933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
  • MerlinW
    #933
    És már Koreában is ez a helyzet. Sajnálom, mert a játék alapja (harcrendszer, világ) zseniális. Csak hát a pénz...
  • ntex
    #932
    Úgy néz ki ennek a játéknak sem sok van már hátra, az 1.000.000 feletti playerbaseből jó 30.000 maradt akik még játszanak:


    Utoljára szerkesztette: ntex, 2023.06.28. 12:40:21
  • Dlite
    #931
    Szemezgetek a játékkal. Hiányzik egy jó MMO :) Van jó magyar társaság, guild? :)
  • ntex
    #930
    Mondom rendberakom már kicsit a karim, mert hetek óta ugyanazokkal a szar engravingekkel megy. Kővel nagyon szerencsém volt, +5 és +4 -el számoltam hogy annyinak legalább sikerülnie kell, hát szerencsére sikerült fölé lőni azzal is :D

  • SzirmosSzisza
    #929
    Vannak super armor skillek, illetve nem lehet végtelen cc lockban tartani valakit, szóval lehet pl hogy pont abban a státuszban volt, érdemes utána olvasni, hogyan is működik.
  • PiszkosFred
    #928
    En is csak a "bloody" titlet szedtem ki anno, eleg volt. Biztos szorakoztato, de nem nekem valo, nem az en vilagom. :)
  • MerlinW
    #927
    Hát, én a 700 órám alatt egyetlen PvP meccsre ugrottam be és úgy döntöttem, hogy soha többet :)
  • Deviome
    #926
    Hali!

    Valaki legyen már olyan kedves és mondja már meg, hogy a büdös kúrva anyjába castolnak a sorceress-ek instat 3 skillt pvp arenaba.
    Csak sorc-al játszom mióta kijött a játék, de én valahogy 1 skillt tudok letenni egyszere.
    Azt semmi hiszem el, hogy 99% a sorc playereknek mindig elugrik az összes skillem elől. Én nem tudom, hogy hova castolom, de ő kiugrik 3 instant skill ből is. Meg sokszor a playerek csak úgy kisétálnak belőle. Még csak ugraniuk sem kell.
    A kedvencem mikor a revers gravytiból kisétál az enemy sorcer. Az olyankor WTF? Mert én intant leborulok de mindenki más csak elvan sétálgat és boldog. Meg birom amikor az instant skill nem megy ki mert megszakítják. xD
    A pvp ennyire elbaszott vagy én vagyok hozzá retardált?
  • ntex
    #925
    Azért látszik a direkt szopatási szándék a játékon több helyen is:

    Mokoko seed-eket szedegetném össze az "Ice Maze Isle" nevű szigeten. Ez egy nem kicsi labirintus map, ha jól számoltam 17 fix lehetséges helyen spawnolhat be ide a játék, teljesen random. 5 Mokoko seed van ezen a mapon. Ezzel semmi probléma nem lenne, viszont valamelyik nagyokos barom állat fejlesztő úgy gondolta, szerinte jó ötlet az ha az egyik seedet egy hermetikusan elzárt szekcióba rakja be a labirintuson belül. Ezt úgy kell érteni, hogy az egyetlen lehetőség a seed megszerzésére akkor van, ha a játék úgy dönt hogy pont ebbe a lezárt részre spawnol be. Tehát a 17 lehetséges spawn-ból pont ebbe az egybe. Mondanom sem kell, már egy órája ki-be lépkedek a szigetről, csak nem dob be oda. A kiteleportáláson meg persze 30 sec cooldown is van ugye, hogy rohadna meg ez a játék most már komolyan... :) Érik az uninstall már erősen itt is...

    Szerk.:
    Na most persze ahogy megírtam ezt a postot, 3 újabb próbálkozás után oda rakott. Ettől függetlenül remélem lerohad a keze annak aki ezt kitalálta és jó ötletnek tartotta, nincs tele így is elég szívatással ez a játék úgy látszik...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2022.04.12. 03:09:21
  • SzirmosSzisza
    #924
    A smilegate csinálta ilyenre direkt a játékot, Amazon is ludas valahol, pl roadmap még mindig nincs, de ez picit olyan, hogy nem szereted a paradicsomlevest aztán panaszkodsz, hogy az étterem a hibás mikor megrendeled.


