Sikeresen lezajlott az Orion útja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a kérdésre válaszoltál. A meggyözödésed biztonsan létezik, nem kételkedem benne, viszont ugyaninyira valós mint a gyíkemberek, az üreges Föld, vagy a Mikulás. Nem attól lesz valami igaz, hogy kijelented igenis létezik. Mitöl lenne más a te meggyözödésed?
Miért? Nekem meggyőződésem, hogy van egyfajta háttérhatalom. Konteós vagyok? A ti szemetekben igen!
Persze nem gyíkokról, üreges Fölkdről, vagy permetezésről beszélek, hanem olyan intrikus hatalmi berendezésről, ami szerintem igenis létezik! Szerinted nem?
Persze nem gyíkokról, üreges Fölkdről, vagy permetezésről beszélek, hanem olyan intrikus hatalmi berendezésről, ami szerintem igenis létezik! Szerinted nem?
Egyesek azt varjak, hogy egy vadi uj urhajoval elsore a holdra menjenek emberekkel? Erdekes elkepzeles, de a vilag nem igy mukodik. Eloszor barmit epitunk, azt leteszteljuk, hogy mukodik-e. Ezt lattuk most. Tobbet egy elso repulestol nem is kell varni, az Apollo program se tett tobbet elsore.
Mert? Elfejtetted megindokolni az állításod.
Aki egykalap alá veszi az ún. konteósokat, az ugyanolyan hülye, mint a gyíkemberhívők.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
@kvp, köszönjük ez hasznos volt!
Ez egy kapszula ami a foldfeszin es a foldkoruli palya kozott hasznalando. A felhasznalt gyorsitoraketak nem a vegleges megoldas reszei, ezeket legkozelebb egy ujabb rendszer valtja majd le. A szerviz modul nem is amerikai, gyakorlatilag egy europai ATV-t hasznalnak, ebben van a palyakorrekcios hajtomu es az automata vezerloegyseg is. (a becsi muegyetem es az esa kozos fejlesztese)
A melyuri jarmu egy orion visszatero egysegbol (nasa), annak szerviz moduljabol (esa), egy vagy ket mplm tarolo modulbol (esa), egy labor/lako modulbol (nasa) es egy hajtomu/kozponti szerviz modulbol allna. Ez utobbibol jelenleg csak orosz gyartamu letezik, de eppen Kina is fejleszt egyet. Tehat a tenyleges melyuri jarmu tulnyomo resze nem amerikai fejlesztes lenne, kiveve a visszatero kabint, amit eppen most teszteltek. Ezek utan ertheto, hogy mutatni akartak valami latvanyosat, de egy szerviz modul integracios es hopajzs tesztnek eleg draga volt. Mondjuk a hordozoraketa korabbi projectek maradek anyagaibol epult es szukseg volt a sikeres lobbizashoz valami felmutathatora, de akkor is.
http://www.nasa.gov/sites/default/files/images/636333main_habitat-diagram-1-500.jpg
A fenti rajzrol jol lathato modon hianyzik a leszallo egyseg, az meg nincs kitalalva. Viszont az is egyertelmu, hogy a melyuri jarmuveket a nasa is mint melyuri urallomasokat kepzeli el, ezert ISS komponensekbol szeretnek oket megepiteni.
A melyuri jarmu egy orion visszatero egysegbol (nasa), annak szerviz moduljabol (esa), egy vagy ket mplm tarolo modulbol (esa), egy labor/lako modulbol (nasa) es egy hajtomu/kozponti szerviz modulbol allna. Ez utobbibol jelenleg csak orosz gyartamu letezik, de eppen Kina is fejleszt egyet. Tehat a tenyleges melyuri jarmu tulnyomo resze nem amerikai fejlesztes lenne, kiveve a visszatero kabint, amit eppen most teszteltek. Ezek utan ertheto, hogy mutatni akartak valami latvanyosat, de egy szerviz modul integracios es hopajzs tesztnek eleg draga volt. Mondjuk a hordozoraketa korabbi projectek maradek anyagaibol epult es szukseg volt a sikeres lobbizashoz valami felmutathatora, de akkor is.
