Game of Thrones (Telltale)
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Cersei-es beszélgetés volt az egyik legjobb, tényleg nehéz eset még a játékban is. végülis azt mondtam neki, amit hallani akart
epizód vége nálam (spoiler):

Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.12.05. 05:18:40
epizód vége nálam (spoiler):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.12.05. 05:18:40
akkor nem úgy tűnik sikerült Cerseit meggyőzni, de aztán jön a barátnő és mondja, hogy jól ment
viszont szégyen volt kiadni ilyen röviden én nem őrizgetem a mentéseket, letöröltem a játékot. mikor jön a folytatás?
viszont szégyen volt kiadni ilyen röviden én nem őrizgetem a mentéseket, letöröltem a játékot. mikor jön a folytatás?
A vége után én igen csak kerestem az államat, baromira megleptek.
Bár számíthattam volna rá, hiszen Gotról van szó, hullhatnak a POV karakterek is 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az első rész egy nagyon nagy plusz, a beszélgetések során remekül kezelik a feszültséget. Ami viszont részemről rendkívül odaver a hangulatnak, az az, hogy a választásnak csupán az illúziója van meg, szinte nulla a befolyásunk a történetre (ez a fő bajom a többi Telltale játékkal is, bár tudom, nem számolhatnak negyvenféle sztorival). Ennek ellenére végig szórakoztam.
A Cersei-el folytatott beszélgetést nem vicc, legalább nyolcszor kezdtem újra, hogy hátha valami elégedettséget ki tudok belőle csikarni, de lehetetlen 😄 A játék utolsó fél óráját is újrajátszottam, de nyilván ott sem segített. Asher-re kíváncsi leszek, hátha POV lesz, elkélne egy badass karakter a repertoárba.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A tegnapi napon (2014. 12. 02.) megjelent a Game of Thrones: A Telltale Games Series első epizódja a steam-en. Ahogy már megszokhattuk a stúdiótól, a játék epizodikus lesz, még további 5 rész fog megjelenni. A könyvek és népszerű filmsorozat után ezúttal talán a sorozathoz méltó játékot kapunk a Telltale jóvoltából, mindenesetre az első visszajelzések pozitívak.
A játékban egy kisebb északi családot, a Forrester-házat irányíthatjuk. A történet az Öt Király háborúja után veszi fel a fonalat. A tévésorozat 3. évadának vége felé kapcsolódunk be a Forrester-ház viszontagságaiba, és az 5. évad kezdete előtt ér majd véget történetük. A sztori során olyan helyszínekre is ellátogathatunk majd Ironrath másfél évezredes erődjén kívül, mint Királyvár vagy a Fal, sőt, ismert szereplők is felbukkannak majd, mint Tyrion és Cersei Lannister, Havas Ramsay, illetve Margaery Tyrell.
Hivatalos weboldal: telltalegames.com
Game of Thrones: A Telltale Games Series - Teaser Trailer
A játékban egy kisebb északi családot, a Forrester-házat irányíthatjuk. A történet az Öt Király háborúja után veszi fel a fonalat. A tévésorozat 3. évadának vége felé kapcsolódunk be a Forrester-ház viszontagságaiba, és az 5. évad kezdete előtt ér majd véget történetük. A sztori során olyan helyszínekre is ellátogathatunk majd Ironrath másfél évezredes erődjén kívül, mint Királyvár vagy a Fal, sőt, ismert szereplők is felbukkannak majd, mint Tyrion és Cersei Lannister, Havas Ramsay, illetve Margaery Tyrell.
Hivatalos weboldal: telltalegames.com
Game of Thrones: A Telltale Games Series - Teaser Trailer
← ElőzőOldal 2 / 2