Nvidia GeForce Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínű akitől szerezted,hibásan adta át.
Lehet jó minőségü paszta megoldja a problémát.
Ezzel kezd(újrapasztázás) ha van érzéked hozzá de ha megcsinálod is arra figyelj ne húzd túl a csavarokat a végén!!
Ha ez nem segít akkor pad cserék stb.amibe már ne fogj bele(szervíz).
Hány fokos terhelésnél?Ventik indokolatlanul is felpörögnek terhelés nélkül is?
Egy kis segítség kellene, lehet itt valakinek volt már ilyen problémája. Szóval szereztem egy Gigabyte 2070 Super kártyát, csak az a bajom vele, hogy bármilyen játéknál iszonyatos felpörög a ventije a kártyának, mintha fel akarna szállni. Valakinek esetleg volt már ilyen problémája? Előre is köszönöm a választ és a segítséget!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha terhelve van minden, akkor tudja a ráírtat.
12V-nál a ráírt alatt marad.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Emellett általában a 750W csalás is, mert csak bizonyos körülmények között tud annyit a táp. Ha minden terhelve van, akkor lehet, hogy csak 700W vagy 680W a max terhelhetőség. A 850W-os is csak 12V esetén tud ennyit, ha terhelve van a többi kimenet is, akkor összesen már csak 800W. De táp is válogatja.
Még van időm ezen agyalni, a 4080 úgyis csak novemberben érkezik.
Az új kártya vagy épített vizes lesz vagy hibrid. Vagy veszek új házat és függőlegesen kerül bele. Legalább az SSD-t sem melegítené fölöslegesen a foglalatban. De akár minden is lehet, csak az biztos, hogy nem idén.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.10.15. 12:56:00
[merlinw.org]
A 4090-nél csökkentették a power limitet, így a kártya 33%-kal kevesebbet fogyasztott és 2-5%-kal lett csak kevesebb az FPS.
De, ha a kártya felvesz 400W-ot is, a maradék 400-450-enk elégnek kell lennie a többihez.
A mostani konfig esetén nem szokott 500W fölé menni a konnektorból felvett fogyasztás, a 6800XT meg olyan 250W-ot eszik ebből. HWInfo szerint.
A procit egyelőre úgysem akarom cserélni.
És a felvett nem egyenlő a leadottal a veszteség miatt.
Aztán, ha tévedek, akkor jöhet az új táp :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jay-ről - függetlenül attól, hogy casual-oknak casual nyelven készít tartalmat - azt mondani, hogy nem ért a szakmához, kicsit erős :). De tessék, itt van Nexus is. Ő sem ért semmihez xD
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.09.25. 13:40:30
[merlinw.org]
Talan az elso gpu, ahol ilyet latok
[merlinw.org]
#2117: ha kinagyítod talán jobban látni, itt egy másik összehasonlítás, az első kép sokkal fakóbb
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
* Scomcomputers the future of computing!*
O ha még tudok várni 2 hetet az az 1070ti eladásával...de hát nem vártam így jól beszoptam minden tekintetben
RTX 3050 Review
A tesztben nincs 1070 meg 1070ti de elvileg valahogy egy szinten lehet velük..
Szóval ahhoiz képest hogy 2 éve 70-80-90K-ért szórták az 1070tiket ez még mindig drága nagyon drága.. 70K-ért viszont azonnal venném.De annyi soha nem lesz
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.27. 21:18:13
Még az amd mentheti meg ezt a szart ha valóba 1050ti + erő lesz a következő procijukba. Ha ez igaz lesz akkor megveszem azt.
Még a végén laptopot kell majd venni hogy játszani lehessen...<#idiota>#idiota>
A lent említett komplett konfigok megérhetik egyébként, ha le tudsz csapni rájuk. Azt az 1500€-s konfigot 2500-3000€-ért el lehet adni alkatrészenként. Tudom, mert ezt csináltam tavaly. Időigényes volt, de 3 hónap alatt megdupláztam a belefektetett pénzemet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.12.02. 16:24:57
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.02. 11:23:34
ha igen, akkor baromi nagyot kell állítani az agyamban, mert számomra teljesen máshol van a lélektani határ és anno 160k-t is fájt kifizetni, egy darab perifériáért, ami nem egy high-end valami (~3,5 éve, 1070ti)