http://www.nasa.gov/sites/default/files/images/636333main_habitat-diagram-1-500.jpg
A fenti rajzrol jol lathato modon hianyzik a leszallo egyseg, az meg nincs kitalalva. Viszont az is egyertelmu, hogy a melyuri jarmuveket a nasa is mint melyuri urallomasokat kepzeli el, ezert ISS komponensekbol szeretnek oket megepiteni.
Szép, szép, de nem látom hogy lesz Mars-utazás ebből az Apollo 2.0-ból. Az, hogy embert küldjünk a Marsra (és vissza is hozzuk), még nagyon messze van, egy ilyen kapszula gyak. semmit sem tesz hozzá.
elvtársak, mi ez az ürmeghodiccsa ellenes hangulat??
szinte minden hozzászólás károgó pesszimista gúnyolódó ironikus! ejnye!
szinte minden hozzászólás károgó pesszimista gúnyolódó ironikus! ejnye!
Fordítva, a konteósnak meggyőződése van, és nem nyitottsága; ebből semmilyen érvel, bizonyítékkal nem lehet kizökkenteni, érzelmi alapú a világfelfogása van és nem racionális.
ne vitatkozz, nem értesz te ehhez
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Nemrég kiállították a helyben leszállni képes(!!!!), belül baromi tágas új űrhajójukat, kb annyira reális mint a vidámparkban amelyikbe beülnek a nézők és 3d filmeket vetít. Ez is csak vetítés... A valóságban most történt katasztrófa a két magán űrprogramjukban. Olyan ez mint amikor a Szovjetunió összeomlott, még megcsinálták az akkori világ két legjobb űreszközét az Enyergiát és a Buránt, de csak egy repülésre futotta. Azzal a különbséggel hogy az USA már most csak kamu maketteket képes kiállítani és propaganda filmeket csinálni, a NASA költségvetése egyre kevesebb, csak annak drukkolok nehogy a Plútó szonda érkezésénél fogyjon el a költségvetés - a múltkori költségvetési bulinál is asszem az államháztartással együtt leállt a NASA is 😊
30 éve is a következő évtizedben volt esedékes a Mars utazás, úgy látszik a dolgok nem változnak 😊 Csakhogy akkor még hihető volt. Irasidus bejegyzésével értek egyet, ez nagyon drága propaganda. Még a régi rakétákkal fellőttek egy üres hordót. Mivel jó nagy ívben lőtték ki ezért zuhant is mint a balta nyél nélkül, így elmondhatták hogy két legyet ütöttek egy csapásra, 40 éve nem küldtek "űrhajót" ilyen magasra és egyben arra is büszkék hogy az ő "űrhajójuk" pottyan vissza valaha a leggyorsabban 😊 ami nem biztos hogy olyan jó ha ember is ülne benne...
Akikről Te beszélsz, azok a tudósok! A konteósok kizárólag a marhaságokra nyitottak...
