933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
  • SzirmosSzisza
    Hallottam már olyat is, hogy 1-2 direkt nem mondja meg előre, szóval lehet pont Zinnervale-t választják majd utolsó pillanatban :D
  • BEAST #168
    Nálam jelenleg a Zinnervale a nyerő. de pár napja még Kadan párti voltam. A legfőbb szempont, hogy lehetőleg minnél több angol/nemzetközi guild legyen a serveren, és ami miatt lemondtam egyelőre a Kadanról az az, hogy oda mennek a nagyobb európai lost ark streamerek is. (Sywo és társai)
  • ToxiMaxi
    Köszi!
    Teljesen jogos, amit mond. GvG még vagy egy évig nem lesz, az Aréna, Aukciós ház, party finder meg közös lesz a régióban. Server transfer egyelőre nem lesz, ahogy olvasom. Zinnervale jó választásnak tűnik, mert a skandinávok jól beszélnek angolul, de ha emiatt sokan odamennek, akkor sorban állás lesz, ami miatt lehet érdemesebb lenne kevésbé népszerű szerverre menni. A listában 3 magyar klánt találtam előre feliratkozva, mind más szerverre megy (Kadan, Zinnervale, Neria). Kadan nálam kiesik az oda igyekvő nemzetek miatt, Zinnervale ahogy írtam lehet nagyon népes lesz, Neria-n meg lengyel olasz kombó sem a legbíztatóbb. Eléggé elbizonytalanodtam. Nálatok mik a szempontok?
  • Maala
    Ezt csak a community nevezte ki PvP szervernek, oda mennek azok, akik szeretnének PVP-zni. Semmiben nem fog különbözni a többi szervertől, nem lesz nyílt világban tarkónütés. :-)

Open PvP islandeken van, meg GvG activityben lesz, de nem egyből induláskor, hanem kicsit később (ahogy a többi régió indulásakor se volt sehol).
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2022.02.05. 08:08:32
  • sgyul
    https://www.youtube.com/watch?v=dodvNbTfx58

Ebben a videóban jól elmagyarázza a csávó, hogy mi a pvp szerver előnye és hátránya.
  • 0Fritz
    Tegnapi statisztika:

• ToxiMaxi
    Köszi! Akkor ez alapján elég egyszerű a választás. Fog a bánat románokkal meg törökökkel játszani. Zinnervale lesz a nyerő. Gondolom lesz azért egy nagy adag guild nélküli random ember is, csak a végén nehogy ez legyen az oroszok gyűjtőhelye, mert hiába az orosz szerver, más játékokban is valahogy csak előkerülnek.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.04. 22:27:37
  • BEAST #162
    Ezek nem hivatalos besorolások, nem lesz pvp meg pve server. Csak az eddig regisztrált guildek eldöntötték, hogy mire koncentrálnak majd. A guildek többsége pvx, tehát mindenevők, de akiket a kompetitívebb pvp érdekli azoknak érdemes lesz olyan serverre menni, ahol több pvp orientált guild lesz.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2022.02.04. 22:22:21
  • ToxiMaxi
    De ha nem lesz open PvP, akkor mi értelme a PvE/PvP leosztásnak? Illetve mi értelme van PvE szerverre menni? Vagy ez csak a guildek orientációja?
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.04. 22:21:43
  • BEAST #160
    Nem is lesz open pvp és az előző postban írtam a lényegét. :)
  • 0Fritz
    Azt írják, hogy jelenleg nincs open pvp a játékban, szóval nem igazán értem a lényegét. :)

Elvileg eddig így állnak a szerverek:

• BEAST #158
    A lista szerint pvp szempontjából csak a guild vs guild és a premade arena csapatod miatt érdemes pvp serverre menni

Cross Server (Region wide)

- Raids
    - Dungeons
    - Cube
    - Platinum Fields
    - Auction House
    - Character Name
    - Boss Rush
    - PvP Arena

Server Specific

- Guilds
    - Friends (list)
    - Islands
    - Open World
    - Strongholds
    - Guild versus Guild
    - Life Skills
    - Arena Premade
  • 0Fritz
    A PvP szervernek milyen gyakorlati haszna lesz?
    Dob valamit a leölt játékos, guild szintű versengés, stb.?
    Vagy csak mint eddig is a kis szintű és éppen PvE-ző játékosok tarkón csapása lesz a menü?
  • MerlinW
    Hehe, tényleg :) Mondjuk az az excel csak a regisztrált klánok alapján mutatja a dolgokat, tuti van még 2x ennyi klán/játékos akik random szétszóródnak itt-ott :)
  • BEAST #155
    Már népesebb, mint a Kadan. :)
  • MerlinW
    Zinnervale lesz a nyerő szerver. PvE, angol nyelvű többség, nem a legnépesebb (alacsony queue), a magyar klánok jó része is ott kezd. Kadan lesz a PvP szerver a jelek szerint.
  • PiszkosFred
    Teljesen random részemről, még azt sem tudom miért is akarom kipróbálni, nem azt hogy hol :)
  • ToxiMaxi
    Mi a különleges benne? Ti mi alapján választottok szervert?
  • Maala
    Jah, lesz élet rajta.