  • ChipHazard
    #923
    ugyan akkor Senki nem kényszerítette őt a +20-as weapon-re, nincs rá szükség, de értesd meg ezt az asmond birkákkal, akik verik a farkukat hogy hu de szar a game XD. Szal, nincsen mindenben igaza a gyereknek. Egy képmutató, de nem baj, engem nem zavar, én röhögök rajta, meg tud szorakoztató lenni, csak Ne az ő viselkedése által legyen valami elitélve, szerintem legalábbis.

    Mondom mindezt ugy hogy nekem is van 300 órám a game-ben, 50 valszeg csak a kari generálásra ment el, közelében nem vagyok a T3-nak, 570-en vagyok, és most csinálom a Rohandelt vagy mit. Elszorakoztam azzal hogy solozom a bossokat, még a dailiket is totál elfeljetettem XD. hozzá se szagoltam 3 napig mer beteg voltam, pl. Szal, én nem sietek hogy kiégjek , majd egyszer elérem, amit kell, vagy nem , én spec el vagyok vele. Semmi stressz. kivéve a Bossok-nál, na azok felbasznak, XD. A Verdus, meg a Skorpio azok nagyon idegesítettek, nem hazudok napokig szaroztam velük, de kurva jo érzés volt, mikor végre megfeküdtek XD
  • ntex
    #922
    Semmi rossz nincs benne, igazából beleesett ő is abba ami a játék célja: Fizetett a honingért. Még úgy is, hogy a nézői konkrétan több száz ezer aranyat küldtek neki, meg tonnányi honing matsot is. A Steam meg zárolta is az accountját, biztonsági okokra hivatkozva :D Elköltött hirtelen 700+ dollárt a Lost Ark shopban.

    Elképzelhető hogy én sem fogok már sokáig játszani. Elment már teljesen a kedvem nekem is tőle így 320 óra után, főleg hogy már látom nagyjából, mi maradt még hátra.
  • ChipHazard
    #921
    Jolvan, azé Asmongold kezd ám kicsit sok lenni, kezd kicsit átesni a ló tul oldalára ezzel a " mindent a contentért" mentalitással. Amit itt az utóbi napokban hetekben lemüvelt a huningal vagy mivel. Vannak jo meglátásai de tulzásba esett, és azért erősen generál negatív hypot a game körül. Jobb volt amikor kezdte a gamet, csinálta a dolgot, az szorakoztató volt, de amit az utóbi időben müvel az nevetséges, a rossz értelemben, bár szerinte marha vicces.
  • Sunrider924
    #920
    Ezt csak ugy itt hagyom, 31 perc, regen szorakoztam ennyire jol es az Amazon meg megbaszhatja. 430 ora utan kiegetett ez a retek ugy, hogy mar leszarom a 2 drb T3as altot is meg az aktivalt crystaline aurat meg ugy az egeszet eventestul, mindenhogy... tuti az en hibam, de ahogy en latom ebben benne van az Amazon keze vaskosan. Gratula nekik mar a masodik jatekot basszak el, nem tul jo reputacio a jatekkiado iparban.
  • SzirmosSzisza
    #919
    Nem tudom, hogy a 3. napi eventes raid direkt ilyen-e, de nekem mind a 2 boss 1 helyen volt + a sárkány. Így elég zavaró volt, főleg, ha elkapott a darkness debuff :D
  • SzirmosSzisza
    #918
    Én tegnap vettem t1 honing matikat altra.
  • Sunrider924
    #917
    Kiderult hogy a T3 recept/konyv jo T2ben is szoval mindegy...
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.26. 07:18:54
  • Sunrider924
    #916
    Van uj a nap alatt sikerult elbaszni a Grand Prix eventes NPCnel a special salest, mindegy hogy milyen gearscoreon vasarolsz mindig tier 3as receptet ad...vagy csak nem vagom es az lenne a lenyeg hogy a kiskarik is a nagykarinak vasaroljanak, nem hinnem.
    Hm es igen, be tudom rakni roster ladaba, mehet mind a nagykarihoz, ez erdekes igy, bar tovabbra is tartom hogy szerintem elkurtak mert igy nem tudok tier 1-2 recepteket venni.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.26. 04:36:28
  • SzirmosSzisza
    #915
    Kb 100 goldból ki tudsz rakni egy teljes setet a szükséges set effecttel és engravingekkel, szerintem nem pénz érte.
  • MerlinW
    #914
    Én egyetlen ékszert sem vettem még, T3 legendary (1370) alatt az ég világon semmi értelme.
  • ntex
    #913
    Még nem fogytam ki, de azért 15 Pheon / item azért már elég nagy lehúzás :) Ma jött ládából is 100 valahány darab, elég lesz 2-3 karakterre biztosan így.
  • SzirmosSzisza
    #912
    Én is, meg alt-ra is, azért nem értem, hogy fogytál ki :D
  • Titan
    #911
    Ó, hogy a rák.... Hálás köszönet! Tényleg... Mennek a szerverek!
  • ntex
    #910
    "U" betűvel megnyitod a menüt, ott lesz a blocked players list, X-eket kattintgatva ki tudod szedni a listából az embereket.
  • Titan
    #909
    Tiltólistát lehet üríteni??? Hol? Hogyan? Vaku'jak meg! 20 percig kerestem erre opciót és nem találtam....Taníts Mester azért az infóért még a halált is bevállalom...!!!
  • ntex
    #908
    Eddig minden tierben vettem olyan legendarykat amiken nagyjából a számomra elfogadható engravingek voltak a nekem megfelelő statokkal kombinálva, a lehető legolcsóbban, a lehető legjobb qualityvel, mert az rng nem volt eddig túl kegyes hozzám ilyen téren. De T3-nál emiatt már nem fogom tudni ezt alkalmazni, így kénytelen leszek alávetni magam az RNGeesus-nak :D
  • SzirmosSzisza
    #907
    Mennyi ékszert vásárolsz te lol?
  • Kroki105
    #906
    Ezek most ilyen viselhető skinek lennének?
    Tényleg a Masszacsúzecci Vadtehenek strandröplabdacsapat kabalaállatkájaként kellene rohangálni az embereknek? :D
    Bár a forma1-es, rózsaszín, egyszarvú viziló verseny után annyira már nem is idióta...
  • ntex
    #905
    2-3 naponta ki szoktam üríteni a tiltólistát pont emiatt, meg amúgy általában a spambotok 1-2 naponta cserélődnek mert banolják vagy a legtöbb player block listára teszi őket.

