2149
nv
  • grebber
    Más nem érdekel megveszi-e, én ha gazdag lennék se.
  • Inquisitor
    Ugyan már, anno a GeForce 2 180-210.000 forint volt megjelenésekor, amikor a forint kb. 3x ennyit ért még, mint most.
    Még is volt aki idehaza is megvette ennyiért.
  • grebber
    Jöhet a GM200 alapú GeForce GTX 980 Ti
  • broman191
    A teljesítménye és az ára no comment, de a gyári hűtés vállalhatósága - tuninggal is - kellemes meglepetés... :)
  • MerlinW
    A presztízskártyák mindig drágák voltak, ez természetes.
  • grebber
    Kicsit se lehet NV fan úgy adja elő, hogy csak na mint egy színész Mondjuk valóban nem semmi a tuning mértéke!
    Csak hát a kártya ára, ha az utcán találnék 10 milliárdot se költenék ennyit egy VGA-ra.

• MerlinW
    Titan X teszt
  • hunbalee
    Több gyártó is leleplezte a Titan X-et
  • hunbalee
    Visszatért a Volta az NVIDIA útitervébe
  • broman191
    Már ha feltételezzük, hogy az átlagos Titan X vevőt érdeklik a racionális számadatokkal alátámasztott észérvek...és nem csak megveszi azt az akármit, mert azt állítják róla, hogy az az überpresztízs ómájgád netovábbja...sold!
  • hunbalee
    Tele a net már Titan X tesztekkel!
    Átlagosan mondhatni ~30%-al jobb mint a GTX 980.
    1000$-os áron fogják adni!

A titánok csatáját a 390X nyeri majd de nagyon főleg ha villantanak egy 700-800$-os árat mellé Ezt benézte az NV most.Bár 1-2 fanatikus lesz aki csakazértis NV-t vesz és nem vár!
  • broman191
    Ha már GTX 960, akkor egy pár ezres pluszt szvsz megérne egy nem ref. hűtéses és 3 év garis modell - például - már ha egy GTX 960 ér ennyit, mindenki eldönti magának...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.03.17. 17:03:07
  • hunbalee
    Tesztek alapján bőven alkalmas igaz nem minden fut vele maxon de egész jó vga ( bár én sokallom az árát és inkább 280xet vennék) :)
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.17. 16:51:57
  • matecsavo
    Ez a videókártya mennyire számít jónak és alkalmasnak játékra?
  • lo9in
    én is mindig féltem ettől, de szerencsém volt :)
  • RYO21
    Én attól félek, hogy sütés után valami durván zárlatos lesz benne, és az alaplapomat is tönkrevágja.
  • MerlinW
    Nem is kell:)
  • lo9in
    nem paraszt ember hanem hétköznapi ember akinek nincs hyper szuper kütyüje hogy azzal javítsa :)
  • bazccka
    Reballing-nak hívják a folyamatot, lényegében "újragolyózzák" a chipet. A youtube-on talàlsz róla anyagot. Parasztember sütőben, profik munkaállomáson csinálják, ideig-óráig működhet is, ezért a művelet után sokan eladják a cuccot, amíg műkődik...
  • lo9in
    eladtam :)
  • lo9in
    bármilyen létező kártyával!
    soha nem a memória hibásodik meg, mindig az érintkezéssel van a baj, magas hőfokon , pl. sütőben bizonyos technikai eljárással bármilyen kártya megjavítható, de azt nem árulom el hogy pontosan hogyan kell csinálni :)
  • RYO21
    És ilyet lehet csinálni ati kártyákkal is? :D
  • lo9in
    túl hangos volt a hűtő, visszavettem gpu-t 612mhz-re shadert 1512mhz-re memóriát 900 mhz-re , ez így nagyjából a referencia órajel
  • lo9in
    olyan jól sikerült a javítás hogy még tudtam is húzni a kártyán:
    gyári: shader/graphics/memory:1500/650/950 helyett shader/graphics/memory:1674/702/900 lett, hibátlanul fut és gyorsult érezhetően

unigine valley alatt 81 fok volt maximum a kártya :)
  • lo9in
    azt nem tudom eldönteni hogy megtartsam e vagy eladjam, végül is hibátlan, agyon teszteltem, valaki ötlet ? mi legyen ?
    vagyis mi jobb ? egy dx11es hd7660d (512-2048mb) igp vagy egy 8800gt 512mb
  • lo9in
    sikerült működik :)
  • lo9in
    na megsütöttem mégegyszer
    most újra tesztelem
  • lo9in
    egy sima hajszárító ami úgyis van otthon szerintem megteszi :)
  • bajgunar
    Most rendeltem (~4 hete) ilyen hőlégfúvót. (direk procihoz, ram-hoz), újra"forrasztani".
    28k -ért. Erre 1 hete hívtak, hogy nem jött meg, s hogy még 4 hét! Kell -e még. Lemondtam. Majd veszek máshol... :(
  • lo9in
    én már nem tökölök vele, kiraktam dísznek :D
  • broman191
    Tedd be újra, hátha, annyiért poénnak is megérte...
  • lo9in
    nem jött össze, buktam egy ezrest :(
  • lo9in
    régebben egy szintén memória hibás 8800gts 320mb-t sikerült így megjavítanom, remélem most is beválik :)
  • lo9in
    üdv.
    szert tettem ezer forintért egy 8800gt-re memória hibás
    levettem a hűtést, beraktam 3 percre a sütőbe, majd megnyomkodtam a memóriákat ujjal, remélhetőleg már jó az érintkezés
    hamarosan tesztelem :)
  • hunbalee
    NVIDIA GeForce GTX TITAN X 3DMark performance
  • MerlinW
    A 71-es csak hotfix driver

Ennyit javít: Unable to apply optimal settings in GFE w/MFAA support
    Nem WHQL ezért nincs a listában és általában nem éri meg telepíteni őket. Lásd első hozzászólás

Egyébként 349.65 a legfrissebb beta driver, elég sok problémával:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.07. 01:24:29
  • zsilka péter
    Érdekes, nekem a 347.52-t mutatja a legfrisebbnek. Most újrahúzom a rendszert, amúgy is ráfér már így lassan két év után aztán meglátom. Egyébként valamikor már láttam ezt a beállítást nem tudom miért tűnt el..
  • broman191
    347.71 a legfrissebbb, azzal nálam megjelenik az nVidia vezérlőpult globális beállításainál:

• zsilka péter
    Sziasztok!

Egy számomra érdekes anomáliával fordulnék hozzátok. Adott egy GeForca 660 és a legfrisebb driver ( 347.52 ), és a 3D beállításokon belül sehol sem találom a DSR beállításainak lehetőségét. Nvidia oldalán olvastam, hogy a 660 is a támogatott kártyák között van, de én mégsem találom. Drivert már újrahúztam, egyel régebbit is tettem fel, de ugyan úgy semmi. Valakinek valami ötlet esetleg? Köszi!
  • Inquisitor
    A bemutatón elég sok játékot nyomtak Grid-ből, az első volt ugye a vicc Kevéért a Grid 2. Volt Wicher 3, Resident Evil 2 RE, Metal Gear Solid 5 demo, stb. Persze erősen közepesre butított grafikával, de jól mentek. Azt persze nem tudhatjuk, hogy nem e 1000-2000Mbites web volt e alatta vagy, hogy nem bütyköltek e GRID szerverén, hogy ne lehessen hiba a bemutatón. A Cyrssi 3 viszont natívan hasított a Shileden.