Sajnos senki se akar a Slenre jönni :(
  • BEAST #150
    A community lista szerint a legnépesebb szerver lesz. :o
  • Maala
    Also, Maxroll fordítás. A lehető legjobb választás. :-)
  • Maala
    Remélem Kadan jössz. :-)
  • MerlinW
    lostark-hungary.hu
  • ToxiMaxi
    Orosz szerveren ki tudod próbálni.
  • Elderblood
    Hali! Valaki aki nyomta bétát tudna segiteni dönteni class választásban? shadow hunter vagy deathblade lenne a jobb kezdésnek?
  • Running
    Nem várok túl sokat ettől sem, csak töltöm az időt az Ashes of Creation Alfa 2-ig. :D
  • 0Fritz
    A New World alapkoncepciójában már azt sem értettem, hogy mitől lenne sikeres 2000 fős szerverekkel és igazi végjáték tartalom nélkül.
    A többi meg már csak hab a tortán.
    Az új béjef pedig ránézére egy extra effektekkel és szűrőkkel ellátott BF4 mod.
    Viszont az aknakereső, na az igen...

A Lost Ark nagy hátránya (számomra), hogy hiába van hajózás a szigetek között, akkor is mindenhol csőpályákon kell csapatni.
    Egyébként kiszivárgott a játék utolsó küldetésének vége:

• Running
    Hát...:D Jaja, valami nem változik. Én is ránézek, aztán majd meglátjuk. A New World komoly sérüléseket okozott bennem. Nem is tudom mikor vettem utoljára ennyire döbbenet félkész, bugos, szar játékot. De mondjuk az új Béefet nem vettem meg, arról sejtettem, hogy hulladék lesz. :D
    Utoljára szerkesztette: Running, 2022.01.11. 09:47:04
  • 0Fritz
    Az ember mindig jobbra számít, igaz?
    Ahogy látom te is itt ragadtál a bűnös lelkek között.
    Ki fogom próbálni, csak azt nem tudom, hogy mennyire lesz tartós számomra.
  • ToxiMaxi
    Kicsit vegyes érzésekkel indultam neki ennek a játéknak. Alapból a manga dolgoktól kicsit idegenkedem és eleinte nem is volt meg a H&S feeling, meg kóreai cuccok eléggé grindolósak, de aztán olyan 19-es szint környékén már elég jól beindultak a dolgok és kezd kinyílni a játék is. Nehézségi szint is elkezdett kicsit jobb lenni (az eleje piszok könnyű), de még kisszintű vagyok, remélem lesznek olyan részek, ami felér a Wolcen patch előtti boss-ainak nehézségével. Szokatlan volt az irányítás is, meg az egész harcrendszer, de egy csomó quality of life dolog van a játékban. Jó lesz ez :)

Ez a videó is eléggé meggyőző volt számomra.
  • Running
    Úristen Fritz, te még mindig itt. Döbbenet. Tervezel játszani?
  • 0Fritz
    Ezt keresed:

ARK: Survival Evolved
  • Profi1000
    Sziasztok! Van egy dolog amit nagyon nem értek ha valaki tud kérem segítsen! Elkezdem a játékot és a vad dínók 1 max 10-es szinten vannak. Hol tudom beállítani hogy 50-től felfelé legyen a szintjük. A valaszokat előre is köszönöm. Sziasztok
  • foxxi
    NMWAN-ZPFP2-XMQHJ
  • frango
    Véletlen se nevezhető klónnak...Elég messze van a diablótól.
  • Sunrider924
    Nekem is iszonyu nehez a muscle memoryt felretenni, nalam az segitett hogy "elfelejtettem" hasznalni a jobb egergombot(egyelore) es csak a bal gombot hasznalom a mozgasra a skillekre meg ott vannak a KB gombok, a sima lovesre meg ott van a C

Lassan indul be a jatek de pl a lvl 19es dungeon/endboss az odabaszott nemkicsit, majdnem teljesen fel is ebredtem a vegere.
    Marha jok a world bossok es a secret dungeonok is. Jo lesz ez.
  • nordan
    érdekes kis Diablo klón, habár az irányítás kinyírja a csukló izmait rendesen.....1 órát játszogattam és muszáj volt abbahagyni,mert szétmegy a kezem :S hiába raktam át ,hogy jobb klikkre nyomjam a sima attackot és bal gombal meg irányítsam a karit egyszerúen a muscle memory folyamat nyomatja a jobb clikket.....
    ha meg simán alapba bal click attack megy a sima mozgás is ugyanúgy nyírja a csukló izmokat, nem vágom miért nem lehet mozogni és auto attackolni bal clikkel és csak valami CD-s szart nyomatni a jobb klikkeléssel
  • savior666
    2 óra múlva indul a béta.
  • Spaceghost
    Aki esetleg szeretné kipróbálni a bétát itt tud rá kulcsot szerezni: Bétadeltagammaomega vagy még itt is: beta
    Utoljára szerkesztette: Spaceghost, 2021.11.04. 13:37:28
  • savior666
    Én már kaptam kulcsot. Ott lesz még valaki a teszten?