    Most láttam Asmongold-nál, eléggé kiborította az hogy a T3-as ékszerek darabjáért már 15 Pheon-t kell fizetni az AH-ról való megvételéért. Ez tényleg igaz? Menjenek már tényleg a büdös p*csába amúgy :D Tényleg nem lenne ez rossz játék, de ezekkel a paywallokkal totál kinyírják.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2022.03.24. 13:22:02
  • Titan
    #904
    Gratula! Jó volna ha azzal is csinálnának valamit, hogy a max 100 blokkolt playerlistát kitolják, mert sajna elértem már és okádok a sok gold seller chat spam-tól, ami ellen nem tudok mit csinálni...:((
  • ntex
    #903
    Mai update!

    Amúgy tegnap némi gold árán, de csak felvittem magam 1100-ra Meglepő, hogy összességében kevesebb failem lett T2 honingolás végénél mint T1-nél... Mondjuk közrejátszhatott az is, hogy most jobban felkészültem rá, több cuccom volt az esély javításokra és próbáltam jobban felhasználni őket. De most majd akkor indulhat az igazi szopóroller
  • Titan
    #902
    Megvan mi volt a gond.... egy Guide-Adneture questet kellett előtte megycsinálni...
  • ntex
    #901
    Gyorsutazni csak akkor lehet majd, ha már egyszer simán is áthajóztál oda.
  • Titan
    #900
    Igazad van, nyugaton van csak fejjel lefel néztem a monitort...Ne kérdezd az okát, jó?! :DD
    Viszon nem engedi hajóval mert, ha alt+jobb klikk a kikötőre, akkor engedi... Lehet valami hajó level kell neki vagy másik hajó?
  • nxs
    #899
    460-on Rohendelbe kéne menned ami nem keleten van hanem nyugaton.
  • Titan
    #898
    Skacok!
    Pár technikai kérdés:
    1. Ha elértem az 460-as item levelt, akkor nem tudom folytatni a sztori questet? Vagy csak álmodtam és több kell? De ha nem, akkor hogyan merre?
    2. Van olyan lila küldim ami olyan helyre vinne ahova nem tudok hajóvan elmenni(kelet felé), miért?
    3. Innana szerveren van aktív magyar közösség?

