Ötvös Tibor

A Far Cry 4 warez-változata hiányos

A Far Cry 4 kalózpéldányában nem elérhető a látómező beállítása.

A Ubisoft és a Far Cry 4 hivatalos Twitter-oldalán rengeteg panaszkodó üzenet jelent meg. Ezek többségében hiányolják a játékosok a Field of View (FoV - látómező) beállítását és érdeklődnek, miért nem elérhető. Nos, a Ubisoft gyorsan meg is adta a választ. A lényeg, hogy akinek ez a csúszka nem jelenik meg az kalózpéldányt használ. A lehetőség ugyanis a hivatalos megjelenés másnapján, egy ingyenesen elérhető frissítésben volt elérhető, amit természetesen a warez-világ nem kaphatott meg.

A Far Cry 4 hőse egy nepáli őslakos, Ajay. Karakterünk édesanyja hamvait kívánja elszórni a Himaláján, ám végül egy véres polgárháború közepén találja magát. A programban többnyire Kyrat területén járunk majd, ám természetesen más, az eredetitől teljesen eltérő részre is eljutunk. Ilyen például Shangri-La, a mitológiai világ is. A játék tegnap jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #20
    Dejo, nekem megjelenik a csúszka, tehát eredeti példányt használok, legalább tudom :)
  • Dyingsoul #19
    Ehhez minimális FoV is elég:
    https://www.youtube.com/watch?v=di0GTeBh-5s

    :D :D :D
  • Zombee #18
    A FOV hiánya elég messze van a félkésztől.
  • Zombee #17
    Ne vegyél Ubi játékot Steam-en akkor! Ott a UPlay...
  • Zombee #16
    Nézheted angolul, mert Űrlord nem jön BD-n Magyarországra.
  • Ender Wiggin #15
    az is nagy öröm, mikor steamen vesz az ember Ubis játékot és akkor két szerver szopatja egy telepítés közben...
  • Hunter of Deer #14
    "aki csak warezt vesz" :D

    én is általában olyan gameket veszek amikben van jatekido es teccik is. ez teccik es el lehet vele sokaig, de sztem elegge tul van arazva, majd vmi akcio kereteben megveszem kesobb mint a 3mat is.
    kivetel lesz a GTA5 mert azt egybol megveszem :P
  • Serutekin #13
    Bevételeket nézve hidd el lesz még nem 1 pc game :D A 2 héttel meg kitörölhetik. A balkánosított nyelvezett szinte égeti az ember fülét, lásd Űrlord :D Ha teheti az ember angolul nézzen filmet!
  • Hunter of Deer #12
    hat pedig van benne FOV allitas szal bukta :)
  • mr caldor #11
    Far Cry 3-4 Boltba vettem! Hogy miért hogy végre legális játékom legyen! Ja és hogy a jó játékok igen is megérdemlik hogy megvegyék őket!!!! A warez el fogja érni hogy ne érje meg pc-re játékot csinálni! Úgy hogy gondolkozzon el aki csak warezt vesz :) Filmes cam-fosadék is elérte ,hogy az amcsi kiadók magyar filmforgalmazókkal 2 héttel későbbre tolta a magyar mozikba a filmeket.... Jelige aki igényes szopik!