"agyatlan konteós"
ez meg 1 önellentmondásos fogalom: aki konteós, az agyatlan nem lehet, hiszen nyitott az új utak/megoldások/megközelítésmódok felé
na ugye
ez meg 1 önellentmondásos fogalom: aki konteós, az agyatlan nem lehet, hiszen nyitott az új utak/megoldások/megközelítésmódok felé
na ugye
"amit valaki a SyFy (vagy mittudomén, hogy írják) adóról rögzített majd töltött fel valaki"
itt dögöljek meg, nem én voltam az
itt dögöljek meg, nem én voltam az
a-l-i-e-n-a-g-e-n-d-a-a-n-d-t-h-e-b-a-s-e-a-t-d-u-l-c-e
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.06. 18:49:21
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.06. 18:49:21
pont tegnap este megnéztem 1 egyébként szerintem tök jó dokumentum(***)filmet a YT-on, amit valaki a SyFy (vagy mittudomén, hogy írják) adóról rögzített majd töltött fel valaki
abból kiderült, hogy a Hold teli van bázisokkal, atomerőművekkel, fődönkívüli járgányokkal, ilyesmikkel
***akár dokumentumfilm, akár nem, akár itt vannak ezek, akár nem, érdekes volt
(szerk.) ja, ha valakit érdekel, és meg akarja nézni, a keresőszók: "the truth exposed" (bármily meglepő is legyen)
(szerk.2) az a szomorú igazság, hogy az űrmeghodiccsát már rég lekéstük
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.06. 18:29:09
abból kiderült, hogy a Hold teli van bázisokkal, atomerőművekkel, fődönkívüli járgányokkal, ilyesmikkel
***akár dokumentumfilm, akár nem, akár itt vannak ezek, akár nem, érdekes volt
(szerk.) ja, ha valakit érdekel, és meg akarja nézni, a keresőszók: "the truth exposed" (bármily meglepő is legyen)
(szerk.2) az a szomorú igazság, hogy az űrmeghodiccsát már rég lekéstük
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.06. 18:29:09
"Ha már felküldték legalább a Holdat megkerülhette volna."
haggyad már, örültek, hogy a szaros rakettájuk nem robbant fel a kilövőálláson
más nem kéne? toronyóra láncon például, hm? 😄D
(szerk.) meg a Hold megkerülésével kapcsolatban a kisszürkéknek is lett volna 1-2 szava
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.06. 18:21:24
haggyad már, örültek, hogy a szaros rakettájuk nem robbant fel a kilövőálláson
más nem kéne? toronyóra láncon például, hm? 😄D
(szerk.) meg a Hold megkerülésével kapcsolatban a kisszürkéknek is lett volna 1-2 szava
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.06. 18:21:24
Hát igen. Ha már felküldték legalább a Holdat megkerülhette volna. Arról nem is beszélve, hogy biztos van pár műszer, amit magával vihetett volna. Mert tudósokból, akik égnek a vágytól, hogy a műszerüket kijuttassák világűrbe biztosan nincs hiány.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2014.12.06. 16:37:33
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2014.12.06. 16:37:33
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Az Orionra visszatérve, ez nagyon drága propaganda volt, sajnos. Mert miről is van szó? Egyrészt egy üres konzervdoboz nagyon távol van attól, hogy űrhajónak nevezzük (még teherűrhajónak sem alkalmas, mint a spacx Dragonja). Ilyen még nem volt a történelemben, hogy egy el sem készült űrhajót teszteljenek, miért is? Hőpajzs, meg sugárzás miatt? Jaj. A hőpajzsot itt a Földön is meg lehet "sütni", és igen nagy nyomás alá helyezni, ez rutin mérnöki feladat, amúgy sem szokás csak emiatt elfüstölni egy rakétát. De a sugárzásmérés a legviccesebb szöveg, mert ugye csak kismillió műhold vizsgálta már a Föld környezetének sugárzását, és úgy 60 éve a durilumból készülnek az űrhajók, biztos elfelejtették mekkora a sugárzás odabent. Szóval én nem örülök ennek, azt a Delta IV-heavy tudományosabb dolgokra is fel lehetett volna használni.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2014.12.06. 11:48:21
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2014.12.06. 11:48:21
A járás nem ment nekik az alacsony gravitáció és a 100 kilós űrruha miatt, ezért kis ugrásokkal mozogtak. Szóval ember még tényleg nem járt a Holdon.
Ember lehet nem járt, de ET hazafelé beugrott ;-)
Én "konteós" vagyok, de nem tartom magam agyatlannak, szal nem írok semmit! 😊
Na, nincs még itt egyetlen agyatlan konteós sem, aki jól megmondaná, hogy ember még sosem járt a Holdon?