56
Game of Thrones: A Telltale Games Series
-
#16 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még csak ma tudtam letolni az első részt,és az lenne a kérdésem,hogy Ethan mindenképpen meghal? A játék végi bejátszásokból nekem az jött le,hogy a Gared gyerek mindenképp megy a falra,Mardzseri nem tud segíteni,és Forresterek nagy szarban vannak a 2. rész elején...szóval ha mást választok Sentinelnek,és becsicskulok Ethannel akkor se hagyják meg az életét mi?
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.24. 13:07:57 -
#15 2-3 havonta szoktak jönni az epizódok. -
#14 Telltale nem szokta jó előre bejelenteni most már a dátumokat. Hó vége, vagy február eleje valószínű, de semmi hivatalos még (ami kb annyit jelent, hogy a köv köv héten pl nem várható :). -
nsdag #13 Következő része pontosan mikor jelenik meg? -
VvD #12 Nahh, végigtoltam én is. Azért ez egy nagyon durva játék volt. A végén én is kerestem az állam a földön. Ebből nem tudom, hogy hogyan fog a Forrester ház jól kijönni. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ramsay meg hozta a szokásos formáját :P De lehetett volna számítani rá, hiszen ez GoT, na meg a legőrültebb szereplő volt a végén.
Viszont lenne egy kérdésem. Van bármilyen befolyásunk is a szotira? Gondolom a főbb események ugyanúgy megtörténtek volna (pl a végén), de az egész sztori legvégén lesznek különböző befejezések? -
invalidname #11 Már mindegy, közben olvastam, hogy valahol a 3. évad végétől kapcsolódik be a játék a storyba, én meg még annak az elején járok, így mindenképpen várok. -
bbdc77 #10 Én úgy vettem észre egy fokkal nehezebb a nyelvezete mint a Walking Deadnek, meg mintha a válaszolásra is észrevehetően rövidebb idő állna rendelkezésre. Nekem még nem okozott gondot, de egy angolul valamivel gyengébben értő haverom néha kénytelen volt gyorsan, érzésre dönteni a lehetőségek közül.
Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.12.12. 00:18:38 -
invalidname #9 Mennyi angoltudás szükséges a játékhoz? A Walking Dead nekem kicsit erős volt, főleg, hogy elég kevés idő volt végigolvasni a lehetőségeket. Emiatt azt magyarítással játszottam, nem tudom, itt megéri-e várni hogy elkészüljön, vagy megvehetem-e most. -
#8 Az egész évad a döntéseid alapján folyik. A párbeszédek, a szereplők jelenléte - ki halt meg, ki nem -, stb. Mentések nélkül semmi értelme játszani a további epizódokkal. -
#7 Ez az első Telltale gamed? Mi az, hogy nem őrizgeted, 1 megabájt, ráadásul a játék törlésével megmaradnak a Dokumentumokban ugyanúgy. Ha nincs saját mentésed a következő részhez, semmi értelme játszani. Ez erről szól, a saját történeted, a saját döntéseiddel. Amúgy valszeg jövő év elején jön a következő rész. -
#6 a Cersei-es beszélgetés volt az egyik legjobb, tényleg nehéz eset még a játékban is. végülis azt mondtam neki, amit hallani akart
epizód vége nálam (spoiler):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.12.05. 05:18:40 -
#5 akkor nem úgy tűnik sikerült Cerseit meggyőzni, de aztán jön a barátnő és mondja, hogy jól ment
viszont szégyen volt kiadni ilyen röviden én nem őrizgetem a mentéseket, letöröltem a játékot. mikor jön a folytatás? -
#4 A vége után én igen csak kerestem az államat, baromira megleptek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár számíthattam volna rá, hiszen Gotról van szó, hullhatnak a POV karakterek is :D
-
#3 Tuti az lesz, a menüben őt mutogatják még kiemelve. -
#2 Az első rész egy nagyon nagy plusz, a beszélgetések során remekül kezelik a feszültséget. Ami viszont részemről rendkívül odaver a hangulatnak, az az, hogy a választásnak csupán az illúziója van meg, szinte nulla a befolyásunk a történetre (ez a fő bajom a többi Telltale játékkal is, bár tudom, nem számolhatnak negyvenféle sztorival). Ennek ellenére végig szórakoztam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Cersei-el folytatott beszélgetést nem vicc, legalább nyolcszor kezdtem újra, hogy hátha valami elégedettséget ki tudok belőle csikarni, de lehetetlen :D A játék utolsó fél óráját is újrajátszottam, de nyilván ott sem segített. Asher-re kíváncsi leszek, hátha POV lesz, elkélne egy badass karakter a repertoárba. -
#1 A tegnapi napon (2014. 12. 02.) megjelent a Game of Thrones: A Telltale Games Series első epizódja a steam-en. Ahogy már megszokhattuk a stúdiótól, a játék epizodikus lesz, még további 5 rész fog megjelenni. A könyvek és népszerű filmsorozat után ezúttal talán a sorozathoz méltó játékot kapunk a Telltale jóvoltából, mindenesetre az első visszajelzések pozitívak.
A játékban egy kisebb északi családot, a Forrester-házat irányíthatjuk. A történet az Öt Király háborúja után veszi fel a fonalat. A tévésorozat 3. évadának vége felé kapcsolódunk be a Forrester-ház viszontagságaiba, és az 5. évad kezdete előtt ér majd véget történetük. A sztori során olyan helyszínekre is ellátogathatunk majd Ironrath másfél évezredes erődjén kívül, mint Királyvár vagy a Fal, sőt, ismert szereplők is felbukkannak majd, mint Tyrion és Cersei Lannister, Havas Ramsay, illetve Margaery Tyrell.
Hivatalos weboldal: telltalegames.com
Game of Thrones: A Telltale Games Series - Teaser Trailer