6
  • fonak
    #6
    Sajnos ez egy szándékosan limitált képességű cucc, az lenne a jó, ha bármit ki lehetne küldeni a tv-re, de így csak youtube videókat szoktam nézni rajta (hát ja, vettem egyet, annyira nem volt olcsó, ahogy nézem, most sem lehet kb. 10 ezer alatt kapni).
  • AnarchoiD
    #5
    nekem is van chromecast , arra nagyon faja, hogy olyan streamokat nezzek tv-n amik pl bevannak agyazva weboldalba (atv pl)

    @barack1 : netflixet es hulu plus -t nezek itthon ;) ne sopankodj , inkabb nezz utana a kulcsszo : unotelly.com
  • zola2000
    #4
    Meg van valami filmport, meg ott az itt-ott tv, de talán ennyi.

    (nekem jó a viki.comhoz, és a chrunchyroll.comhoz, az android tvm, de az inkább keleti és tudni kell jól idegen nyelvet hozzá ... vagy a google play filmek, de ott nem tudom van e havi előfizetési lehetőség)

    De mivel minden adathordozó után kifizetjük a jogdíjat, ezért googleba a film címe és online kulcsszavak : )
  • barack1
    #3
    Kár hogy magyar országon nincsenek stream-szolgáltatók. Az az van: pl t-home, de mindössz pár száz film van a kínálatukban, és egyik sem érdekes. Magyaroszágon nincs legális online film forrás. :(
  • Cat #2
    Hülyeség: a megvett okostévé öt év múlva is ugyanott fog állni a nappali közepén, és gondolom egyetértesz abban, hogy 5 év múlva messze fog járni a technika a maihoz képest. A párezer forintos USB kulcsot bármikor lecseréled, akár évente, az követni fogja a fejlődést, a tévé nem.
    Utoljára szerkesztette: Cat, 2014.12.05. 03:19:01
  • Sequoyah
    #1
    Sokat nem invesztalnek bele. Csak addig van ertelme, amig sok a regi tv a haztartasokban. De max 5 ev alatt a nagy piacokon mind lecserelodik uj, mar okos tv-kre, es onnantol ertelmetlen lesz, hisz a TV maga tud mindent.