én pici pónimban, és visszaváltoznak torz pingvinből cuki pingvinné. Ez ki is van mondva, hogy a pingvinek a cukiságot testesítik meg, és a gonosz tudos, aki egyébként egy emvernek öltözött polip irígykedik. (a madagaszkárban az állatok emberszerűek voltak, de soha nem keveredtek azemberi világgal. Na itt igen. Állatok űrhajókkal röpkodnek, meg ilyen baromságok vannak. Az amerikai bóvli klisék szánalmas érzelgős és minimálisan sem kreatív vagy humoros ömlesztése az egész.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.12.09. 00:07:29 -
Sequoyah #2 A marketinggel lehet a gond, mert nem is hallottam meg rola, hogy van ilyen film. Pedig az elozo reszek az arcomba voltak tolva rendszeresen.
Ha pedig valahol elvetve megis hallani lehetett, inkabb azt hittem valami regi resz... -
#1 Biztos nagyon "költséghatékonyan" készült a film és a promóciója... Nem hinném, h rossz film lenne, inkább a menedzserek háza táján néznék szét alaposan.