    Előre is köszönöm a válaszokat! _o_
  • SzirmosSzisza
    #897
    Sajnos a HP bar nem létéhez hozzátartozik az is, hogy lövésed sincs mikor van a bosson épp stagger check vagy csak világít éppen és, ha a team fele kirohan mert azt hiszi valami wipe mechanic van te meg egyedül próbálod leszedni akkor elég nagy szívás.
  • Kroki105
    #896
    Én bárddal szoktam nyomni, az azért nem a sebzés bajnoka. De azért van benne igazság, nem vagyok pro, (és néha azt nyomom ami épp nincs cd-n :DDD), bár egy három hetes játéknál azért még lehet hogy nem lenne muszáj főbe lőni magam ezért. Néha örülök hogy nem halok meg, nemhogy használjam a destruction és stagger mechanikákat, a front és back attack skilleket, amiket ugye csak a megfelelő pozícióban kellene ellőnöm és olyan sorrendben hogy meglegyen a szinergia. Hát igen, ha leülsz lostarkozni, ezeket tudnod kéne, még ha egy mokokóvadászó, horgászós idióta vagy, akkor is, és nem picsogni a hp csíkon.
    A guardianokat az elejéről csinálgattam inkább, ott meg azért még nem mondanám hogy a lostark koronázatlan királyai jönnek csapatba, 5 perces szóló acsikkal a homlokukon. Főleg hogy egy rakat alt is bent van, saját példából ugye, farmolni, amit powerpassal felrángattak. A 7.ig jutottam a bárddal, annyira nem vagyok ász, hogy inkább nem erőltettem magasabban, mert nem szerettem volna rontani a "staggeresek" játékélményét.
  • MerlinW
    #895
    A lenti videóban jól elmondták és nekem is fura, hogy miért akarnak az emberek 2 hónap alatt minmaxolni egy évekre nyújtott / tervezett MMO-t. Mintha valaki WoW-ban amiatt problémázna hogy nem tud 2hónap alatt részt venni a Zandalar raid-en ami mögött 15+ évnyi kontent van. Vagy még mindig nem fogták fel a játékosok, hogy ez egy MMO és nem Diablo 4 :)

    Más: Alt-ok, Cube, Boss Rush, Chaos gate, Ghost ship és a material vendor-ok segítségével nekem - oké volt benne némi szerencse is természetesen - nem volt különösebb gondom 1360-ig felhúzni a karamteremet (60-ról 70-re már más kérdés).

    A gear fejlesztés egyébként sem ér sokat a gyűjtögetni valók / rapport, stb által adott baromi nagy mennyiségű stat/skill potion nélkül. Pont ezt mondja az említett videó is. hogy a gear fejlesztés-nek másodlagosnak kell lennie a horizontális tartalom mellett, lévén ez utóbbi sokkal többet ad eleinte és nélkülözhetetlen a későbbi tartalomhoz.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.21. 14:02:24
  • MerlinW
    #894
    Minden guardiannak van 2-4 fázisa, majdnem pontosan lehet tudni mennyi életük van. A 15 perccel kapcsolatban, pedig, ha paladinnal egyedül le tudom nyomni a legtöbbet 5-6 perc alatt, akkor a dps osztályonka nem kéne problémát okoznia. Az a baj - most nem feltétlenül rólad beszélek - a legtöbben ész nélkül nyomogatják a gombokat. Ismerni és használni kell a destruction és stagger mechanikákat, a front és back attack skilleket a megfelelő pozícióban kell ellőni és olyan sorrendben hogy meglegyen a szinergia. Az esztelen gombnyomogatástól lesz zdps és 20 perces a harc. A probléma, hogy a játékosok nagy része egyszerűen nem akarják megismerni, megérteni az ellenfelet és annak a mechanikáját. Pedig kb 10 másodpercenként ad minden guardian lehetőséget arra hogy 4-5x+ sebzést vigyél be nekik.