A Far Cry 4 warez-változata hiányos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dejo, nekem megjelenik a csúszka, tehát eredeti példányt használok, legalább tudom 😊
Ehhez minimális FoV is elég:
https://www.youtube.com/watch?v=di0GTeBh-5s

😄 😄 😄
Zombee
A FOV hiánya elég messze van a félkésztől.

Zombee
Ne vegyél Ubi játékot Steam-en akkor! Ott a UPlay...

Zombee
Nézheted angolul, mert Űrlord nem jön BD-n Magyarországra.

az is nagy öröm, mikor steamen vesz az ember Ubis játékot és akkor két szerver szopatja egy telepítés közben...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Hunter of Deer
"aki csak warezt vesz" 😄

én is általában olyan gameket veszek amikben van jatekido es teccik is. ez teccik es el lehet vele sokaig, de sztem elegge tul van arazva, majd vmi akcio kereteben megveszem kesobb mint a 3mat is.
kivetel lesz a GTA5 mert azt egybol megveszem 😛

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Bevételeket nézve hidd el lesz még nem 1 pc game 😄 A 2 héttel meg kitörölhetik. A balkánosított nyelvezett szinte égeti az ember fülét, lásd Űrlord 😄 Ha teheti az ember angolul nézzen filmet!
Hunter of Deer
hat pedig van benne FOV allitas szal bukta 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Far Cry 3-4 Boltba vettem! Hogy miért hogy végre legális játékom legyen! Ja és hogy a jó játékok igen is megérdemlik hogy megvegyék őket!!!! A warez el fogja érni hogy ne érje meg pc-re játékot csinálni! Úgy hogy gondolkozzon el aki csak warezt vesz 😊 Filmes cam-fosadék is elérte ,hogy az amcsi kiadók magyar filmforgalmazókkal 2 héttel későbbre tolta a magyar mozikba a filmeket.... Jelige aki igényes szopik!
Ahhoz erkölcs is kellene.
az erkölcsi győzelem az Ubisofté
az jo mer masnap letoltottem es siman megy😄 frissitesek meg kb 2 napon belul szinten elerhetoek..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Narxis
mocskos ubisoft, akkor is lesz warez ha beledöglötök

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én mindig röhögni szoktam azon hogy háhá kiadtunk egy félkész gamet és most patchelheted ezzerrel megszívtad warez. Hát nem azért de minden patch 1-2 napon belül megjelenik warezba is ezzel csak a vásárlókat szopatják ezerrel akik így még kevesebb gamet vesznek 😄
Seangaijin
1.3 patch már kint vagy egy ideje warezra úgyhogy erről ennyit...

És az vajon miért van Ubi, hogy a warez kevésbbé laggol, mint az eredeti? Cink!

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

SZEG007
Ez kb olyan mintha a kocsimat elopná valaki és viszajönne panaszkodni hogy lemerült az akumulátor....
Komolyan aki warezol az kushadjon már el, vagy huzzon a torrent forumra ne a kiadonak panaszkodjon hogy nem müködik a játék.

mér van warez patch hihihi
na hiszen mintha azt nem lehetne megtörni